Video: Alex Soze draait door, politie houdt hem aan

alex-soze-aangehouden

Niet iedereen kan evengoed omgaan met het versoepelen van de coronamaatregelen, zo blijkt.

Cultureel fenomeen Alex Soze had gisteren weer eens een aanvaring met de sterke arm der wet. Op zijn vlog is te zien hoe hij zijn auto tamelijk asociaal heeft geparkeerd, waarna een motoragent poolshoogte komt nemen en terecht een boete uitschrijft. Zoals verwacht loopt het vervolgens allemaal gierend uit de klauwen, en zijn er aan het einde van de video alleen maar verliezers.

Alex Soze, de contentmaker die Nederland verdiend.

21 reacties op “Video: Alex Soze draait door, politie houdt hem aan

 1. Robbie zegt:

  Gelukkig zijn er mensen die hem wel aanspreken op zijn gedrag. Ik vind het maar een mongool en wat een ‘akte van uitreiking’ in politietermen betekend weet ik niet. Maar vroeg of laat komt hij toch wel aan de beurt met dit vage gedrag van hem. Een klein beetje normaal doen kan toch wel zeker………

  0
  0
 2. Pieter Post zegt:

  Alex pakt het wat vreemd aan maar zijn onvrede met het achterlijke coronabeleid deel ik. In dier voege dat ik mij ook totaal niet prettig voel bij het idee dat de overheid zomaar meent te bepalen dat ik een mondkapje op moet om “mensen bewust te maken”. Ik ben geen preekpop van de overheid, en al helemaal niet voor zo’n wandelende faux pas als De Jonge. Alleen lijkt foutparkeren mij niet de juiste oplossing.

  0
  0
  • Anonieme ex van depressieve postbode zegt:

   De eerste keer dat ik het woord ‘rimmen’ hoorde, was toen een oudere vriendin vertelde dat haar vriendje tijdens het beffen ineens ergens anders begon te likken, en ze zo verrast was dat ze spontaan een windje in zijn mond liet. Als je nog nooit hebt gerimd klinkt dit misschien nogal gênant, maar de connaisseurs onder ons zullen waarschijnlijk hun schouders ophalen en lachen uit herkenbaarheid.

   Zie het als de eerste regel van het rimmen: verwacht het onverwachte. Daarmee bedoel ik niet dat je geheid een bruine mond krijgt, maar wel dat er af en toe íets een beetje mis kan gaan. Tenzij je goed voorbereid bent op de bafpartij in kwestie. Daarom heb ik een gids geschreven voor hoe je zo goed en teder mogelijk iemands kontje kan likken – een goede voorbereiding is immers de halve rimjob.

   ZORG ERVOOR JULLIE SCHOON ZIJN

   Hoe je jezelf anaal moet spoelen is eigenlijk een ander verhaal, maar voor nu zou ik vooral aanbevelen om Sex Education te kijken – en dan met name S02E06. Daarin zegt Rahim: squat, squirt, hou vast en laat los. Als je van tevoren weet dat je best eens gerimd zou kunnen worden, is spoelen altijd het beste. Heb je daar geen tijd voor, trek je dan even snel terug in de badkamer en maak het zo goed mogelijk schoon als je kan. Tenzij jij en je partner graag poephappen, is het laatste wat je wilt dat er toch smurrie uitkomt.

   Of nou ja, los van ieders voorkeuren is het ook gewoon niet zo gezond om met ongereinigde bips op andermans gezicht te gaan zitten. Sekstherapeut en medeoprichter van de datingapp BARE Gillian Myhill waarschuwt dat er spijsverteringsbacteriën in je anus kunnen zitten, en bacteriën als E. coli en salmonella. “Dus maak het gewoon schoon. En mocht je de kont van een vrouw likken, let er dan ook op dat er niets in de vagina terechtkomt, want dat kan infecties veroorzaken.”

   ZORG ERVOOR DAT JULLIE CLEAN ZIJN

   Los van hygiëne, is het ook belangrijk om te weten hoe het met jullie seksuele gezondheid zit. “Bij deze activiteit kunnen soa’s worden overgedragen – zowel met de penis, vagina als anus,” zegt Myhill. “Dat kan gaan om herpes, wratten, gonorroe, syfilis en hepatitis A en B.” Het is minder vervelend om te vragen of iemand zoiets heeft, dan om het zelf daadwerkelijk op te lopen. Sowieso is het goed om te weten dat een beflapje niet alleen werkt bij het beffen.

   DE JUISTE POSITIE INNEMEN

   Voor een goed partijtje John Rimbo is doggystyle de ideale positie: het is comfortabel, je hebt goed overzicht en ook nog genoeg ruimte om andere plekken aan te raken. Dat gezegd hebbende, kan de 29-jarige Michael ook van harte aanbevelen om er een bank bij te gebruiken. “Comfort is heel belangrijk,” zegt hij. “Het liefst heb ik dat de ander op de bank zit, en ik daarvoor op de grond geknield zit zodat mijn gezicht precies op de goede hoogte zit. Dat is ook handig voor als ik even wil pauzeren om aan zijn ballen te zuigen – alsof je in de bios bent en in de pauze even een ijsje gaat halen.”

   Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren, en misschien doe je het wel liever heel anders dan Michael. Probeer in ieder geval genoeg manieren uit, zodat je weet wat het best bevalt. Weet je nog die aflevering van Girls waarin Marnie in de keuken wordt gerimd? Dat liet in elk geval zien dat er een hoop geschikte rimplekken zijn, en ook heel veel posities.

   GAAN

   Als je de anus eenmaal binnen tongbereik hebt, is het belangrijk dat je er vol voor gaat. Een halfslachtige rim is erger dan helemaal geen rim. “Ik neem het er altijd graag van, totdat ik met mijn neus tegen zijn ribben aan schraap,” zegt Michael enthousiast.

   Voor mensen die net iets gematigder zijn dan Michael, is het volgens Myhill ook heus geen slecht idee om gewoon rustig te beginnen. Maar: blijf experimenteren. “Je kunt veel verschillende technieken toepassen, van rondcirkelen aan de buitenkant tot met je tong naar binnen drukken. Probeer gewoon uit en kijk wat bevalt.”

   ONTSPAN

   Pijpen als een prinses – een bescheiden gids
   DOOR LINDA GONDELLE

   Voor mijzelf, en de meeste vrouwen die ik ken, is het niet makkelijk om een orgasme te krijgen als ik gespannen ben. En als je de poort te strak gesloten houdt, of bang bent dat er toch wat uitkomt, zul je ook de voordelen van het rimmen niet aan den lijve ondervinden. Dus of je nou met je kont in iemands gezicht zit of met je gezicht in iemands kont: probeer zen te blijven.

   “Praat erover met je partner. Als het iets nieuws is voor jullie, dan zijn jullie waarschijnlijk allebei wat gespannen,” moedigt Myhill aan. “Laat de ander zich zelfverzekerd, veilig en sexy voelen.” Om dit te bereiken zou je ook dirty talk kunnen overwegen. Mijn persoonlijke favoriet: “Smaak ik lekker?”

   Michael beveelt daarnaast aan om ook los van je kontlikkende tong veel fysiek contact op te zoeken. “Elkaars hand vasthouden is eigenlijk een van de geilste dingen die ik kan bedenken. De eerste keer dat ik dat met een man deed, voelde ik een soort intimiteit die ik nooit eerder had ervaren.”

   Gefeliciteerd! Nu weet je hoe je het best iemands kont kunt likken. Tijd om dit alles in de praktijk te brengen, en zonder angst de bruine boon van je partner te lijf te gaan

   0
   0
  • BigDick_Daddy69 zegt:

   ook fijn dat het zo allemaal weer word weggegeven aan andere landen. pak geld van nederlanders geef het aan het buitenland. de staat is niet meer voor de nederlanders maar voor EU.

   0
   0
  • BigDick_Daddy69 zegt:

   waarom oordeel je nou? heb jij zijn andere videos wel gezien genoeg positifiteit beter dan alle mocros in the streets die die snel geld willen. ook leuk voor kinderen die het wat minder hebben en aleen maar snelgeld hoort

   0
   0
 3. Lelijk Koetleef Kind zegt:

  voor degene die geen spaans spreken, alex zegt tegen die agent dat hij in de gevangenis heeft gezeten, lekker dan 😂😂

  0
  0
 4. Wieisdemol zegt:

  Toffe gozer. Jammer van het gaatje in zijn voorhoofd, het gat in zijn gebit, de grote pupillen, de brede middenscheiding, het tekort aan zelfbruiner op dat bolletje. Je zult als vrouwlijke blafferdrager met zo’n gozer het bed moeten delen. Staat dan zeker ook met zijn mobieltje te filmen dat tijgertje er op moet.

  Je schaamt je dat deze sneue gast Nederlands spreekt en je riolering onstopt als je vrouw weer eens het zure maandverband door de wc heeft gepoeld.

  Verbazend dat de auto niet volledig gestript werd na het grapje over het pistool dat bet even te vaak werd gemaakt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *