Wo ist der André?

andre-nieuw-nummer

Dat is Duits voor ‘Waar is André’. Want het begint toch wel een beetje een leuke soap te worden, zijn verdwijnen van de aardbodem. Eerst was die gozer niet uit het nieuws te meppen. Als hij twee uur niet in de aandacht stond belde hij wel iemand van de roddelbladen op of postte hij een pic op Insta en nu is het al een maand stil. Waar is ie nou toch?

Er gaan een aantal sterke roddels. Graag zou ik met jullie hulp de waarheid vinden en dat is gewoon heel simpel. Er zijn drie mogelijkheden. Welke wint is de waarheid. Stemt u maarrrrrrr.

A) Hij zit in een afkickkliniek in Spanje.

B) Hij zit in een afkickkliniek in Spanje.

C) Hij zit in een afkickkliniek in Spanje.

16 reacties op “Wo ist der André?

 1. Bipolaire cokejunk zegt:

  Hahahaaaaa! Ik denk C! Het was bij dit ongeleide projectiel wachten tot het fout ging! Maar maak je geen zorgen over een maand komt hij huilend uitgebreid vertellen bij shownieuws waar het mis ging. Welke verslaving zou het zijn? Of gaat de omhoog gevallen prins door een depressie? Wie zal het zeggen?

  PS: zijn vader was een absolute held. Beste Nederlandse nummers die er ooit gemaakt zijn. Jammer dat zijn zoon het talent niet geërfd heeft.

  2
  3
 2. Dreeetje zegt:

  Sneu voor Dreetje dat hij met de gene van paps is geboren.
  Heb hem in een reportage rondom zijn concerten in België, horen zeggen dat hij de drang naar alcohol heeft net als zijn oude heer en daarom matigt.

  Helaas weten we allemaal hoe dat matigen is afgelopen bij André Hazes sr.
  Ik ken hem verder niet maar volgens mij is een nuchtere André Hazes jr. oprecht een aardige gozer.

  1
  0
 3. Gaslighting zegt:

  Ben ik de enige die het doorheeft? Dit is weer een nieuwe truc uit de aandachtgeile trucendoos…..is teveel dan helemaal niet…..dan gaan mensen natuurlijk afvragen waar je bent. riekt naar narcistische kunstjes…..alle aandacht is welkom

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *