Wat weet John de Mol van Johan Derksen?

johan-derksen-willem

De laatst zit namelijk zo verschrikkelijk diep in de reet van zijn baas dat het zorgelijk wordt. Wat weet John van hem? Want naast het ophemelen van John, Johnny en Linda is de zeiksnor nu begonnen met Linda’s dochter veren in de poeperd te steken. TV-bitch Angela de Jong had geschreven dat het wel heel erg klef werd met de Molletjes dat nu de dochter van een rolletje heeft bij Johnny’s talkflop.

“Noa gebruikt niet de naam De Mol, maar die gebruikt de naam van haar vader. Ze koketteert daar helemaal niet mee. Ik zag dat meisje gisteren ook nog bij jullie en dat deed ze uitstekend. Ik vind het namelijk een natuurtalent”, aldus Derksen. Deze Noa werkt ook voor Veronica Inside. “Dat meisje is hartstikke goed, die doet hier alles goed en dan moet niet die mevrouw van het AD daar zeikerig over doen.”

Dat is het hele probleem van Veronica Inside, de mannen zijn niet oprecht. Op alles en iedereen commentaar hebben, maar nooit iets zeggen dat niet uitkomt voor hun carrière. Alles is k*t op tv, maar de knikkershow van baas De Mol is fantastisch. Compleet ongeloofwaardig. Het lijkt wel of John Johan ergens mee chanteert. Waarmee denken jullie?

29 reacties op “Wat weet John de Mol van Johan Derksen?

 1. Michael jwz zegt:

  Ik vind deze te makkelijk Jan. Dit zie ik een beetje als opkomen voor zo’n jonge lieve meid. En als het zelfs zo is dat ze niet onder de mol werkt om bewust de naam niet te misbruiken en onbetaald stage loopt bij vi kan ik alleen maar respect opbrengen. Je kan zeggen wat je wil van die familie, maar ze werken wel enorm hard.

  8
  18
  • Realist zegt:

   Die gasten weten helemaal niet wat werken is man! skei toch uit man. Laat ze eens 2 dagen meelopen waar dan ook in de bouw , in het ziekenhuis op de verpleegafdeling , op een basisschool , ploegendiensten draaien in een fabriek , als postbode in de winter met -5 en wind/hagel/sneeuw op je bakkes met 50 kilo post aan je fiets , als hovenier of vuilnisman…in het leger…..moet ik nog even doorgaan..?? Een beetje dom lullen met je kop op tv noem ik geen hard werken. Denk je dat Ome John nog hard werkt sinds hij Big Brother flink heeft verkocht??? beetje bellen en mailen en dom lullen in zogenaamde vergaderingen/meetings….ohh ohh ohh wat zijn we toch druk en wat werken we toch hard. Die mongolen hebben nog nooit een sportschool van binnen gezien een paar maanden achter elkaar of structureel 3-4-5 dagen in de week bloed fanatiek gesport. Wat weten die opvreters nou hard werken is en mentaal/fysiek kapot gaan.

   18
   2
   • Hoi zegt:

    Dus als je een paar keer sport in de week dan werk je meteen hard? Je moet even nadenken wanneer je hard werkt. Ik denk als je goed je best doet dat je dan hard werkt, no matter wat je dan aan het doen bent. Ik snap wat je zegt maar dat zijn nog wel woorden van de oude stempel.

    2
    2
  • A. Schreckelgrüber zegt:

   Een algemeen bekend gegeven is het zwembad incident in 74.
   Derksen is gefotografeerd in jarretelles en hoge hakken, terwijl een zekere R Michels hem sodomitisch nam.

   0
   0
 2. RoddelPgroupie zegt:

  De lange arm van de Mol is lang, Derksen weet dat als hij kritisch wordt op een de Mol, hij alleen nog bij RoddelPraat kan solliciteren en dat lijkt geen vetpot.

  10
  1
 3. DeRustige zegt:

  Hallo vriendjes en vriendinnetjes! Wat fijn jullie hier allemaal te zien! Ik wilde ff kwijt dat Dumpert.nl een kudt site is geworden.

  Zo. Dat lucht op.

  Over tot de orde van de dag. *Plop*

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.