Vispaleis Kötter nog kötter


Robert Kötter, eigenaar van Seafood Kötter en vader van Kim Kötter, is niet helemaal tevreden met het resultaat van zijn dreigement aan het adres van onze Dennieboy. Robert hoopte ooit hem tegen het lijf te lopen en dat zou voor onze kaasboerzoon niet goed aflopen. Afgelopen uitzending vroegen we speciale aandacht voor de visschuur van Robert en nu is ie niet zo blij met de reviews. Hij is zelfs zo onblij dat hij maar begint te gillen dat er hackers bezig zijn. Hahahahaha.

Deze is erg grappig. Maar zo zijn er tientallen die om te gieren zijn. Moet je ff googlen.

Robert schrijft hier zelf dat het een bewuste aanval betreft. Grappig uit de mond van de man die roept dat ie Dennis wat aan zal doen als hij hem tegenkomt. Hahahaha.

32 reacties op “Vispaleis Kötter nog kötter

 1. DrTosti zegt:

  Boontje komt om zijn….visje….
  Meneer heeft duidelijk niet in de gaten wat social media tegenwoordig voor impact kan hebben op een onderneming. Eenmaal in deze slangekuil geraakt men er niet meer uit. Misschien een leermoment voor de visboer.

  41
  1
 2. Goeie gozer zegt:

  Haha eeen beetje kinderachtig maar lekker vermakelijk, moet ‘ie maar normaal doen. Dit is de kracht van kijkcijfers, iets waar zo’n beetje elke galbak, die op tv te zien is, alleen maar kan dromen. Roddelpraat is niet te stoppen!

  40
  2
 3. Umfufu zegt:

  Jan Roos: boze vrouwen beginnen altijd uit wraak over de micro penis van hun ex.
  Ook Jan Roos: Jaap Reesema heeft een micro penis.

  Geniaal !!!

  17
  0
 4. Erik zegt:

  Na een bezoekje in de keuken schrok ik me rot. Heb direct een melding gedaan bij de NVWA. Oude vis Onder houdbaarheid datum stickers. Resten op de grond en ongedierte

  9
  1
 5. Journalist zegt:

  Goed nieuws ze hebben het hacker probleem opgelost op hun FB iig….alle negatieve reviews worden handmatig verwijderd door n daardoor speciaal ingehuurde uitzendkracht….die zit waarschijnlijk wel morgen in de ziektewet ivm tennisarm maarrr alleen maar geweldige recensies…..je waant je in een waar visparadijs als je het leest….

  5
  1
 6. Eigenaar van Seafood Kötter: Robert Kötter zegt:

  Robert Kötter, eigenaar van Seafood Kötter:

  Wie een kuil graaft, zal erin vallen;
  en wie een steen wentelt, op die zal hij terugrollen.

  Hij delft een put en diept hem uit,
  maar valt in de kuil die hij zelf heeft gegraven.
  Het onheil keert zich tegen hem,
  het geweld komt neer op zijn eigen hoofd.

  3
  1
 7. Visgilde Kötter zegt:

  Meneerjte dreigmeneer heeft naast Seafood Kötter ook nog een andere tent genaamd: Visgilde Kötter. Kortom vergeet: Visgilde Kötter ook niet even een reviewtje achter te laten!

  10
  1
 8. Robert Kutje zegt:

  Ach ach Robert Kötter van Seafood Kötter.
  Lekker visjes laten stikken op het droge om die dikke pens en de dikke portemonnee van deze lullebanger te vullen. Hypocriete lul!

  Wat zal Robert Kötter er van vinden als hij eens iets te lang kopje onder gaat? Toch ook niet leuk of wel? Nou kappen met die shit.

  2
  1
 9. Kattekop zegt:

  Tja visboertje, en dit krijg je dan , als je een grote bek opzet , soms is zwijgen beter!
  je hebt het jezelf aangedaan ! poten af van onze Dennieboy! (en ook van die bolle!)

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.