Weer een flop voor Gordon

gordon-

En dan hebben we het niet over zijn tranentrekkende liefdesleven, maar over zijn televisiewerk. We kunnen toch wel stellen dat niemand meer naar die bipolaire cokejunk wil kijken. Zelfs de Belgen, die hem pas net hebben ontdekt, zijn die vervelende aandachtsvrager nu al zat. En hij scoort gewoon niet qua kijkcijfers. Liever gezegd, waar Gordon verschijnt verdwijnen de kijkers als coke op zijn spiegel.

Nu zit ie weer als jurylid bij K2 wil K3 ordinair te doen. Volgens entertaimentdeskundige Eric de Munck is het over en uit voor Goor en kan ie beter in Dubai blijven. “Het is niet spannend meer. Daarnaast hebben de meiden van K2 en Gert nauwelijks een rol in het programma, waardoor het concept met die jury en de boxen niet werkt. Het interesseert Gordon geen reet wie er bij K3 komt en dat merk je. Dat was bij K3 zoekt K3 totaal anders omdat die meiden écht goede opvolgers wilden.”

Op het dieptepunt trok de show, die op de vrijdagavond op prime time op SBS6 wordt uitgezonden, slechts 185.000 kijkers.

17 reacties op “Weer een flop voor Gordon

 1. Sugar Gordon zegt:

  Ben Belg en wij zijn Gordon idd al spuugzat. In een jury is hij partijdig en wil enkel “jongetjes” laten winnen. RP heeft Tukkertje ooit een auto gegeven. Kunnen jullie Tukkertje nu aan Gordon geven? Tukkertje, Toto en Gordon lijken sprekend op elkaar en zijn het perfecte trio.

  20
  1
  • Jan van Lauwersoog zegt:

   Het tijdperk Gordon is over en uit.
   Als Sarah van Soelen al meer comments en likes genereert dan de cokeverslaafde ruggetuffer in Dubai dan weet je dat het klaar is.

   6
   1
 2. Brunilda Koch zegt:

  Is hier sprake van een opgewarmd kliekje nu het inderdaad komkommertijd is?
  K2 zoekt K3 is al vanaf het begin in september een bedenkelijk format waarin het gendergebender salonfähig gemaakt wordt voor de grote massa en hun kinderen.
  Dat het gros van de mensheid dit niet ziet zitten is niet echt verwonderlijk lijkt mij. En Gordon maakt het alleen maar erger.

  Ik stel voor dat de geslachtstwijfelaars met z’n allen op TLC gaan samenwonen dan kan de rest van gezond en weldenkend Nederland weer normaal een avondje tv kijken zonder de verschijning van vrachtwagenchauffeurs in een jurk.

  En dat is mijn mening.

  25
  1
 3. Geer en Goor zegt:

  Deze manisch-depressieve pisnicht heeft enkel nog bestaansrecht omdat het met Tv passé is.
  De Tv zenders weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten uitzenden omdat de jonge doelgroep (tot 40 jaar) waar de Tv baasjes zich opricht geen Tv meer kijkt en dit ook niet meer gaat doen. Zie het als laatste wanhoop daad.
  Naar het schijnt zijn ze nu zelfs dat oude strakgetrokken lijk met een witte wc-bril als tanden, genaamd Gerard Joling aan het opgraven. Om het nog een keer te proberen als Geer en Goor.

  1
  7
  • Ronald Doorntrop zegt:

   U bedoelt: een dooie goor krijgt de handjes wél op elkaar?

   Laat hij nochtans dan maar beter in Dubai blijven, op de K2 zal hij doodvriezen en niemand die er een traan om laat

   3
   1
 4. Dwight zegt:

  Volgens mij flopt dat programma zo hard omdat de mensen niet zitten te wachten om woke opgedrongen te krijgen.
  Nog maar weer eens het bewijs dat een zeer kleine minderheid hard schreeuwt en eist en opdringt terwijl 99% van de maatschappij een andere opvatting heeft.

  9
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.