Wat is er met Wilfred Genee aan de hand?

Wilfred-Genee

De man die altijd de Föhn werd genoemd, later werd dat de Ladyshave overigens, stond bekend als een ijdele vent. Zijn haartjes zaten altijd op nummer en hij schuwde het haarverf ook zeker niet. En gisteren zat ie opeens als soort René le Blanc aan de tafel van VI Vandaag.

Hij zag er al de laatste tijd niet best uit, maar met dit haar is het echt geen ponem meer. Zou Lillyputty hem het huis hebben uitgezet?

26 reacties op “Wat is er met Wilfred Genee aan de hand?

 1. Gasklep zegt:

  Hahaha, die heeft in z’n auto liggen pitten vannacht.
  Zijn bootycall belde af op het laatste moment en zijn vrouw had ie al wijsgemaakt dat hij bij Johan Derksen zou gaan slapen.
  Daarom vroeg Johan of Genee misschien z’n vrouw had liggen beffen. Kan gebeuren toch?

  34
  38
  • Pieter Baan zegt:

   Stoere praat.
   Praatjes vullen geen gaatjes.
   Als je een beetje ballen zou je niet anoniem dit soort berichtjes posten.
   Ik scheit op jou soort mensen.
   Ga is deaud.

   14
   59
   • De Depressieve Postbode zegt:

    Heel Roddelpraat kotst jou uit bedoel je Piemelboy/Neukgenot. Hopelijk krijg dat je ijzerdraadje nooit meer uit je pisbuis. En nu snel komen hangen bij mij in het trapgat.

    1
    1
  • Rick zegt:

   @Janden
   Eindelijk iemand die het beeste bij de naam durft te noemen. Is ouderwets verklikken wat Jan doet. Kijk die gaat vreemd, kijk die had sex, kijk die gaat met die etc etc. Wat een verdienmodel. triest en zielig.

   41
   7
 2. Jaap zegt:

  Een aftakelende Bat-Man de Willie G. En altijd maar zo idioot veel bezig om elke schnabbel mogelijk te vergaren. Dagvoorzitterschapje hier, conferentie tje daar, etc. Dat is handig voor zn iraanse wijffie, als ze scheiding heeft aangevraagd.

  1
  0
 3. Thea zegt:

  Het haarverf ?
  Dennis Schouten iedere klapmongool met een inburgeringscursus of de helft daarvan doet het beter, stuk onbenul , ranzige ontkennende kastheumoo, walgelijk achterbaks ventje

  1
  3
 4. Hans zegt:

  Opsporing verzocht voor BN,ers heerlijk hoor moet kunnen.waarom zouden dat soort mensen niet aan de schandpaal genageld worden.moet veel vaker gebeuren.

  2
  0
 5. Onderzoeksburo zegt:

  Jan Roos moet dood / even een kleine poll gehouden. 85 % zegt dat Roos dood mag gaan, 15 % geen mening, van de 85 & zegt 40 % dat ze blij zouden zijn met een verschrikkelijk lijden vooraf.

  0
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.