VI-mannen zijn stel laffe takken


Over alles en iedereen een grote bek, maar als het over henzelf gaat zijn ze opeens stil. Dan ben je wel heel erg laf hoor. Nu was het programma al dood en begraven nadat Wilfred de rest voor de racisme-bus had gegooid. Alleen dit is wel erg triest. Wilfred heeft naast de pot gepist. Is toch een leuk onderwerp voor de heren?

Op twitter werd er schande over gesproken dat er geen enkele reactie kwam van de mannen. Altijd mensen de maat nemen, maar als jezelf een keer onderwerp van gesprek bent zwijgen.

27 reacties op “VI-mannen zijn stel laffe takken

 1. Robbie zegt:

  Genee vind ik gewoon een zelfingenomen kerel, en dat irriteert me mateloos. Daarbij als het hem te heet onder de voeten word, houd die zijn bek en kijkt of er een drol dwarszit. Denk niet dat die gaat of zelfs durft te antwoorden/reageren. Blijf van mening zolang je aan een boom schudt valt er vanzelf wel iets uit….

  29
  8
 2. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Snap het wel, hoef Gijp en Snorremans niet kotsend op tv te zien. Die Humberto is afgeschoten en Genee komt wederom overal mee weg. Tijd dat er een racismekaart getrokken gaat worden, alleen die kop van Genee zegt al dat hij niet te vertrouwen is, vuile gluiperd.

  22
  5
 3. Kritische kijker zegt:

  Nou je kan toch beter dit hebben i.p.v. dat dhr. Genee glashard liegt, dat het niet waar is (wat onze bekende influencer deed met zo’n penetrant toontje)…

  2
  15
 4. JAck zegt:

  Dennis en Jan, nodig Steve Brown (voormalig hasjhandelaar en Amsterdammer) een keer uit in de uitzending. Dat gaat legendarisch worden. Check zijn kanaal “Stem van de Straat” hij is reeds gestopt maar vooral zijn laatste shows zijn spijkerhard over alles en iedereen.

  1
  1
 5. Het is Albertoo zegt:

  Zo werkt dat bij de mainstream media.

  Over iedereen wat te zeuren hebben maar als eigen winkeltje stinkt dan doe je alsof je neus bloed.

  Niet alleen bij Veronica Inside nemen ze iedereen de maat tenzij het een eigen zaak betreft,
  maar bij RTL Boulevard kunnen ze er ook wat van.

  Bridget Maasland vindt alle niet woke mensen stom. Waaronder onze Dennis. Maar als ze vervolgens met haar slip op haar enkels, Dreetje loopt te verwennen dan is dat ineens niet relevant voor het roddel programma.

  Marc van der Linden heeft over iedereen wel een oordeel. Komt door z’n bezweet papzakken lijf totaal niet fit, fris en verzorgd voor de dag. Maar dat is niet belangrijk. Dat hij elke rotzooi van wit tot aan kristalletjes met in zijn fatsige lijf propt is blijkbaar normaal.

  Om vervolgens onveilige ‘piggyseks’ te hebben met jonge homeuxmannen is ook weer geen discussiestof voor het programma. Want homeux zijn is hip!

  Oud Boulevard panellid – Albert Verlinde heeft over iedereen wat te zeiken maar als zijn burgemeester getrouwde man Onno Hoes. Elke jonge homeuxman die hij tegenkomt ligt te duwen is het ineens privé.

  9
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *