Win een kinderwagen van Famke Louise

famke

Ze moet alvast een beetje sparen voor de kosten van MC Radboudje. Het aanstaande hoger beroep gaan wij met twee vingers in de neus winnen. Tenminste als we een rechter hebben die recht spreekt en niet krom zoals de vorige. Enfin, FM wil dat haar kinderwagen een prijs wint en bedelt om stemmen.

Huh? Je kan helemaal dat ding niet winnen. Je kan hem wel binnenkort bestellen. Nou, laat dan maar zitten.

21 reacties op “Win een kinderwagen van Famke Louise

 1. Flappie zegt:

  Wat een lelijk ding zeg! Niks schattigs aan en dat hoort een kinderwagen toch wel te zijn. Dat je hier twee dreumessen in zet zou ik nog snappen, maar een pasgeboren baby? Nee.

  6
  1
  • Ludo Sanders zegt:

   Ik zou haar ook doen. Maar ik hoef geen kinderwagen. Maar ik zou er maar al te graag voor zorgen dat ze die wagen over 9 weer maanden gevuld kan hebben.

   3
   0
 2. Janus anus de haatbig uit Bergen zegt:

  Ik ben nooit volwassen geworden. Ze noemen mij Jantje, maar voor 45 jaar heb ik een zure minne plofkop.
  Een haatvarken / glasbakbig dat ben ik
  Ga gvvvd gvvd 5 euries storten / denk je dat de Gall & Gall graties is ?
  Doneren nu 🐷🐷🐷

  4
  11
 3. Famkerules zegt:

  Het grappige is dat Famke Louise zonder enig talent meer verdient dan misbaksel Jan Roos. En Jan Roos heeft het overal geprobeerd en nog steeds uitgekotst door 99% van Nederland hahhaahaah

  5
  12
 4. Aj zegt:

  Ik hoop oprecht dat de dochter van Jan Roos zich van kant maakt, met de instructies van haar mongole vader. En dan wil ik die schele dikke tyfus harses jankend op YouTube zien. Hahahaha

  1
  8
  • Timmy zegt:

   Terwijl de wereld beter af zou zijn zonder types als jij. Ga je hoofd fixen zieke. Maak je ouders trots. Je bent verworden tot wat je hekelt. Jij bent je vijand AJ. Maak je niet de mijne. Ik doe niet aan vijanden. Maar anderen wel. Niet verstandig. Goed doen en goed wensen is moeilijker. Boven jouw macht, zwakke?

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.