Tukkertje Lorenzo pakt stiefvader (oplichter)


Deze Gerrit kreeg van ons en jullie een nieuwe auto nadat die van hem door hooligans te Almelo (hahahaha) werd gesloopt. Hij verkocht hem snel met een of andere lulsmoes en stak een paar ruggen in zijn zak. Ook wilde het engnekje aangifte doen tegen Jan omdat hij hem een oplichter noemde nadat hij Tukker en ons had opgelicht.

En nu is Lorenzo er ook klaar mee.

20 reacties op “Tukkertje Lorenzo pakt stiefvader (oplichter)

 1. Toto zegt:

  Je kan van Tukkertje vinden wat je wil, maar hij heeft meer ballen en uithoudingsvermogen dan iedereen die de revue passeren bij bij Roddelpraat.

  40
  1
   • Lorenzo Lubbers zegt:

    Maar alle gekheid op een stokje.
    Je kunt er lollig over doen.

    Vaak komt dit soort gasten als Lorenzo Lubbers door een licht verstandelijke beperking of zwakbegaafdheid, geen grenzen kennende, in grote problemen.
    Financieel, relationeel, organisatorisch enz enz.
    De wereld is dusdanig complex geworden dat deze groep aan het afhaken is.

    Kost vaak bakken met gemeenschapsgeld en weer velen uren aan maatschappelijk hulp. Wanneer stiefpa of oom, met slechts een hersencel meer.
    Er weer eens van doorgaat met de uitkering of inboedel van zoonlief.

    19
    1
 2. Robbie zegt:

  Beetje raar en naar mannetje die Gerrit. Misschien is Gerrit wel wat voor Gordon. Die valt toch ook op oplichters?? Hij is dan niet zo knap als Kevin(???) maar dat maakt Gordon en Gerrit waarschijnlijk niks uit. Gerrit hele dag gratis schultenbrau en Gordon hem maar aandouwen.

  22
  1
 3. Erik zegt:

  Ff een serieus advies aan Jan en Dennis. Laat die jongen lekker linksliggen. Die beste kerel is een problemen magneet en sleept jullie daat vroeg of laat in mee. Gewoon nummer blokken en niet meer naar omkijken.

  4
  4
  • Dominique Keesie zegt:

   Nummer blocken.. Daar was “onze” Dennis uiteraard ook zeer over te spreken toen het recent bij hem gebeurde!

   De “Wasted Weesie”-way!

   2
   0
 4. Trollhunter 2.0 zegt:

  Heren van Roddelpraat. Volgens mij is het duidelijk dat Tukkertje aan jullie kant staat. Dit heeft hij nu meermalen bewezen. Jan, accepteer hem aub gewoon als knuffel lage verstandelijk beperkte. Laat hem af en toe wat zingen nou en. Dat doet echt niks af aan de show. Kan je lekker grappen maken dat je ook inclusief bent. En Tukker inmiddels wel tegen een stootje bestand. En oh Tukker bericht aan jou. Film volgende keer ff die nummerplaat van die bak van Gerrit

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.