17 reacties op “Walgelijk: ‘Marco Borsato zou aan jonge meisjes hebben gezeten’ | RoddelPraat

 1. Tonnie Maasdam zegt:

  Zal toch wel een verzonnen verhaaltje zijn van Coldermeijer? Die geestelijk uitgedaagde blondine is precies net zo een slimmerik als Samantha de Jong.
  Binnenkort in de rechtbank:
  Borsato vs Coldermeijer. ??

  Ik verwacht een flinke smaad en lasterzaak, dikke schadevergoeding voor Marco en terecht.

  6
  21
  • ThruthBadour zegt:

   Zal geen verzonnen verhaaltje zijn. En dan nog kun je een smaad laster zaak verliezen. En dat is niet terecht. Maar gebeurt wel. Moet die durven een zaak aanspannen. Zat mensen die het verhaal kennen. En onze mannen die niet van het wegkijken en onder tapijt vegen zijn. 👍 Dat die moeder maar mag inzien dat het voor de verwerking en voor de patiënt het beste is de wetten en rechtsysteem te eren. Die Bilal had ook gewoon het padje moeten doorlopen. Rechtstaat. Geen zwijg en afkoopcultuur. Bah.

   15
   0
   • Fanbase RP zegt:

    Inderdaad! En Marco maar lachen….die komt met alles redelijk weg….hier en daar n sponsordealtje kwijt of z’n vrouw…voor n jaar….onze mannen dennieboy en Jan zijn legenda…nu al! Ga zo door mannen?! Uitzending was weer top!!!!!

    12
    0
 2. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Een ding vind ik lastig in het (mogelijk verzonnen) verhaal. Veel mensen denken dat er een aangifte moet zijn voordat er tot vervolging wordt overgegaan. Dit is niet waar, de meeste strafbare feiten zijn ambtshalve vervolgbaar. Dat betekent dat het Openbaar Ministerie zonder aangifte tot vervolging kan overgaan.
  Eenvoudige aanrandingen bij adolescenten zijn – logischerwijs – niet ambtshalve vervolgbaar. Dit zou namelijk betekenen dat het OM bijna na elke vrijdagmiddagborrel van een studentenhuis tot vervolging moet overgaan terwijl beide partijen dronken waren. Aanranding van minderjarigen (en geestelijk beperkten) valt hier niet onder kan het OM wel ambtshalve vervolgen, echter worden dan wel de belangen van het slachtoffer meegewogen. Een aangifte is dus niet nodig, echter kunnen ander omstandigheden spelen dat er toch niet vervolgt wordt, omdat bijvoorbeeld de ouders het niet willen.

  4
  1
 3. Marjan zegt:

  Dennis Schouten zou aan jonge meisjes hebben gezeten.
  Overigens was Mary ooit de grootste snol van het Alkmaarse Waagplein.
  Dat laatste klopt sowieso.

  0
  3
 4. lr zegt:

  weet iemand of je na het doneren een bevestiging krijgt dat je hebt gedoneerd ? en hoelaat zouden de extra afleveringen in je doosje krijgen

  hoor graag van jullie

  1
  0
 5. Hun moeders zegt:

  Hier heb ik een waslijst van pedofielen. Allereerst rapper G-no die zijn eigen zoontje seksueel heeft misbruikt, rapper G-no is een biseksuele flikker, een gefaalde rapper die een minderjarig kindje in zijn videoclip fok vrienden heeft gezet. Hij wist dat dat meisje 14 jaar was, zo heeft hij met dat meisje van 14 jaar seks tapes gemaakt. Politie heeft bewijs gevonden en rapper G-no is ervoor opgepakt een paar jaar geleden. Er zijn verklaringen bij de politie over deze vieze gore pedofiel. Zwarte aap Kenny B heeft ook zijn eigen dochter seksueel misbruikt. Vieze oude man van 80 jaar. Rapper G-no en zijn maatje rapper Just-B zijn twee kinderverkrachters die kleine kinderen proberen te doden. Rapper G-no is ook degene die een iemand overal zwart aan het maken is, alles wat hij zelf heeft gedaan, dat verspreid hij over anderen, in opdracht van rapper Just B, Anika en Roxan. Deze mensen benaderen Youtubers, influencers en rappers om mensen te stalken met onwaarheden en kleine kinderen lastig te vallen in rapjes en hun livesessies. Ze zijn inmiddels vastgelegd bij de politie.

  0
  0
 6. sbobet.com zegt:

  Thanks for your personal marvelous posting! I definitely enjoyed reading it,
  you can be a great author.I will be sure to bookmark your
  blog and definitely will come back someday. I want to encourage that you continue
  your great job, have a nice evening!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.