VI Vandaag kotst ook op collega Gordon


Hemeltjelief. Als zelfs de kontenkusser van VI je tot de enkels afzagen is het wel klaar hoor. Want normaal likken de mannen de hol van John de Mol en roepen dat alles wat hij aanraakt goud is (wat in werkelijkheid precies andersom is de laatste jaren), maar hun SBS-collega Gordon werd gisterenavond terecht gesloopt.

Het optreden van de uitgerangeerde zanger in mongolenshow ‘Down the Road’ irriteert ook Gijp en Johan Derksen. Volgens de heren gaat het allemaal alleen maar om Goor en is het een poging om zijn imago op te poetsen over de rug van die downies. “Ik heb Johnny de Mol dit zien doen en daar kwam het uit het hart. Dat was echt en die ging écht leuk met die kinderen om. En Gordon speelt een rol. Die hangt de leuke oom uit”, aldus Johan die het niet kon laten toch even zijn tong in het poepertje van een De Mol te steken.

Bij RTL Boulevard hebben ze Gordon nog niet opgegeven. Ze vinden hem fantastisch in het programma en dat laten ze zien door drie twitteraars aan te halen. Hahahaha.

10 reacties op “VI Vandaag kotst ook op collega Gordon

 1. Gordon Tonggenot zegt:

  De eerste de beste die zijn tong in mijn poepertje wil steken, die neem ik een weekendje mee naar een Fletcher Hotel naar keuze. Ik zeg doen!

  8
  11
 2. Paardenlul zegt:

  narcist gedecteerd.. ((VI heeft in contract staan dat ze alles mogen zeggen ook over De Mol dingen…de grens was kinder porno). VI is eigenlijk ook een soort roddelpraat alleen niet gecanceld.

  5
  2
 3. Marc de Regiseur zegt:

  Ach ja steeds meer BN vrinden krijgt door dat Gordon manisch depressief is en nogal eens een uitspatting heeft. Dan is het gewoon niet gezellig dat Goor erbij is.
  1 voor een valt zijn BN-achterban weg. Zijn verhuizing naar Dubai was niets meer dan een vlucht uit de werkelijkheid.

  Dat ze Gordon bij RTL Boulevard betitelen als fantastisch komt meer omdat RTL Boulevard anders een ander probleem heeft. Onze p0rn0 regisseur Marc van der Linden zit na zijn kristallentjes gebruik en p0rno film in woord en geschrift ook niet meer zo rijkelijk belegd met vriendjes. Daarnaast heeft Gordon en Marc veel gemeen (hdrugsgebruik en veelvuldig seks met te jonge en te knappe mannen). Zo kunnen deze twee uitgerangeerde koekenbakkers elkaars rug coveren.

  6
  0
 4. Loten kopen gvd zegt:

  Benieuwd hoe lang het duurt voordat die groep mongolen bij Mark Zweetsok op de bank zitten terwijl Goor hem met zijn knoflookworst uitwoont. Wel even de schilderijtjes van de muur halen.

  3
  2
 5. Flikke die Genee er toch uit zegt:

  Wat zijn die drie toch all-round. Jammer dat ze zulke slechte gasten hebben die het potentiele succes format om zeep helpen. Johan haalt natuurlijk binnen de kortste Kraay jr terug om de funiest home video’s aan te kondigen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *