Weesie (walgelijke man): mijn verloofde is top!


HAHAHAHAHAHA! Dominique is de corruptste boef van het mediapark. Heeft eerst zijn zaken gevuld met belastinggeld en is nu opeens woke links, zodat ie nog jaren door kan gaan met het vullen van zijn zakken met belastinggeld. Hij gaat binnenkort trouwen met Annemiek zonder Lippen. Ze kwam ooit binnen bij PowNed (k*tomroep) om de autocue te vullen met tekst. Nu is ze Weesie’s huisslavin geworden. Maar ze heeft ook een eigen bedrijfje.

En wie schrijft er een referentie alsof ze helemaal geen enkele relatie met elkaar hebben? Juist, die walgelijk man. Bah!

22 reacties op “Weesie (walgelijke man): mijn verloofde is top!

  • Bipolaire cokejunk zegt:

   Godskelere wat een grafkop. Dit moet ook wel het beste zijn wat Dominique kon krijgen. Hij heeft zelf namelijk het uiterlijk van een heroïne junk.

   Deze walgelijke vent is de grootste parasiet die de NPO ooit voortgebracht heeft. Hij heeft totaal geen toegevoegde waarde en drukt miljoenen achterover. walgelijk! 🤮🤮🤮 blergh!

   5
   1
 1. Timmy zegt:

  Geen lippen altijd nog beter dan karikaturale giflippen die er gaan uitzien alsof ik een lekke binnenband heb lopen strijken. Plusje voor Annemiek zonderlip. En ja die walgelijke man met zijn slinger neemt iemand die nog serieus? Die kan schrijven en zeggen wat hij wil. Geloofwaardigheid is niet te koop.

  3
  3
 2. Koen Cokedishan zegt:

  Dit staat al zeker een halfjaar, maar waarschijnlijk langer, op haar site. Volgens mij is het een aantal maanden geleden zelfs genoemd in Roddelpraat..

  9
  3
  • Gordon Neukgenot zegt:

   Oudere heer, ik heb jullie allemaal even lief. Dus niet luisteren naar die faker hierboven. Verder moet je natuurlijk wel gewoon je bek houden.

   3
   15
 3. Bipolaire cokejunk zegt:

  Deze walgelijke zakkenvuller is de walgelijkste man ter wereld. Ik hoop oprecht dat hij met zijn gezicht in een plas modder valt. Het is toch niet te geloven dat deze man met het uiterlijk van een heroïne verslaafde miljoenen in zijn zak steekt.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.