Wat VI Vandaag niet op Youtube zet..


Wat zijn het toch een laffe takken bij Talpa. De Ladyshave en Johan kregen ruzie tijdens VI Vandaag. Derksen vindt dat Van der Sar moet opzouten omdat hij geweten moet hebben dat Marc Overars een smeerkees is, terwijl hij John de Mol verdedigt als iemand die nooit van The Voice kon weten. Heel hypocriet natuurlijk, maar Johan likt al maanden de hol van ome John.

Toen Wilfred hem daarop aansprak ontplofte de bejaarde. Alleen dit hebben ze bij Talpa maar even niet op Youtube gezet. Gelukkig hebben wij de beelden nog.

36 reacties op “Wat VI Vandaag niet op Youtube zet..

 1. Pieter zegt:

  “Laat me gvd uitpraten…”
  Derksen heeft nog gelijk ook.
  Die Genee zit hem thans de hele tijd te onderbreken dus zo raar is het NIET. Kan gebeuren toch?

  Maar tis wel hypocriet.
  En vd Sar kan het ook níet geweten hebben. Net zo goed als John, al is die kans een stuk kleiner, met vriend Galjaard die erop los kerst met van alles met een hartslag en tieten, en Jeroentje, die nota bene in seks therapie was …
  Kortom. Lekker boeiend.
  En wat érrug voor de slachtofferts.

  25
  0
  • Albert Geinstein zegt:

   Johan is een achterbakse mongool. Lult over Genee, maar is zelf nog een grotere NSB-er. Hij Is de Goebbels van die vieze de mol clan, en van misdadig links. Heeft kraaitje Jr achterbaks onder de bus gegooid omdat dat met Genee, de enigen bij dat kut programma zij, die tegen de bullshit en propaganda van die vuile narcist ingaan. Blijven spuiten johan!!!

   0
   0
  • Gérard van Schaarsbergen du Toulon zegt:

   Derksen was (nog niet zo lang geleden) het orakel van Nederland.
   Welbespraakt en zeer verhelderend was hij, wars van moderne zaken of nieuwigheden. Alleen de laatste tijd zit Johan met z’n arm vast in het hol van de Mol en is hij gestopt met het verkondigen van het vrije woord.

   En dat is jammer.

   31
   2
 2. René Fr.ger zegt:

  Derksen is wel de laatste die mag klagen over onderbreken want hij doet zelf niet anders, begint een beetje een vervelende oude man te worden die geen tegenspraak duldt, woedeaanval sloeg nergens op.

  24
  1
 3. Voorlees Merel zegt:

  Willie NSB heeft tegenwoordig wel een heele grote bek. Maar ja, soms heeft ie een punt. Jammer dat zn boezemvriendje Eus er zo vaak moet zitten. Die bedrijven leeg jatter wordt weer mooi beloond voor crimineel verleden ofzoiets.

  3
  1
 4. Joehoe… kan die huur wat lager zegt:

  Genee heeft het zichtbaar moeilijk om zich uit te spreken in de #metoo discussie terwijl hij normaal toch niet op zijn mondje is gevallen.

  1
  0
 5. Paardenlul zegt:

  die dame waar ik nu de naam even niet van weet kan het veel beter dan die ladyshave.
  (en hopelijk kunnen jullie een factuur sturen naar die Piemelboy…kolere wat een werk die vent)

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.