Wilfred Genee is een kinderachtig ventje


Zo, ik zeg het gewoon. Ja, ik weet dat ons Dennis een poster van Genee boven zijn bed heeft hangen. En al staat Dennieboy uren voor de spiegel te oefenen om net zo te juichen als zijn idool. En ondanks dat zijn Wilfred, zijn held, zijn allessie, hem zonder knipperen op straat flikkerde als badjassenjongen omdat ome John de Mol Dennis niet onder de duim kreeg. Ondanks dat allemaal en ondanks dat Den dit niet leuk gaat vinden: Wilfred Genee is een kinderachtig ventje.

Volgens de Föhn moet Dreetje Hazes even een keer normaal doen en niet zo lopen pronken met zijn nieuwe roomsoes. “Het gaat mij om het feit dat je er toch ook rekening mee kunt houden dat je te maken hebt met een ex en een kind? Dat is wat ik bedoel.” Nou nou, meneer de pastoor is er ook weer. Wilfred als de grote messias, de herder van goede zeden, gaat eens even vertellen hoe je met zuks om dient te gaan. Terwijl het eerlijke verhaal natuurlijk is dat ie ruzie heeft met Dré. Want kleine Hazes weigert met Genee samen te werken omdat hij hem een negatieve l*l vindt. Dat is dus de reden dat Wilfred telkens over Dreetje loopt te zeiken. En dat is bijzonder kinderachtig.

35 reacties op “Wilfred Genee is een kinderachtig ventje

 1. Nakketikker zegt:

  Vindt die Hazes af en toe een verschrikkelijke kwal, maar dat kan Wilfred Acne ook. Nou niet ff de moraalridder uithangen. Als die jongen lekker met zijn roomsoes wilt pronken is dat zijn recht, kinderen of niet.

  0
  0
 2. Plofkop zegt:

  Wilfred is een baas, fuck dat debiele zoontje van André en als er iemand loopt te janken is het de schrijver van dit stukje wel hou toch op!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *