Werk voor de kinderbescherming: Barbie zwanger

barbie

Je mag het nooit hardop zeggen, maar ik denk het wel. Kunnen we geestelijk minder valide mensen als Samantha de Jong niet anticonceptie in het drinkwater geven? Ieder kind wordt al belast met haar DNA en dan ook nog heel snel uit huis geplaatst omdat moedertjelief bezig is met haar werk als escort en gebruik van drugs.

“Heb toch nog een klein stukje Gelmore bij me: onze kleine Angelo. En kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heeft gehad”, schreef ze op Insta over Gilly de dode vader van haar laatste kind (weggehaald door kinderbescherming). De andere ex van Gilly is niet zo blij met het Haagse genetisch afval. Ze sneert op social media: “Deze vrouw is ook alweer zwanger van Robbie! Op naar pleeggezin voor kind vier. Als de baby eruit is heeft ze over twee maanden weer een ander.” Niveautje hoor. Samantha heeft ook nog twee kinderen met Michael van der Plas. Ook daar zijn de kinderen van weggehaald door de kinderbescherming.

23 reacties op “Werk voor de kinderbescherming: Barbie zwanger

 1. Berbie zegt:

  Nederland op z’n kleinst. Als blanke alleenstaande, hoogopgeleide, boze man hoef je maar dit te doen of je bent aan de beurt. Maar als je Samantha de Jong heeft en zielig bent dan mag alles.

  Deze verbouwde barbiepop heeft borderline, heeft diverse zelfmoordpogingen ondernomen, is zelfs een keer van het dak gesprongen, diverse malen veroordeeld voor ruzies met geweld op straat, roekeloos rijden, grote hoeveelheid cannabis in huis en het verhandelen van illegale merkkleding.

  Tot slot zijn alle kinderen van haar uit huis geplaatst, heeft ze diverse verplichte geestelijke opnames gehad, is ze weer zwanger en nog geen stap verder!

  Wanneer grijp de GGZ in?

  51
  1
  • Pieter zegt:

   Zeur toch niet.
   Wat zit je nou af te geven op een keurige landgenote met een gedragsprobleem. 4 kinderen, poeh poeh.
   Doe je ogen open en kijk wat er gebeurt in dit land. Alle asielzoekerscentra zitten voller dan ooit met mensen die hun vrouw, hun kinderen,hun schoonfamilie en hun grootouders mee willen nemen.
   Enig idee wat dat kost, en enig idee hoeveel hulpverleners hier de handen vol aan hebben?
   Enig idee hoeveel politie, GGZ, ziekenhuisopname, prodeoadvocatuur en huurwoningen deze nieuwe Nederlanders gaan opeisen??
   Enig idee?
   Dan valt de situatie van Samantha of wel mee nietwaar?

   20
   12
  • Matthijs zegt:

   En dan is er nog zoiets als wetgeving voor de GGZ. Je moet met zoveel zware stukken aankomen voordat je iemand gedwongen mag opnemen, dat is in dit geval niet te doen. Zelf wil Barbie niks, want het gaat toch goed met haar.

   Maak je niet zo druk en drink een biertje, wij in de zorg regelen het wel.

   2
   0
   • Pieter zegt:

    In 2017 kostte de Nederlandse gezondheidszorg 88 miljard euro. Dit is ruim 5.100 euro per inwoner. Eind 2019 zijn er nieuwe gegevens uit de Kosten van Ziekten-studie gepubliceerd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De data is nog steeds verouderd. En traditiegewijs worden cijfers opgeschroefd teneinde meer budget toegewezen te krijgen.
    Bij een jaarlijkse immigratie van 25.000 personen kwam in maart dit jaar op 7,1 miljard euro, inmiddels rekent de overheid op 40.000 immigranten.

    1
    2
   • Sprookjes heks zegt:

    Fijn dat er nog zorghelden in de zorg werken net als jij.
    Het gedwongen opnemen zal bij Samantha de Jong vrees ik te laat gaan komen.
    Het lijkt wel een ongeleid projectiel. Triest eigenlijk dat je met zoveel ‘zware stukken moet aankomen’ voordat er actie komt. Ze heeft blijkbaar totaal geen idee hoe slecht ze er zelf aan toe is. Ze raakt van de regen in de drup en nu met weer een kind in aantocht. Geeft keer op keer aan dat ze leeft in een sprookje. Waarbij haar omgeving maar lijdzaam moet afzien totdat het een keer ‘echt’ fout gaat.

    2
    0
 2. DrTosti zegt:

  Zwanger geraken…door rood licht jakkeren of het de normaalste zaak van de wereld betreft….en de betreffende verkeersleider aanvallen. Deze vrouw bezit 0,0 verantwoordelijkheidsbesef voor haar en haar omgeving. Zodra dat kind er uit is direct afpakken. Bij haar vorige ongeluk was ze ook zwanger….triest…

  3
  0
 3. Donald Trump zegt:

  Zie hier wat een doorgeslagen verzorgingsstaat met je land doet. In de VS was allang dood geweest aan één of andere overdosis. Dan had het probleem zichzelf keurig netjes opgelost.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.