‘Vieze Media’ over de 100k op Spotify


Onze hit ‘Vieze Media’ heeft meer dan 100.000 luisteraars gepakt op Spotify en dat is een absoluut record. Zowel hoogte als diepte, want het is onze enige hit. Voormalig huisrapper Madoc liet wel weten dat dit voor zo’n underground nummertje een prima score is.

Op Youtube is het liedje 631k bekeken en dat voor twee mannen die allebei niet kunnen zingen en waarvan 1 de tekst maar niet kan onthouden (die ouwe).

15 reacties op “‘Vieze Media’ over de 100k op Spotify

 1. Ali Bombarie zegt:

  Jullie gasten kunnen rappen. Jullie zijn niet van de straat-straat-straat.
  Mijn opa heeft mij de skills geleerd.
  Mag ik nog ff de groetjes doen aan hem in Marokko?
  En ik wil mijn oom bedanken voor de gratis commercial van mijn nieuwe documentaire.

  6
  1
 2. Robbie zegt:

  Heb hem ook in playlist staan. Vind het een lekker nummer en doordat het met humor is gemaakt moet ik er ook nog steeds om lachen. 2 Kerels die helemaal niet kunnen rappen maken een hitje, dat is toch goud…..

  11
  0
 3. Gasklep zegt:

  Percies ja.
  Elke bol kan rappen. Sinterklaasrijm met een beat.
  Bereikbaar genre voor kinderen en eencelligen.

  …waarom lopen hier nou hele volksstammen mee weg?

  4
  4
  • Realist zegt:

   Oke…ik zit met smart te wachten op de volgende nieuwe rapper genaamd Gasklep. Het is allemaal zo makkelijk dus dan kan jij ook wel een nummer 1 hit scoren. Laat me weten wanneer je nummer uitkomt. Groetjes.

   0
   1
 4. LuxStandartfah zegt:

  Уникальные сверхтонкие теплые полы ThermoMat предназначены для укладки в слой плиточного клея без заливки стяжки. Толщина мата всего 2,8 мм, поэтому после монтажа пол с учетом напольного покрытия поднимается всего на 1-2 см. [url=https://lux-standart.ru/articles/dorper-poroda-ovec-podrobno-o-soderzhanii-uhode.php]рацион питания дорперов[/url]

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.