Vader Juultje Tieleman absolute koning

juultje

Kijk, dat de heer Tieleman al bijzonder goed is in het doorgeven van het juiste DNA is bekend. Hij heeft immers, met medewerking van zijn vrouw, een bijzonder mooie dochter op aarde gezet. De droom van Dennis. Aanbeden door velen. Dan zit je werk er als man vrijwel op, maar niets is minder waar. Want papa Tieleman heeft niet alleen de juiste genen, hij heeft ook goede smaak. En dat is uniek.

Op Insta story van onze Juul staat een filmpje van haar ontwikkelaar die met veel plezier naar de extra uitzending van Roddelpraat kijkt. Juultjes tekst: “Mijn pa en zijn liefde voor Roddelpraat.” Prachtig! Meneer Tieleman, wij houden ook van u. Dennis zou graag eens met uw dochter op stap gaan. Alles in het nette natuurlijk.

25 reacties op “Vader Juultje Tieleman absolute koning

 1. Allochtoon zegt:

  Hoe meer buzz ofer roddelpraat, hoe beter.
  Roddelpraat moet so groot worden dat selfs glimworm, Patty of selfs De Mol een keer langskomen.

  Make Jan Roos great again

  Make Roddelpraat great

  47
  1
 2. Kritische kijker zegt:

  Wat leuk voor Dennis, alleen kan je een relatie met haar nu wel vergeten hoor. Want in Griekenland heeft ze al met Don in één bed geslapen.

  10
  1
 3. SURIMAN zegt:

  https://www.surimancomics.nl/

  Ik ben een vieze vuile stalker die samen met Lindsey Mone en die dwerg comedian mensen aan het hacken is. Ik ben schrijfster dus ik doe met de crew mee om dingen over jou te schrijven. Ondertussen speel ik schone schijn terwijl ik met mijn mislukte Shrek face en mijn lelijke kinderen rapjes over jou en je kinderen laat maken met 101 Barz matties. Omdat ik zelf lelijke kinderen heb die sprekend op mij lijken SHREK
  Lindsey Mone die kinderloos en baarmoederloos is, geen 1 man wil haar behalve homo’s, gaan we “proberen” mensen hun naam kapot te maken. Niemand vraagt ons voor iets, wij bedelen bij mensen en niemand heeft interesse in ons. Daarom hacken we mensen en laten we foto’s en filmpjes over jou viraal gaan en we knippen en plakken en bewerken het om jou voor paal te zetten. Net zoals wij bekende Nederlanders ook hebben geexposed. Word vervolgd

  2
  13
   • AMSTERDAM/HACKERS zegt:

    @MakeVOC great again

    Oh niemand mag weten wie jullie zijn maar ik zorg ervoor dat heel Nederland weet wat jullie met mensen hun kinderen doen. Stiekem mensen hacken, filmen en het op Netflix zetten en hun kinderen foto’s en filmpjes pakken om er kinderporno van te maken he hoerenzoon? Daarom worden jullie wreed genakt door Roddelpraat. Dit noemen ze KARMA. Jullie zijn vieze stiekemerds die mensen hun naam kapot proberen te maken en ook nog eens hun kinderen lastig vallen. Minderjarige kinderen die niks te maken hebben in volwassene hun ruzies. Nu zijn jullie met de verkeerde begonnen. Seksueel misbruikte hoerenzonen. Moet je je niet seksueel laten misbruiken door je vader he Latifahladivah?
    Jullie allemaal zijn of vaderloos of hebben zieke vaders. Of jullie vaders gaan dood. KARMA noemen ze dat. Ik blijf de waarheid overal neerzetten over jullie allemaal, net zoals jullie mensen blijven hacken en stalken en Renate samen met 0fux dingen over mensen op Google laat schrijven he Renate? Omdat jij op een lelijke kikker lijkt en je moeder ook lelijk is, daar kunnen wij niks aan doen. Zwarte aap. Met je Suriman. Je bent gewoon een kk nikker die uit Afrika komt, je bent helemaal geen Surinamer. Rot toch op. En nu rennen naar de politie of mensen bellen. Ik blijf jou overal posten Renate en op politiebureau vastleggen en heel je crew leg ik vast op politiebureau. HOERENZONEN

    1
    0
 4. 0fux word hitsig van 12jarige zegt:

  https://www.youtube.com/watch?v=QLHkPIbQ7X4

  Echt voorschut! Whahahahahaha Lelijke kk iranier met je grote fok nose. Je denkt echt dat je het bent. Monster! Zelfs kleine jongetjes bespelen jou. Hoerenzoon! Dan kom je vrouwen lastig vallen die niet eens iets van jouw bestaan afweten! Ga maar snel instanties bellen hoerenzoon!!! Jij zit toch zo vast!

  2
  5
  • Blonde vrouw 21 jaar zegt:

   Die stink iraanse hond dacht dat ie een nederlandse mokkel aan de telefoon had, maar een jongetje van 11 of 12 jaar zonder baard in zn keel, heeft hem zo wreed gecatfisht. Echt zwaar voorschut. Iedereen lacht hem uit. Je wilde toch een nederlander? Dan heeft een marokaanse boy je wreed genakt! Hahahahhahaaaahahahhaha Die jongen heeft je mooi beet. NET GOED!!!

   0
   0
 5. O FOEKS zegt:

  Sinds die 0fux is gecatfisht door kleine boys is die man zijn mannelijkheid aangetast. Heel Nederland heeft dit gezien. Dat je het verschil tussen een stem van een puberjongen en een vrouw niet duidelijk kan horen dat zegt al iets over jouw mannelijkheid. Wedje leggen dat 0fux al ooit seks heeft gehad met een transgender? Hahahahahahhaha En dat durft andere vrouwen uit te schelden, laat ie even naar zn lelijke moer kijken. Met zn grote kk enge neus. Je bent 1 klap een oude opa geworden. En je kan niet naast je haters staan SMEERLAP

  2
  6
 6. 0fux zegt:

  Ik ben 0fux en ik hack jou samen met Frank de Bruyn en alles wat wij hebben sturen we naar instanties en politie toe om jouw leven tot een hel te maken. Daarom zijn we allebei MISLUKT en haat iedereen ons. Lelijke mannelijke hoer en vieze anabolen iraanse junk die overal worden uitgekotst. Frank de Bruyn is anaal genomen in de bajes. Undercover gay is die gast. We gaan meldingen maken om ervoor te zorgen dat jij problemen krijgt bij instanties daarom voelen we het allemaal aan onze lijf. Alex Soze KLAPT mij, daarom ben ik te schijterig om naar hem toe te gaan.

  1
  4
 7. Telefoonnummer van 0fux zegt:

  Dit is zijn nummer: 0621362265

  Als die gast niet uit kijkt, dan gooi ik ook zijn betaalrekening online.

  Je wil hacken toch? En al die jaren mijn kind en mij lastig vallen? Let eens op wie dit gaat winnen! HOERENKIND
  Je moeder is een MANNELIJKE HOER

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *