Weer show met DN’ers


Het is om doodmoe van te worden. Show gevuld met BN’ers, die vrijwel niemand kent of totaal oninteressant is. Nou, er komt weer iets aan met allemaal mensen die hun moeder nog verkopen om op de treurbuis te mogen komen. Het heet Celebrity Apprentice en wordt door RTL4 uitgezonden. Dan moeten 10 kandidaten een bedrijf opzetten en tot een succes maken of zoiets. Totaal niet boeiend dus.

Ik zal even hieronder de mensjes doornemen.

Catherine Keyl – Deze mevrouw is uiterst irritant. Vroeger beroemd op tv met de 5-uurshow. Haar meningen en zijzelf zijn 180 jaar oud.

Michella Kox – Staat in elke klapper in medialand onder het kopje vullis. Doet aan alles mee en heeft ook aan alles meegedaan. IQ van rond de Milkakoe.

Bizzey – Rapper bekend van het nummer Laag Laag Laag. Zo gaat het blijkbaar ook met zijn carrière.

Jessie Maya – Transformer. Bekend om het zijn van een Transformer. Praat veel over Transformaties als Transformer. Verder deskundig in Tramsformers.

Sjaak – Wie?

Rob Geus – Manmanman. Ook zo’n treurwilg die geen nee kan zeggen tegen een uitnodiging in de media.

Justine Marcella – Wie?

Henk Krol – Oud-politicus. Mist de camera’s blijkbaar.

Anouk Hoogendijk – Saaiste vrouw van de TV. Is ook opeebs

Maxim Hartman – Maxim moet aan dit soort pulp meedoen om zijn huur te betalen. Beetje de verlopen clown van 60 uithangen. Eigenlijk een beetje zielig geworden. Vroeger leuk. Jaar of 20 geleden.

37 reacties op “Weer show met DN’ers

 1. Robbie zegt:

  Jammer dat ze er alles aandoen om negatief te worden he. Ik zou zo graag gewoon eens willen zeggen ‘ah leuk dit wil ik zien’ maar met dit soort zooi gaat hem dat niet worden…..

  7
  0
 2. Hans Klok zegt:

  Catherine Keyl – Oud lijk. Herhaling van de tv serie Baantjer op Tv. Dus weer opgegraven.

  Jessie Maya – Lilleke vent mee een te grote neus. Pleurde er tich K tegen aan om op papier vrouw te worden. Niet slecht gedaan door dr Schumacher maar toen besloot het kreng om het geheel eens op te leuke met Micky Mouse tattoos. Lijkt nu een kampert. Mannelijke kampert mee make-up wel te verstaan.

  Rob Geus – Tv programma al een eeuwigheid gecanceld maar leeft nog op de te grote oude voet. Verkoopt nu dezelfde restaurant keur prietpraat als toentertijd op Tv. Maar geeft het nu zelf uit onder de naam: “De keus van Rob Kneus uuh Geus”. Is nu alleen chantabel als de pest want hij heeft geld nodig en je krijgt het keurmerk gegarandeerd als je Rob een paar K geeft. Onder de noemer wie betaalt, bepaald.

  Henk Krol – Oud-politicus en hypocriete oude nicht. Kwam zogenaamd keer op keer op voor de ouderen en hun pensioen. Vergat er bij te vermelden dat hij zijn eigen Gaykrant werknemers toentertijd bestal van pensioengelden. Onder de noemen zeggen dat je geld stort in het pensioenfonds van je werknemers maar het geld vervolgens zelf opmaken en daadwerkelijk niets storten.

  Anouk Hoogendijk – Voetballert. Zit zonder voetbalsalaris en grijpt elk Tv moment aan om een halve euro te verdienen. Was voorheen ernstig lekker. Is nu ernstig vervelend onder de naam woke.

  Maxim Hartman – Maxim is bijna bejaard en toch wil hij overkomen als 20er met ADHD.
  Vraag me af of hij net als Gijp geen typetje speelt. Zeg maar de lolbroek op Tv. Thuis depressief voor de buis. Waar rust en regelmaat geboden is en elke prikkel, een prikkel teveel.

  19
  0
 3. Om te kotsen zegt:

  In een paar weken een bedrijf opzetten en succesvol maken??? Wat willen ze met deze onzin bereiken dan? Denken ze nou echt mensen te inspireren met een compleet kansloos verhaal, wat mijlen ver weg staat van de realiteit. Echt om te kotsen!
  Pure bagger dit! Ben blij dat ik vrijwel geen tv meer kijk, scheelt een hoop ergernis en kotsen. Mijn WC ziet er een stuk schoner uit tegenwoordig.

  7
  0
 4. Ramon zegt:

  Wat een stelletje Douwnies,,,en zo te zien heeft onze tranformer met LUL,ook nog de Grootste neptieten. Blijft gewoon een vieze vent,die naar ze eigen stront stinkt.die lul had 90jaar geleden geboren moeten worden. Op de brandstapel. Maar nu is dit leuk in 2021.????wtf. Gekust door een genderneutrale kikker ofzo,,,,om zu kotsen.stelletje debielen😎

  4
  0
 5. De Ketjap Postbode zegt:

  Sorry, maar als je bij Sjaak “Wie?” neer zet heb je het niet helemaal begrepen. Denk dat ze bij de heer Jan Roos eerder vragen “Wie?” dan bij Sjaak die laatst een monsterhit te pakken had met Trompetisto.

  0
  8
 6. Cor oonatje zegt:

  Volgens mij zit de politieke duim van Henk in Geus zn poeperd! Man man man wat glimlacht hij gelukkig! Zal hij gecontroleerd hebben of Henk z’n rubbertje nog schoon en flexibel is?

  0
  0
 7. Johan zegt:

  Beste ”Jannen” misschien kunnen jullie weer ”Echte Jannen” maken op youtube, lijkt me heel gezellig.
  En die titel zou ook een beter uitgangspunt zijn qua onderwerpen.
  Met Roddelpraat plaats je jezelf in een dwangbuis van polderoddel.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.