Voormalig lelijk dik wijf zit in de kerstsfeer


Zoals afgesproken met haar verticaal uitgedaagde verloofde zullen we Melanie Suijkerbuik nooit meer dat lelijke dikke wijf noemen. Die vrouw heeft het al zwaar genoeg (en dat is geen steek onder water richting haar BMI) met de depressieve postbode als ex, drie kinderen met allemaal complexe aandoeningen en eerder genoemde verloofd.

Wat wel vreemd is dat Melanie nu al de kerstboom heeft staan, terwijl het nog december moet worden. Eerst Sinterklaas, dan pas kerst! Dat is de volgorde.

15 reacties op “Voormalig lelijk dik wijf zit in de kerstsfeer

 1. Brigitte Bestevaer zegt:

  Oei.
  Melanie haar drie onderkinnen zitten helemaal aan elkaar vastgegroeid tot één hele grote onderkin die op zijn beurt weer klem zit tussen de bovenste helft van haar hoofd en haar boezem.

  Ik zou Melanie Suikerbuyck adviseren om voortaan géén push-up bh’s te dragen, ondanks de kerst.

  23
  4
 2. De Geert zegt:

  Het enige waar suijkerbuik het zwaar mee heeft is haar gewicht. Ze heeft verder de depressieve postbode zo hard genaaid dat hij dakloos en zij nog steeds geld verdient aan het uitbuiten van haar kinderen, en hij alle lasten van haar mag betalen. 🤮

  25
  0
   • Teuntje zegt:

    Leer eerst eens even lezen! er staat LEUKE kerstboom en LIEF gezicht ! je bent geen Unox worst maar een schele makreel! daarbij sommige mensen kunnen nu eenmaal geen dikke vette dure kerstboom kopen , dikke patserige loser!!

    1
    3
    • Sjors Verhoeven zegt:

     Teuntje heeft helemaal gelijk. Waarom moet iemand dure spullen hebben en een strak gezicht hebben? Als je een beetje research doet naar de eerdere Koetlife video’s zie je dat Melanie heel erg aardig en leuk is, ondanks dat ze wat gezet is en geen huis met 300 vierkante meter heeft.

     5
     1
 3. Merry who? zegt:

  Mis alleen nog een witte baard, een kerstmuts op haar hoofd en de schimmel tussen haar benen heeft ze al, maar dan is ze helemaal af en klaar voor de kerst.

  0
  0
 4. Meneer zuurmijer zegt:

  Melanie is cool. Degene die haar hier beledigen, laat jullie eigen rotkop dan eens zien. Allemaal vrijgezelle nerds die zelf lelijk zijn dus uit frustratie en onmacht Melanie door de shit halen.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.