Tussendoortje van Dreetje nu tussendoortje Lil’ Kleine

lil-hazes

Woensdag is ze weer onze gast, de mooie Yvonne Coldeweijer. Vandaag heeft ze alweer een heerlijk scoopje. Namelijk dat het grietje waar Dreetje Hazes na Sarah van Soelen heel even meeging nu de minnares is van Lil’ Kleine.

En die arme Robin maar denken dat ze een echte celeb aan de haak had.

25 reacties op “Tussendoortje van Dreetje nu tussendoortje Lil’ Kleine

 1. rollins zegt:

  Eigenlijk is het allemaal prima. Maar als ze een clausule zouden ondertekenen waarin zwart op wit staat dat ze never ever nooit geen kinderen zullen krijgen, vind ik dat ze de wereld een klein beetje mooier maken.

  14
  0
 2. Harold zegt:

  Tweedehands is niet altijd slecht.

  Jammer grote kans dat Jorik haar in elkaar mept en beschadigt of kapotmaakt.
  Dan hoop ik dat haar vader Jorik beschadigt of kapotmaakt. En dan z’n overblijfselen in het IJ flickert.
  Opgeruimd staat ook netjes.

  13
  0
  • Osamab zegt:

   Wesley sneijder zal niet blij zijn dat anne rose zich nu laat berijden door Lul Kleine want ze was Wesley ’s neukbuddy.
   Hoeveel BN-ers zouden dat grietje al volgeblaft hebben?

   9
   1
  • Jonath Kweepeer zegt:

   Jorik Scholte ze lijfwachten zijn allemaal Marokkaanse crimineeltjes met een strafblad en een pistool op zak. Zonder vergunning.

   Maar en het zijn zéker géén gediplomeerde persoonsbeveiligings medewerkers van een bedrijf maar daar in de plaats van zwartbetaalde gelukszoekers met een attitude en een grote bek.

   En daar zou roddelpraat wel eens onderzoek naar kunnen doen. Want Jorik Scholte zit tot zijn nek in de witwasserij van illegale handeltjes.

   Waarom is deze?

   8
   1
   • Timmy zegt:

    Jorik is niemand. Voor hem tiem anderen. En ik heb zijn beveiligers en manager gewogen. Dus boys. komop. Mr
    Drank en drugs zegt droppen die failures. En ja ik ben het. Als jullie het niet doen… dan beter jullie dam kwaaien.
    Maar niet kwaaien opduwen!

    0
    1
   • Timmy zegt:

    Nee niet die erachter. Die zijn oké. Ze moeten alleen deze loser en de losers er omheen dumpen. Die erachter waren tegen drank en drugs. Maar Timmy logica en een dwaas volk. Marokkanen lmao. Niet de laatste keer dat ik keek. De andere groep zat achter boef. Maar bruggen bruggen boven en onderlangs. Zolang mensen geld blijven schuiven naar foute figuren… Maar als het niet terechtkomt waar het nodig is, maar bij decadente zelfverheerlijkers… Manman is niet moeilijk. Helemaal geen zin aan mensen te wegen en wijzen. Heb gouden mensen geofferd zien worden. Lil kleine en de idioten er rond hadden allang schluss mogen zijn. Is wel leuk geweest. Mist de mens niets aan itt. sommigen die werden geofferd. Jorik met zijn Moskovic stinkerd. En Jehudi verdedigd de descipel van de vader van Ruinerwold. En ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat de moeder mogelijk geen natuurlijke dood is gestorven. En de vader en zijn descipel zijn de daders. Omdat ze het lef had hem tegen te spreken mbt de isolatie van sommige kinderen. Noem het een scoop. Sorry kinderen van Ruinerwold. Hebben het al moeilijk zat. Maar mijn hart geen moordkuil. En deze maakte mij boos. Niets fout gedaan. Nee heh satan discipel
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1250166951/kinderen-ruinerwold-in-rechtbank-josef-b-had-onze-held-kunnen-zijn

    0
    0
    • Timmy zegt:

     Mooie held die de vader heeft geholpen hun moeder het leven te beindigen. Sorry Ruinerwold kinderen. Had jullie liever die waarheid bespaard.

     0
     0
 3. Hans zegt:

  Ooh ja die Robin. Ik heb haar onlangs ook nog kei en keihard in dr kont geneukt. Vervolgens kwam ik klaar op haar gezichtje.

  10
  7
  • RJK zegt:

   Het hele verdienmodel van Roddelpraat is jatten van anderen, vooral de Mediacourant. Je moet toch iets als je één keer per maand eens zelf een nieuwtje hebt.

   3
   3
 4. Glasbak te Bergen zegt:

  Houd op Janus Anus met hijgend over mij te buigen iedere dag en mijn gaten te bepotelen met je vette varkenspootjes minne alcoholist. Genoeg is genoeg

  2
  4
 5. Sien I. Caster zegt:

  Mooie foto van twee nobody junkies met narcisme type twee. Had de mens niets mee gemist dan in het positieve als ze nooit waren geweest.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.