Turkenbaard Roy Donders is toppie


Even wat luchtigers tussen al het misbruikgeweld in het door en door rotte Hilversum: de baard van Roy Donders. De, ja wat is ie eigenlijk? De bekende Brabander wilde graag een baard en liet die in Turkije in zijn bakkes zetten. En hier zien we eindelijk het resultaat.

Nou meid, het staat je prachtig. Je kan zo met zo’n scheerapparaat achter de dönerrol staan.

23 reacties op “Turkenbaard Roy Donders is toppie

 1. Steven zegt:

  Tjemig, wat heeft Roy Donders een oude kop gekregen!
  Die moet nodig even die rimpels weg laten spuiten, en ik dacht nog wel dat hij een beetje ijdel is. Dit is pathetisch.

  Heeft Roy Donders inmiddels al de schuldeisers afbetaald die hij berooid het nakijken gaf bij zijn gevalletje faillissementsfraude?

  Er zitten nog wel een paar personen op centjes te wachten. Als ik Roy Donders was zou ik voorlopig niet weer de publiciteit opzoeken….

  12
  2
 2. Erik Terpstra zegt:

  Gaat dus niet zo goed met Roy. Hij gaat nu lekker onder de zonnebank… Ik heb niets met Roy, maar zou hem zeker geen melanoom gunnen over +- 10 jaar. Ik gun Roy het beste, zolang ik maar niet in een huispak van hem rond hoef te lopen.

  3
  2
 3. Liselot (Cupmaat bekend bij de redactie) zegt:

  Baardjes vind ik overigens erg leuk, maar dit is toch geen pan. Dit kietelt verschrikkelijk op bepaalde plekken (als je begrijpt wat ik bedoel).

  5
  3
 4. Sue-Bob 't Vuur zegt:

  Het merkwaardige is dat mensen juist het tegenovergestelde bereiken als er krampachtig naar streven. Met andere woorden: dit is niet stoer, niet mannelijk en ook nog eens knetterordinair. Maar dat waren gewend van dit Brabantse worstenbroodje.

  6
  3
 5. Nog iets aan doen zegt:

  Donders die heeft een scheef streepje onder de neus. En nu maar hopen dat die donor Turk nog haren op de bibs heeft om dat bij te werken.

  5
  1
 6. Robbie zegt:

  Gewoon een aardige gast onsRoyke. Beetje gay maarja verder altijd aardig en heeft tenminste respect voor de medemens. Roy je begint nu eindelijk op een echte man te lijken. Groetjes van een medeBrabander.

  2
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.