Wilfred Genee op de vlucht


Nee, nog niet voor Lillyputty. Dat komt nog wel. De Ladyshave is opzoek naar een andere job. Eerder zei hij al zijn radioprogramma op bij Veronica omdat hij een dagelijkse talkshow gaat doen met de heren van VI. Maar er is eigenlijk alleen nog maar gezeik over geld geweest tussen de mannen verder niks. De sfeer is om te snijden.

En nu blijkt dus dat Genee bij Viaplay om een baantje heeft gevraagd. Die sportzender gaat straks onder andere formule1 uitzenden in ons land. Waarom doet Willie dat? Heel simpel. Hij weet dat het klaar is. Het is een vlucht naar voren. Thuis is het afgelopen. De kijker is Wilfred beu. De andere VI-mannen zijn klaar met hem. Zelfs John de Mol is hem zat. Het tijdperk Genee is afgelopen.

24 reacties op “Wilfred Genee op de vlucht

 1. Co Jenevo zegt:

  Denk dat de Gijpfans slachtoffer van het geheel gaan worden.
  Concept is al volledig uitgemolken, Derksen is bedorven en overdatum, en Genee is nog minder dan een karikatuur van zichzelf aan het worden.
  Na paar maandjes dagelijkse show valt ’t clubje uit elkaar, en zal Gijp -overigens gewoon zwaar gelukkig- afdruipen in de vergetelheid.

  34
  14
 2. Jan van Lauwersoog zegt:

  Het was ook wel een beetje van de gekke toen VI ineens doorging met uitzenden terwijl er geen voetbal was.

  Daarbij ging Genee een extra talkshow doen en een radioprogramma presenteren. En daarbij wilde hij nog een ander praatprogramma gaan doen.

  Er was geen moment waarop hij of de zenderbaasjes dachten: “Hmm, wat vind de kijker of de luisteraar ervan als deze zakkenwasser pakweg acht dagen van de week op radio of tv is?”

  Of zouden ze gedacht hebben dat Genee voor een salaris van een half miljoen gewoon niet moet zeuren?
  En hopen dat het lang goed gaat want adverteerders trappen er wel in? Alle zendtijd waar ze Wilfred Genee aan kunnen linken wordt extra betaald door de adverteerders.

  Ik denk het laatste

  19
  6
 3. Wilfjed Benee zegt:

  Hoop niet dat Genee ook maar iets met de formule 1 te maken krijgt. Daar hebben we al genoeg mensen die menen er verstand van te hebben.

  27
  4
 4. Hummel zegt:

  Tijd dat onze Dennis en onze Jan het stokje bij VI overnemen van de ladyshave. Maar niet voor dat aalmoesje dat Genee daar nu voor krijgt. Dennis eis bij ome John ook meteen een vriendin van de zaak.

  10
  5
 5. Wilfred-Fan zegt:

  Hahaha! Wat een hoop onzin. Wilfred is geliefd en uitstekende presentator.
  Hij voelt dat goed aan en weet dat VI zijn einde nadert met die ouwe zeur van een Derksen.
  Hij voelt het goed aan, dat dit een uitstekend moment is om het zinkend schip te verlaten. 100 tegen 1 dat hij die baan daar krijgt. En terecht.

  22
  10
 6. Van der zwart zegt:

  Ik gun het genee helemaal met de carrière switch die van der gijp en Derksen zijn 2 hele vervelende en altijd andere kwetsende mensen en moeten eens naar hun zelf moeten kijken

  8
  2
 7. Ap zegt:

  Ik zit al jaren naar deze man te kijken en te ergeren. Het is dat vooral Gijp het programma maakt samen met Kieft en Boskamp want Derksen is gewoon aan pensioen toe.
  De manier waarop Genee een manier van insinuerende vraagstelling hanteert stoort mij verschrikkelijk.
  De nieuwe zender zal er achter komen dat ze op hem niet zitten te wachten.

  3
  1
  • Objectieve kijker zegt:

   Wat een klinkklare onzin hierboven allemaal.
   Zonder Genee was dit programma al jaren dood.
   Je hebt altijd een “aangever” nodig en iemand die de grap maakt.
   Wilfred beheerst dit als de beste.
   Denk aan vroeger Andre van Duin, Zonder Frans van Duschoten zou hij ook nooit dat succes hebben gehad.
   Erg kortzichtig allemaal hierboven.
   Afgunst??

   8
   2
 8. Nuance zegt:

  Ben niet perse Genee fan maar vind dit allemaal wel erg negatief. Ik herinner mij een interview van Genee met Sylvana Simons. Daar was hij ijzersterk.

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.