Vanessa ook boos op Johan Derksen


De ene bejaarde is boos op de andere bejaarde. Vanessa is kwaad op Johan Dersken en noemt hem ook nog even “paardenlul”. Dit omdat Derksen een verkrachting met een kaars 50 jaar geleden heeft opgebiecht. Heftig hoor.

Wat een wanstaltige man is deze Johan Derksen🤮🤮🤮

Hoe haalt hij het in zijn hoofd en hoe smerig moet je zijn om dit te doen en zeker dit dan ook nog eens trots en geheel zonder schaamte te gaan vertellen op de televisie🤢
Wat zal de families Derksen en hun vrienden zich vreselijk diep schamen over deze “Paardenlul”!!!
Ik leef intens mee met de vrouw die dit is overkomen en hiermee na 50 jaar weer mee geconfronteerd word!!
Als ik aan die tafel had gezeten had ik direct opgestaan en weggegaan omdat dit absoluut onacceptabel is!!!
Ik zeg… Weg met Johan Derksen…

24 reacties op “Vanessa ook boos op Johan Derksen

 1. De Rijdende Rechter zegt:

  Beste Vanessa, Johan Derksen heeft het niet trots en zonder schaamte vertelt, dat liegt u. Integendeel, Johan Derksen heeft er uitdrukkelijk bij vermeld dat hij er niet trots op is en dat hij zich schaamt.

  32
  7
  • Miranda zegt:

   Mevrouw Vanessa is zeker de tijd vergeten dat ze in Den Haag achter een roodverlicht raam zat en dingen deed die je ook bij daglicht wel uit je hoofd liet. Bovendien werd ze in Wassenaar daarom met de nek aangekeken toen ze daar nog woonde. En dat door mensen die dingen deden waar wij zelfs niet op zouden komen. Rare hypocriete wereld.

   17
   5
   • Henk Spermatank zegt:

    Dat is niet hypocriet.. dat zijn vrijwillige keuzes/transacties.
    een bewusteloze vrouw een kaars in dr kut schuiven is gewoon verkrachting, daar ben ik het dit keer met de deugers eens.

    5
    3
  • Albert Geinstein zegt:

   Schijnheilig gedoe, hij wilde gewoon goedkoop scoren omdat die vent totaal nix zinnigs te zeggen heeft. Alleen maar smerige linkse propaganda die zogenaamde socialist

   1
   2
 2. Johan KaarsenAansteker zegt:

  Van de buis af die vuile bromsnor, plek aan tafel voor onze jan?
  Die heeft nog leuke verhalen met slientje de maaienlover.

  4
  12
 3. Renate van der Gijp zegt:

  Johan kwam met zijn verhaal (als t waar was) in de problemen. Haalde wel flink de aandacht weg van johnnydemol. Volgende dag komt Johan met een aangepast verhaal, namelijk de kaart stond tussen haar benen ipv er in. Dag daarvoor zij hij nog dat ze hem erin hadden gestopt. Complete onzin natuurlijk, dan is er niks gebeurd en ook geen reden om dit verhaal te vertellen plus alle ophef. Gijp zei in de uitzending dat hij het verhaal sws niet geloofd. Afijn goed voor de kijkcijfers en johnnydemol buiten schot, knap werk weer vi.

  13
  1
  • HERMAN zegt:

   Wat een zak ben je Johan Derksen ,hij wil meedoen met de andere engnekken ,beetje stoer doen op tv ik heb ook iets gedaan ,ben je aan het dementeren Johan dan komt alles uit het verleden weer op je netvlies ben klaar met Derksen kijk nooit meer een progamma waar hij in zit.

   4
   9
 4. Waar is mijn pakje zegt:

  Vanessa is overal vies van,maar zij vergeet dat zij er zelf vroeger vies uitzag.Menig jonge gozers hadden haar boven het bed hangen als ruk poster.,waarom,omdat zij er verdomd vies lekker uitzag

  1
  2
 5. jurgen zegt:

  Dit hele verhaal is allemaal bedoeld om onze aandacht weg te halen bij t hele Johnny de Mol gebeuren .
  De Verkrachting van een gedrogeerd meisje door Johnny lijkt mij een 100x groter verhaal .

  11
  1
 6. Vissenkooi zegt:

  Hoe groot was de kaars? Modeletje tafel of altaar? Was ie aan of uit? Ik ken geurkaarsen met bv vanille of aardbei lucht geurkaars met haringgeur lijkt mij minder!!

  2
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.