Tukkertje wint rechtszaak met chocomelletjes


Het leven van Tukkertje Lorenzo staat nooit een seconde stil. In januari stond ‘ie gezellig mee te beunen tijdens de avondklokrellen in Enschede (ook al zegt ‘ie zelf van niet) en vandaag mocht de Twentse skippybal dan zijn verhaal doen voor de rechter. Zijn argument: chocomel en autisme.

Tukkertje beweert dat hij, toevallig preciés op het tijdstip van de rellen op de Oude Markt een chocomelletje wilde gaan drinken. Op die precieze plek. Hij had weliswaar op een foto gezien dat er reuring was met warme drankjes erbij en interpreteerde het als een of andere gezellige verlate kerstmarkt.

Hij dus met z’n goede moed en chocomel de Oude Markt op, en plotsklaps stond de Youtuber daar met zijn vlogmateriaal in handen mee te demonsteren tussen een zooitje hooligans. Geloof je het verdomme zelf. Enfin. Een uiterst spannend verhaal met een bitter eind. Op het nippertje had ons Tukkertje 3 weken in de bak mogen zitten, maar wederom werd alles afgeschoven op z’n autisme en is hij een vrij man.

5 reacties op “Tukkertje wint rechtszaak met chocomelletjes

 1. Pieter zegt:

  Je kan hier met goed fatsoen niet meer van een tukkerTJE spreken toch?
  Zo’n grote vetklont is gewoon Tukker, alhoewel het de vraag blijft of echte tukkers het plezierig vinden om met deze wanhoop geassocieerd te worden.

  8
  3
 2. Kim Feenstra zegt:

  Uit eerste hand heb ik vernomen dat Jan een aanslag plaagde door 3 mona toetjes te verorberen en deze vervolgens te reviewen! Foei Jan, foei Achmed! Zuivel is slecht voor het klimaat! Daarbij zitten die Mona toetjes ook vol met suiker en vet! Dit is niet goed voor onze al gezette Jan! Niet meer doen a.u.b.!

  5
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *