Wat is Nikkie Plessen toch een verschrikkelijk vervelende muts


Ja, ik zeg het maar gewoon. Alles aan Nikkie Plessen is irritant. Je moet voor de lol eens op haar Instagram kijken. Je ziet een kindvrouwtje die zo verdomde gek op zichzelf is dat het bijna hilarisch is. Dat konijn is zo mager als de pest maar photoshopt haar spillebeentjes nog dunner.

Hier gaat ze naar hockey. Waarschijnlijk kijken naar een kind. En dan zo’n foto van jezelf laten maken om weer meuk te kunnen verkopen.

Ze maakt ook steeds foto’s op straat. Sta je dan als vrouw van 36 als een bakvis zogenaamd sexy pics te maken. Die dunne pootjes raken niet eens de randjes van de laars.

Hier is Nikkie aan het werk op kantoor. Even leuk een foto om weer wat spul aan te prijzen. Lekker uitdagend met de beentjes wijd. Vraagje: hoe groot is haar rechtervoet? Lijkt wel maat 54 met deze lens.

Hier staat ze weer raar te doen op straat. Zogenaamd heel erg ontspannen gekleed. Of je wel ff dat spul wil bestellen.

Spelletjes en film. Ja, dan zit je er vast zo bij.

29 reacties op “Wat is Nikkie Plessen toch een verschrikkelijk vervelende muts

 1. chick rater zegt:

  Vegan leather… Wat een bullshit hahahah.. Dat is net zo fake als dat hele wijf.. ik vindt haar lelijk. Geef mij maar een normale vrouw, met wat imperfectie..

  19
  3
 2. Pikkie Plessen zegt:

  Dat die wijven zo mager zijn als een visgraat moeten ze, los van het feit dat het erg ongezond is. Zelf weten. Je zou er maar een relatie mee hebben. De hele dag een sacherijnige muil want te weinig eten en dus honger. Daarnaast kan ik uit ervaring spreken dat de seks erg slecht is. Altijd moe, slap en geen energie dus geen zin. Als het dan toch al tot de geslachtsdaad komt mag je het vaak ook nog eens zelf afmaken want het energieniveau is al snel 0,0. Erg frustrerend. Eens te meer omdat de oplossing zo simpel is. Meid ga eens een boterham eten!

  29
  1
 3. Rico Verhoeven zegt:

  Ik zou haar wel doen. Met zo’n slank en iel gebouwd lichaam moet ze wel een strak kutje hebben.
  Dat is mijn ervaring wel . Wat is jullie ervaring hiermee?

  Groetjes,

  Rico Verhoeven

  20
  0
 4. ex Anorexia patiënt zegt:

  Jeetje die ziet er niet uit zo mager! heel jammer jonge meisjes nemen hier vaak een voorbeeld aan!
  NEEEE meiden zo hoort het dus niet! dit is een heel verkeert beeld!
  Het kan ook zijn dat ze de foto,s weer bewerkt heeft , daar staat ze om bekent die maffe doos!

  3
  0
 5. Fryslân zegt:

  In mijn ogen een prachtige vrouw.
  Iets te veel make-up en dure shit om te promoten. Maar goed ff eerlijk, self made multi miljonair zijn als zo’n jonge vrouw. Ik vindt t netjes. Zal haar boeien wat jantje en Dennie van der vinden.

  Maar goed rijk strak en redelijk knap zijn met iets minder make-up maalt je geen leuke vrouw als je zo’n kut karakter hebt.

  1
  1
 6. Lloyd zegt:

  Vast een lieve meid. Maar ik als fotograaf, zie het Photoshop Distort > Spherize filter erg duidelijk.
  Ze heeft zeer waarschijnlijk een professionele PS-er ingehuurd. En hij moest te ver gaan. Het is een omgekeerde kerstbal waar je naar kijkt. Ook de straat is gecorrigeerd op foto 3, zie maar net naast haar tasje. ook de tegels zijn keurig aangepakt maar ze lijkt te zweven. Elke foto is uit proportie. Word er draaierig van. Maar goed, het is haar keuze. Live wordt lastig 😉

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.