Vieze Media half miljoen+ keer gestreamd


Voor menig artiest is dit een natte droom, maar liefst meer dan 500k views op hun videoclip. Maar laten we eerlijk zijn, het is ook gewoon een bloedgoed nummer. Op naar het miljoen!

Overigens is de titel wel weer heel erg van toepassing. Bij RTL Nieuws hebben ze er doodleuk van gemaakt dat we de rechtszaak verloren hebben. Wat een corrupte smeerlappen.

21 reacties op “Vieze Media half miljoen+ keer gestreamd

 1. kat zegt:

  Hij is echt vet!! super gedaan allemaal! en Madoc da.s echt een kanjer! ik hou dr zo van! ga zo door Madockie het word nog wel eens wat met jou! ik weet het zeker!

  11
  0
 2. Co Jenevo zegt:

  Volgens mij heeft de rechter juist niet bevestigd dat de uitsluiting terecht was, zoals de televisier nu stellig beweert.
  Uitsluiting was onrechtmatig, maar de lijst is zo waardeloos dat ’t niet uitmaakt of je er wel of niet op staat.

  14
  0
 3. Robbie zegt:

  En dat allemaal zonder reclame inkomsten. Ik heb werkelijk geen verstand daarvan hoor, maar kan dat niet ongedaan gemaakt worden door YT??? Weet ook niet of het veel geld is, maar (heb ff gespiekt) ook de uitzendingen zitten allemaal rond 300.000 sommige meer en sommige minder, en dan zal het denk kwa centjes flink oplopen………..

  5
  0
  • Realist zegt:

   Met deze kijkersaantallen valt het reuze mee qua extra inkomsten van Youtube.
   Er zijn genoeg mensen op Youtube die bekend hebben gemaakt wat ze ermee verdienen. In Nederland krijg je ongeveer per 1000 views 1 euro. Ik schat in dat RP ongeveer 1500 euro zou pakken in de maand. Hier moet ook nog belasting vanaf. Mahja Youtube moet gewoon normaal doen. Smerig woke bende.

   9
   0
   • Robbie zegt:

    Oke maar vloggers boeren altijd flink geld, en sommige zijn stinkend rijk geworden ervan. Of ze doen het lijken dat ze er goed geld aan verdienen. Maar dat laatste wat je zegt is wel het belangrijkste, gewoon eens normaal doen al dat sencureren en maar 1 kant op proberen te duwen. Echt verschrikkelijk gewoon…………

    2
    0
   • Rijdende Rechter zegt:

    Zeker, daarom ook backme.org. % eurotjes steun je die mannen. Echter is het volgens mij neit bekend hoeveel mensen hun steunen. Als je ziet dat er 23K views zijn op de laatste extra uitzending. Hoeveel mensen zullen dan geld doneren per maand, 15K? Tikt dan toch lekker aan met de 5e per maand.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *