Volgende PowNed medewerker knettergek


Er zijn bij die k*tomroep drie mogelijkheden: je neemt ontslag omdat het een volslagen gekkenhuis is, je wordt ontslagen omdat je het een volslagen gekkenhuis vindt of je zit kwijlend in de ziektewet omdat het een volslagen gekkenhuis is. Als daar de arbeidsinspectie eens onderzoek gaat doen zit Dominique Weesie (walgelijke man) voor lange tijd vast voor misdaden tegen de menselijkheid.

Nu is Nadia Poeschmann weer helemaal van het padje. De vriendelijke vrouw, want het meisjesachtige is er na de zwangerschap wel af, is een soort Heintje Davids bij die k*tomroep. Ze gaat en komt vaker dan Kim Holland. Enfin, Naadje is dus ook even helemaal fucked in the brain en ging naar een psycholoog. Ze is niet de eerste die daar compleet kierewiet is geworden. En wat blijkt de meeste psychologen zijn ook knettergek, volgens Poesch. Meid, zoek een leuke baan bij een gewoon bedrijf. Dan komt het allemaal heus wel weer goed met je.

146 reacties op “Volgende PowNed medewerker knettergek

 1. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Een psycholoog – niet te verwarren met psychiater – is een vrij beroep, net als makelaar juridisch adviseur en dergelijke. Iedereen mag zich dus psycholoog noemen. Daarnaast wordt het niet – of beperkt – vergoed door de zorgverzekering en moet je het dus zelf betalen. Gevolg is dus dat de meeste psychologen vertellen wat de klant graag wil horen. Bekent voorbeeld: De NAAM is in Zuid-Afrika verteld dat hij meer voor zichzelf moet opkomen. Iedereen wist dat de continue aandachtsvragerij in combinatie met pretvim nu net het probleem is en niet de oplossing. Mijn advies, als je een probleem hebt, ga naar een psychiater. Dit wil alleen niemand op basis van vrijwilligheid, deze opgeleide arts vertelt je namelijk je probleem.

  4
  3
  • DrTosti zegt:

   Mm…zit wat nuance in….iedereen mag zich psycholoog noemen…maar alleen mensen met een afgeronde universitaire opleiding en een bepaalde tijd werkervaring mogen een GZ-Psycholoog titel dragen. Deze worden wel vergoed door de verzekeraar. Zo ook een 1ste lijns psycholoog. Als men naar een psycholoog zou willen, is het raadzaam om een verwijzing via de huisarts te verkrijgen, omdat deze een overzicht hebben van GZ psychologen. Het is in Nederland zo dat de client zelf ook onderzoek moet doen naar de beste hulpverlener. Maar dat alle psychogen zich in het “vrije vakgebied” begeven is wat te simpel berederneerd.

   0
   0
 2. ZZP in je snee zegt:

  Wat fijn dat mevrouw het ineens wel op een rijtje heeft nadat ze elkaar beter hebben leren kennen. De behandeling is dan toch niet voor niets geweest.

  2
  0
 3. SJW2021 zegt:

  Ik ken Nadia van 2 screentests.. Shownieuws en NOSop3. Een meisje dat graag voor de camera staat. Van haar staat bij dat ze wil opvallen tijdens de reviews. Hoofdje schudden, schouders draaien, tietjes schudden om af te sluiten met een geile glimlach. Soms is werken voor de TV niets voor je. Raadpleeg eerst een psychiater voor je in de screentestmolen gaat meedraaien. Nu moet ik zeggen dat het wel een lekker mokkel is.

  1
  0
 4. asmr why zegt:

  Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice practices and we are looking to exchange solutions with
  others, why not shoot me an email if interested.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.