Transformer wil excuses van Gijp


Godskanone! Wat zitten we toch in een verschrikkelijk jank samenleving. Iedere trut (m/v/x) is tegenwoordig verdrietig, slachtoffer en wil excuses. Nu roept Loiza Lamers dat René van der Gijp alsnog sorry moet zeggen voor zijn act met blonde pruik en jurk als Renate van der Gijp. Let wel, dit gebeurde in 2018.

“Wat ik heel schokkend vond in die situatie toen: het hele weekend zijn er zoveel mensen gekwetst en verbolgen geweest. Het was heel verdrietig. Er kwamen ook allemaal verhalen online en op maandag verscheen er een artikel in de krant. Daarin ging hij er weer zó onwijs hard in en ging hij nóg verder met verwijten maken en mensen belachelijk maken. Toen dacht ik echt bij mezelf: je bent nu echt verkeerd bezig. Als je een grap maakt die niet aan is gekomen en niet landde, prima. Dan zeg je: ‘Dit was niet de bedoeling.’”

“Maar vervolgens ging hij het verdedigen en de tegengeluiden onwijs ontkrachten, wat nergens op sloeg. Toen dacht ik: jij hebt niet door hoeveel mensen jij kwetst. Toen kwam bij mij echt het verdriet en het gevoel. Ik was echt verdrietig en dacht: wat jij nu allemaal schrijft in de krant, alsof het allemaal niks is en dat we ons niet moeten aanstellen. Ik ben wel iemand die op een gegeven moment wil vergeven. Ik zou het wel lekker vinden (als hij alsnog excuses maakt). Ik zou het niet lekker vinden in de zin van: hahaha, maar ik zou het oprecht heel fijn vinden. Maar dan denk ik ook: waarom maak je excuses? Omdat mensen er last van hebben of omdat je oprecht zelf excuses wil maken?”

Zucht. Het was een grap. Die hoef je niet leuk te vinden. Iedereen is weleens beledigd. Transseksuelen zijn niet uitgezonderd van humor. Grow some balls.

29 reacties op “Transformer wil excuses van Gijp

  • Aadje zegt:

   Loiza Lamers, is dat niet dat Syrische gerecht?
   Door ome Jan uitgesproken in een van de vroegere Roddelpraat afleveringen haha.

   Het zou wat zijn als dit transformertje, een van de eerste transformertjes in Nederland.
   Als een van de eerste wijven prostaatkenker krijgt.
   Want ja ik ben echt vrouw, kijk mijn paspoort maar.

   11
   0
 1. Robbie zegt:

  Haha “grow some balls” lekker man. Maar die Loiza ofzo wat een janker, verdrietig worden door een artikel en een pruik?? Ze was toch miss Nederland ofzo?? Dus met de acceptatie zal het goed zitten denk je niet?? Maargoed denk dat we alleen maar mogen lachen om hun grapjes (die totaal niet grappig zijn) en dan bedoel ik die hele lhbtigq en weet ik veel welke letters nog meer. Gewoon opzouten hetero’s mogen ook lachen jankers…….

  10
  0
 2. Boze ex zegt:

  Het kalende bolle drankorgel / ik eis nog 1000 excuses van je / beetje naar de h-oere gaan in je relatie. Jouw balletjes mogen door het voer in de varkenstrog

  1
  8
 3. Rimmer zegt:

  Ik heb mij in een echt compleet idiote bui, veel te dronken en gejetlagged etc in Singapore eens door zo’n transformer laten zuigen… als ik er aan terug denk voel ik me nog smerig .. maar goed , kan van de BucketList af

  8
  1
 4. Glenn HODL zegt:

  Soms verlang je terug naar het verleden waar dit soort mensen op zn minst in het krankzinnigengesticht werden opgenomen. De maatschappij gaat kapot aan dit soort ‘anders denkenden’ en vinden dat iedereen dat maar normaal moet vinden. Nou, ik vind het niet normaal en ga het ook nooit normaal vinden.

  6
  1
 5. Tren zegt:

  Nou deze meid, kerel, omgebouwde, travo, net wat ge wilt. Is nu aan de kerel.
  Is deze gast nu homeux of homeux met een gebruikershandleiding?
  Het zou wat zijn kunnen beide heren bij elkaar een prostaat massage geven.

  4
  1
 6. Dennieboy zegt:

  Beste Loiza, kijk het hele stuk nog eens goed terug. En dan heel goed, als je dan nog niet door hebt dat het om te lachen is en zelfs nog heel normaal is. Dat Rene er iets normaals van maakt en we er niet raar over moeten doen. Dan is er iets mis met je brein. Niks tegen transformers wel tegen klagende zeikwijven!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.