Vies: Gordon heeft alwéér een nieuwe toyboy


Nou, Gordon dumpt eerst peniskokertje Toto en maakt meteen plek voor een nieuw gebruiksvoorwerp: de 24-jarige student Jeffrey de Visser. Zelf is ‘ie 53, maar dat geheel terzijde. De what-could-have-been-vader-en-zoon zijn zelfs al samen op vakantie geweest in Florence en Venetië.

Houdt iemand eigenlijk nog de telling bij? Volgens mij heeft de bipolaire cokejunk er inmiddels meer kerels op zitten dan levensjaren.

42 reacties op “Vies: Gordon heeft alwéér een nieuwe toyboy

 1. Huppelkutje zegt:

  Hoezo vies? eeh als een oudere man een jong blaadje pikt is het prima! en dit kan niet?? ahh da,s meten met dubbele maten! jammer weer.. ik zie een lekker jong en een happy Gordon! mooi zo geniet er lekker van zou ik zeggen, en zoals ons jantje het zegt LEKKER MAN!

  18
  49
  • Dat lelijke dikke wijf zegt:

   Als ‘t consent is lekker laten gaan🥳
   Gordon blij, toyboy blij, lekker Colombiaans marcheerpoeder snuiven van toyboy z’n genotsknobbel.

   2
   2
  • Huppeltrut zegt:

   Wie zegt dat een oudere man met een jong blaadje kan dan…??? dat maak je er gemakshalve zelf even van halve tamme?? Ben je zelf een pedo toevallig?
   Als dat het geval is dan is het puur golddiggeren….. net zoals deze knaap doet…want heb je een beetje verstand en zelfrespect, dan pap je nooit met Goor aan…

   3
   5
 2. Zuster zegt:

  Waarom zou iemand ergens op een stoep smerig pasta gaan zitten eten. Komt dat gebeitste onderdeurtje van de straat? Wat ziet die Goor er aftands uit. Die loopt op zijn laatste benen. Als hij uberhaupt nog kan lopen. Die is er in rap tempo hard achteruit gegaan.

  8
  3
  • Claude-Jacques de Balzac zegt:

   Die hond schijnt nog steeds onder behandeling te zijn bij een dierenarts vanwege een uitgescheurd rectum.
   Het moet vreselijk geweest zijn maar daar lees je dan weer niets over in de bladen.

   13
   2
  • Henk van de meiden zegt:

   Na een hond nu weer een gebeitste lilliputter van de straat gehaald. Heeft die ouwe vrek al een insta account voor dat domme ding gemaakt? Hij zal het zelf niet kunnen. Binnenkort zal deze aandachtszieke ouwe zeurdoos met een Qatarese van Helswegen op de proppen komen die kunstjes kan met een kunstgebit. Het is om te kotsen. En dat heeft dan poep lopen aanstampen in een torentje. Je schaamt je kapot.

   2
   2
 3. NIET LEEEEEUK zegt:

  Te zot voor woorden wat een bipolaire coke junk allemaal doet voor een beetje aandacht. Eerst zijn peniskoker Toto gebruiken en nu weer toyboy.. Het is te zot voor woorden. Ben benieuwd wat zijn volgende move zal zijn, zal vast wel weer iets in de trant van naakt over straat rennen met een grap coke te veel op..

  3
  1
 4. Broodje poep zegt:

  Zit Goor al in Qatar? Zie water op de achtergrond en nog steeds geen zand. Maar zie ook een hongerige YOLO bruinwerker zonder paspoort die elk moment van een dak kan vallen.

  1
  2
 5. Jos Blink zegt:

  Ik zou geen sliert spaghetti door mijn strot krijgen met die aftandse Goor tegenover me aan tafel. Tien pond zout en nog geen dorst. Ik kluif Bernhard nog liever in zijn graf.

  2
  2
 6. Goor zegt:

  Hoor net dat de toyboy zoek is. Zag hem vanmiddag nog onder het keukentafeltje lopen. Misschien is hij wel schaamhaar en beits aan het kopen bij de afroshop.

  1
  0
 7. Praatpaal zegt:

  In de lgbt wereld is heel normaal jongere lui die met oudere gaan. In de hetereo wereld noemt men je dan een viespeuk.

  Maar gordon klaagt altijd dat hij altijd alleen achter blijft. Maar ook niet heel raar als je vriendjes zoekt die kwart eeuw jonger zijn. Over algemeen houden relaties met grote Leeftijdsverschil niet lang stand. Een enkeling wel, maar dat zijn vaak types met daddy issues…

  0
  0
 8. Slokje water graag zegt:

  Jeffry moet dus met het tongetje tussen de psoriasis billen van opa Goor likken. Moet je wel een sterke maag hebben. Valt dan niet mee om de spaghetti binnen te houden.

  2
  0
 9. Hey dude zegt:

  Het zaad zakt je toch in de schoenen als dat wrak op je af komt met de vraag of je verkering met hem wil. Ieder normaal mens denkt wegwezen. De uitgezongen bejaarde met een lange lijst ziektes wil je toch niet in je buurt laat staan aan je lijf. Tenzij er heel veel fout is gegaan in je leven en kijkend naar de foto van ons Jeffje twijfelen we daar geen seconde aan.

  0
  0
 10. Gordonia Goria Gloria zegt:

  Zou de gore Don arm NL bijven teisteren met zn sodom en gomorra gedrag ipv te emigreren naar dubai? Of wil ie zn contract bij Sjon dM (2018-2023) hier nog willen volmaken zonder te emigreren.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.