Vriendin van zoon Marco Borsato boos op vriendin


Snapt u het nog? Nou ja, kijk even de uitzending van gisteren terug. Daarin werd dus verteld dat de vriendin van de vriendin van de zoon van Marco Borsato nogal veel aan het lekken was naar Dennis. Dat blijkt dus allemaal waar te zijn gezien de reactie van de vriendin van de zoon. Snapt u het nog?

Nou ja, lees hieronder maar.

27 reacties op “Vriendin van zoon Marco Borsato boos op vriendin

 1. Sc oooo pppppp zegt:

  Vriendinnen van Han Aah Roos boos op Jan Roos / ook de ouders.
  Ze verwensen het minne zure bolle alcoholvarken / janus de tokkie van Bergen met zijn eeuwige grote muil / overal mislukt en weggeschopt / maar dat ligt niet aan het varken met zijn plofkop

  9
  77
 2. eigenschuld zegt:

  Eigen schuld, dikke bult. Ze wilde gewoon interesant doen door sappige Borsato-gossip met haar vriendinnetjes te delen. Ze is zelf net zo slecht en onbetrouwbaar als haar vriendinnetjes.

  63
  3
 3. Maaike zegt:

  Met hééél vee moeite het kunnen uitzingen o 29 minuten maar toen wat het echt schluss. Wat een kleuters zeg. En een lol!!!!! Nou hier dus totaal niet en dus weer een “programma” dat ik achter me laat. Niet om aan te gluren zeg. Succes jongens, ik hoop dat jullie wijzer en beter worden.

  2
  11
 4. Waar is mijn pakje zegt:

  Wie zaait zal oogsten.En zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.De wereld is klein en het nieuws gaat tegenwoordig sneller dan het licht.Dus vriendin van de vriendin van de vriend van;niet zo verongelijkt doen aub.Misschien eens beter kijken wie je vrienden/vriendinnen zijn.

  2
  1
 5. Wek zegt:

  Ik hoop oprecht dat de dochter van Jan Roos zich van kant maakt, met de instructies van haar mongole vader. En dan wil ik die schele dikke tyfus harses jankend op YouTube zien. Hahahaha

  2
  16
 6. Hotdogheaven zegt:

  Achterlijk wijf. Dagelijks op de weegschaal leert ons… Hun is vervangbaar door van hen. Dus fout. En vele taalfouten meer. Oninteressant onaantrekkelijk persoon. En heeft niets met uiterlijk vertoon van doen. Maar wat ze etaleert van tussen de oren.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.