Vonneke Bonneke en Fabiola vechten online door


De dames zouden met elkaar in de ring stappen om te gaan knokken voor ‘Boxing Influencers’. Dat is een soort ‘Dancing on Ice’ voor C-garnituur BN’ers. Dan staan er twee Youtubers tegen elkaar te boksen als twee dronken kangaroos. Het zal allemaal wel, maar Fabiooltje Volkers (vrouw van plezier) heeft afgezegd tegen onze nieuwe vriendin van de show. Ze durfde niet, aldus VonBon. Geen moneys, zegt Fab.

Hieronder is te zien dat Vonneke een nieuwe tegenstander zoekt want “ze durft niet meer”. Fabiola reageert: “Komt ter van als ze niet betalen.” Nou jou, ze zoeken het maar uit.

52 reacties op “Vonneke Bonneke en Fabiola vechten online door

 1. Robbie zegt:

  Tja ik zou me ook terugtrekken als ik Fabiola was, Vonneke stompt haar helemaal gek. Heeft niks met geld te maken denk ik zomaar, Vonneke is een prachtige krachtige vrouw, en Fabiola heeft alleen een mooie reet en dikke tieten verder kan ze niets. Vonneke stompt haar de tent door jammer dat het niet door gaat., maarja je klanten pijpen met een gebroken scheve neus gaat niet he Fabiola doe de groeten aan Fawry …………

  28
  2
 2. Ursel de Goor zegt:

  Ik zou graag willen zien dat VB de fillers uit de lippen slaat van Petula en Goor. Die twee pissen al in de broek als ze VB zien op een foto zien.

  4
  0
 3. Oprechter zegt:

  Even serieus waar verdiend Fabialo zijn geld mee? Is zij echt een meisje van plezier, escort of iets? Ze heeft wel echt een enorme dikke reet. Lekker man!

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.