Wilfred Genee is kapot


De Ladyshave ziet er steeds slechter uit op de buis. Hij heeft natuurlijk ook heel wat meegemaakt en werkt zich de ballen. Het zal ook natuurlijk niet helpen dat ie ruzie heeft met de boys van Roddelpraat. Daar doet ie vast ook geen oog van dicht.

Op de radio reageerde hij: “Ik slaap gewoon heel weinig. Ik kan heel slecht slapen. Zodra ik weer een beetje slaap, ga ik ervan uit dat die wallen weer weg zijn toch?” Het is zelfs zo erg dat ie aan de medicatie is begonnen. “Ik heb gisteren een slaapmiddel genomen en toen heb ik wel redelijk doorgeslapen. Normaal slaap ik drie of vier uur per nacht de laatste tijd. Dan krijg je natuurlijk van die wallen.”

Toch vreemd. Want die man is toch getrouwd met natuurgenezeres Lillyputty. Die weet toch alles van gezond leven? Waarom maakt zij dan niet een slaaptheetje van een kruidje uit de tuin? Nou, precies.

25 reacties op “Wilfred Genee is kapot

 1. Co Jenevo zegt:

  Ik ben geheiligd met een ontspannen geest.
  Leef al jaren zonder wekker.
  Word elke dag tussen 5.30 en 6.30 uur fit wakker.
  Hoe verstoorder het slaapritme des te groter is de noodzaak ’t eigen leventje nog eens grondig onder de loep te nemen.
  Maarja slapen kost tijd, en tijd is geld.

  31
  20
 2. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Weinig slaap is geen probleem zolang het binnen proporties is. Stress is de grote boosdoener van vermoeidheid. Dat hij toegeeft slaapmiddelen te gebruiken geeft al aan dat de vermoeidheid niet komt van het harde werken. Na een dag in de tuin werken ben je ook heel moe, maar val je vrij snel in slaap.

  7
  3
 3. Bipolaire cokejunk zegt:

  Het zal toch niet?! Zit Ladyshave nou ook al aan de snuif? Het is algemeen bekend dat je van cocaïne niet kan slapen! Ik heb uit eerste hand vernomen dat Gordon al 3 jaar wakker is. Koen Khardasian heeft geen eens meer een bed en meneertje LEEEEEEEEUUUUUKKK is door het enorme slaapgebrek kaal geworden!

  15
  8
 4. Anonieme tipgever zegt:

  Wilfred komt hier bij de plaatselijke apotheek maandelijks langs met zijn receptje temazepam waar het eerst nog, “nette 20mg capsules betrof” zijn het nu van die joekels van 20mg net knikkers..

  1
  10
 5. Hij heeft een snor, een grote snor, een vieze gore zwarte snor zegt:

  Ik heb uit betrouwbare bron een bericht ontvangen dat Lillyputty haar mannetje elke nacht helemaal leegzuigt tot op de laatste druppel. Ze werkt ook aan een nieuw boek: Niet vullen maar zuigen.

  9
  3
 6. Handige Harrie zegt:

  Als je erg veel werkt en toch slaapmedicatie nodig hebt speelt er vaak wat in je leven, en dat lijkt van toepassing: Vreselijk dominant wijf, pa overleden, vaak buiten de deur neuken, veel werken en stress op datzelfde werk.

  Heb voor mijn pensionering vaak zat aan spoed opdrachten in het buitenland meegewerkt.
  Wanneer je 80+ uur werkt ben je normaliter zo moe dat je, als je in hotelbed ploft.

  Je de volgende morgen niet eens meer weet dat je in slaap bent gevallen. Zo snel gaat het.

  4
  1
 7. Frontier Utilities Reviews zegt:

  210561 391118Following study several of the content for your website now, i genuinely as if your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and are checking back soon. Pls have a look at my website too and told me in the event you agree. 401665

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *