Voor (veel) geld Enzo Knol ontmoeten?


Maar even serieus. Je kan dus voor geld Enzo Knol ontmoeten. Een ‘meet&greet’ met die vlogger. Voor geld. Niet zo’n klein beetje ook. Een ticket kost 30 euro exclusief 2,50 administratiekosten. Om Enzo Knol te ontmoeten en te groeten. Hahahahah.

Om het nog even erger te maken moet je loten om te mogen komen. Voor hetzelfde geld word je dus uitgeloot en mag je niet voor 32,50 hallo zeggen tegen Enzo. Maar als je 10k mensen zo gek krijgt om dit te doen staat 325k op je bankrekening om een paar idioten gedag te zeggen. Best goed, Dennis?

19 reacties op “Voor (veel) geld Enzo Knol ontmoeten?

  • Enzo Hol zegt:

   Enzo Erkelens, de beste man heet helemaal geen Enzo Knol. Maar die naam zal vast niet cool genoeg zijn. Draait helemaal niet zo goed meer op YouTube. Waar hij vroeger met gemak 1 miljoen+ views per filmpje pakte. Mag hij nu blij zijn met een paar ton aan kijkers.

   Nog altijd veel.
   Maar dan is het altijd makkelijk om wat geld mee te pakken bij een meet & greet.
   Immers zijn luxe leventje met meerdere huizen, dure sport auto’s enz. moet ook gefinancierd blijven.

   0
   1
   • Anoniem zegt:

    De beste man enzo knol heet nu wel zo hij heeft ze naam veranderd niet vanwege youtube maar privé redenen misschien doco zien of vanaf begin alles 😉

    0
    2
 1. Choco Prince zegt:

  Voor een meet&greet inclusief happy-end ga ik meestal naar de Achterdam. Kost me 25 gulden. Enzo is natuurlijk een social media celebrity, dus 32,50 vind ik schappelijk. Vraag me alleen af hoe goed zijn fellatio-kunsten zijn of blijft het slechts bij een hand-job??

  47
  6
 2. Insider zegt:

  Een ontmoeting met bolle jan roos kost niets / het haatvarken is geregeld bij de glasbak te Bergen te vinden. Voor een selfie met de opgezwollen glasbakbig moet je wel even je foto op panoramastand zetten

  23
  66
 3. Michiel zegt:

  There’s a sucker born every minute. Volgens mij doet die Enzo niks illegaals. dus als er suckers zijn die hier in trappen best knap van hem.

  8
  5
 4. Glennis Gross zegt:

  Welke zielepoot gaat zoveel geld betalen om een YouTuber mischien in het echt te ontmoeten…?! In dit digitale tijdperk kun je met een klein stukje onderzoek er zo achter komen waar hij vaak te vinden is en als hij echt zo blij is met al zijn “fans/volgers/groupies/wannebeevlogger2” maakt hij gewoon een praatje met je en kan je met hem op de foto. Tadaaaaa daar is je meet en greet want meer dan dat is het niet.

  14
  1
 5. Robbie zegt:

  3 Tientjes vragen aan je toch al voornamelijk jonge fans maakt je wel echt een zeer triest en zielig persoon hoor. Ook geeft het prima weer hoeveel je om je fans geeft, gewoon geen ene fluit godverdomme hee wat een kneus……

  25
  4
  • Bipolaire cokejunk zegt:

   Hoe was zo’n meet en greet? Stond je binnen 3 minuten alweer buiten en had je een ongeïnteresseerde knol voor je, of was hij wel op z’n minst oprecht?

   4
   2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.