Woordvoerder John de Mol is jarig


Wat was Johan Derksen toch verfrissend op de treurbuis. Recalcitrant, politiek niet correct en bij tijd en wijlen lekker ordinair en grappig. Daar is nog maar weinig van over. Hij lult elke uitzending naar de mond van zijn baas John de Mol. Hij lijkt dan wel zijn hondje. En als ie daarmee klaar is gaat ie het bijzonder belabberde coronabeleid van Mark Rutte zitten verdedigen.

Het is gewoon niet meer om aan te zien. Maar goed, hij is vandaag 73 geworden. Dus lang hoeven we ons niet meer te ergeren.

39 reacties op “Woordvoerder John de Mol is jarig

  • PiemelBoy zegt:

   ‘Steven'(niet je echte naam) ben je weer aan het minnen geslagen. Iedere keer je geschiedenis wissen zodat je opnieuw een minnetje kan geven. Sneu hoor.

   8
   44
   • Steven zegt:

    Nee, sorry, was er even niet bij.
    Ik heb namelijk wél een sociaal leven.
    In tegenstelling tot jou.

    Je moeder is weer werken denk ik?
    En nu zit je de site van Roddelpraat weer te bevuilen met je gore insinuaties? Maar fijn dat je aan mij dacht. Ik vermoed dat er ook andere mensen zijn die jou een verachtelijk stuk vreten vinden. That’s life. Wen er maar aan.

    18
    11
    • PiemelBoy zegt:

     Je hebt geen sociaal leven, je bent een gefrustreerde man zonder vrouw/vriendin/seksleven, no work, je bent niet knap. Roddelpraat is voor jouw een uitlaatklep waar je anoniem je frustraties kwijt kan. ‘Steven'(nee zo heet je niet echt).

     2
     6
  • John de Mol zegt:

   Beste piemeltje,
   Ik wil je graag via deze weg een zeer langzaam en pijnlijk einde wensen.
   Ik heb vernomen dat je jaren bent misbruikt tot het moment dat je er zelf om ging vragen.
   Je bent een smerig stuk neukvlees, waar zelfs harydaddy het niet op zou kunnen zelfs niet naar het nuttigen van 15 gram meth .
   In België zit al een hele poos ene Marc D. vast, ik hoop dat je wat liefde en je dagelijkse portie papapap bij hem kan vinden.
   XXX Steven

   1
   20
   • Piet zegt:

    Geachte heer Steven,

    Ik denk niet dat het handig is, om onder de naam “John de Mol” te opereren, aangezien deze man op dit moment behoorlijk onder vuur ligt.

    Een welgemeend advies van Pietje.

    3
    8
    • Steven zegt:

     Pietje Platzak of was dat Kale Pietje?

     Iedereen kent jou als de spammende idioot die je bent, dacht jij dat ik ervan wakker lig als jij weer eens mijn nick jat?

     Zielig dat jij je dagen slijt met het bevuilen van deze site met je onzin. Maar nu we weten dat jij lijdt onder je haaruitval, we weten dat je geen werk, geen geld, geen inkomen,geen maatschappelijke status, geen toekomst,geen vrienden (alleen de vage knarren in de coffeeshop) en verder lijdt je in stilte onder je moeders activiteiten als hœr op de straten van je woonplaats en je vader ken je niet persoonlijk.

     Jij bent zielig.
     Daarom denk ik dat John de Mol je een milde behandeling geeft als hij het misbruik van zijn naam door jou laat onderzoeken.

     Het zijn zo. Je bent en blijft een kansloze suckel, welk Nickname je ook kiest

     8
     4
     • Piet zegt:

      Nogmaals, jij hebt echt dringende hulp nodig, als je niet eens meer besef, dat je onder verschillende nicks de hele dag door bezig bent, en aan het disliken bent.

      Je hebt het trouwens over hangen in een trapgat. Weet je dat zo’n uitspraak voor een ban kan zorgen? Ik ga hier ook melding over maken.

      En kom op man, nog iets meer krachttermen gebruiken, want je begin nu wel een beetje soft te worden 😉

      3
      6
     • Steven zegt:

      Ja, sorry, niet gezien. Het zij zo.
      Spellings check neemt m’n leven over.
      Maar inderdaad. Een stuk touw Kale Pietje. Jan vroeg al eerder of je aub euthanasie wilde overwegen.
      Ik denk dat iedereen er blij van wordt.

      6
      0
     • Piet zegt:

      Laat eens zien, waar ome Jan dat gezegd heeft dan Steventje.

      Oh nee wacht, je zit natuurlijk weer uit die schizofrenie nek van je te lullen.

      Sukkeltje.

      1
      0
   • Steven zegt:

    Ze zijn allemaal zielig e.
    Of eigenlijk is het één kalende rifaap met een heleboel vrije tijd.
    En een heleboel nicknames.
    Piemelboy, Giovanni, Platzak Pietje, Kale Pietje, Sneue Rifaap, Hangen in het Trapgat, Gødrøn, Nøkdrøn, Aarsmaad, Zielig ventje, Zamel, Zoon van de Hœr, Schandknaap, Kringspier, Kale kneus, Kneussie, Sneuneus en Eencellige Amoebe.

    En van tijd tot tijd jat hij iedereen z’n nick inclusief die van John de Mol, Dennis of die van Jan. Dus ja. De GGZ heeft hier duidelijk gefaald.

    7
    1
    • PiemelBoy zegt:

     Leugenaar, mijn enige naam is Piemelboy. Vergelijk mij dus niet met anderen.
     Je liegt dat je barst. Je hebt geen enkel bewijs. Dat bewijs is er overigens niet aangezien ik 1 naam gebruik en dat is Piemelboy.

     0
     3
     • Steven zegt:

      Één pot nat, een schizofreen is nooit alleen. Of je nou Piemelboy, Giovanni, Platzak Pietje, Kale Pietje, Sneue Rifaap, Hangen in het Trapgat, Gødrøn, Nøkdrøn, Aarsmaad, Zielig ventje, Zamel, Zoon van de Hœr, Schandknaap, Kringspier, Kale kneus, Kneussie, Sneuneus of Eencellige Amoebe opschrijft, je blijft een eenzame zielige kneus.
      Hoe laat was je mœder thuis vannacht, ابن عاهرة?

      4
      0
     • PiemelBoy zegt:

      Niet je eigen situatie op mij projecteren, kneus. Jij gebruikt juist verschillende namen, niet ik. Ik ben trots op mijn eigen nickname, dus geen reden om verschillende namen te gebruiken.

      0
      0
  • Lelijk Koetleef Kind zegt:

   deze website is gecodeerd met drie eekhoorns en een steen in dezelfde grot waarin een jonge patty brard aan het verkondigen was dat de binnenvallende romeinen eigenlijk hele vriendelijke mensen zijn.

   1
   9
    • Lelijk Koetleef Kind zegt:

     Haha oké *sarcasme modus uit* er gaat een hoop mis met die website, om te beginnen een ontbrekend SSL certificaat. Ik heb zo’n vermoeden dat de broncode sinds ergens in 2010 niet meer is aangeraakt. Doe er je voordeel mee en check om te beginnen eens of je php nog up to date is. En als het niet onder eigen beheer valt zou ik eens kijken naar een website met een minder boomer gehalte (lees: moderne website)

     0
     1
 1. Robbie zegt:

  Derksen is een flapdrol. Die durft zonder te knipperen met zijn ogen te beweren dat k*nk*r het probleem niet is, maar de mensen die k*nk*r krijgen het probleem zijn. Verder vind ik het maar een goedkope aftandse taart trouwens, Hema zeker???

  23
  14
 2. Dwight zegt:

  Haha, wel humor van VI Vandaag om juist die foto te gebruiken. Volgens mij zijn de tafelgenoten en de redactieleden zijn kontenkruiperij ook meer dan zat.

  10
  23
 3. Johan Vlerksen zegt:

  Ik vind het altijd fijn om stiekem in de pauze aan het ondergoed te ruiken in de kleedkamers van Talpa van de diverse dametjes. Dat is geen verkrachting immers. Die oude befborstel onder mijn neus krijgt thuis al jaren geen kansen meer. Tja.

  8
  8
 4. Fan van Roddelpraat zegt:

  Derksen is gewoon omdat hij veel geld krijgt zo blij met John de Mol. Een huichelaar en opportunist. Derksen gaat er zo prat op dat hij een eigen mening heeft. Die eigen mening van hem draait alleen maar om geld. Dat vreselijke hielenlikker van de familie de Mol is tenenkrommend. Echt een walgelijke man deze Derksen.

  26
  9
 5. Loket taarten zonder dickpics zegt:

  De verjaardagstaarten met dickpics waren zeker uitverkocht. Daarom maar een foto van 10 jaar geleden toen Derksen nog geen glazen oog had.

  2
  0
 6. Mireille Bekooij zegt:

  Die seniele bejaarde probeert leuker te zijn dan Wim Bosboom. Sinds het vertrek van Boskamp en Kraay is het niet meer om aan te gluren. Waar is de humor gebleven. Komt nu zeker van Roos Slikker.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.