Yo! Rapper Sjors heeft nieuwe bejaarde


Kon de koning van de sociale werkplaats laatst zijn nieuwe liefde showen, vandaag laat ie weten dat ze hem heeft laten zitten. Maar elke nadeel heb zijn voordeel. Hij heeft namelijk een nog oudere theemuts gevonden. Iedereen zijn ding, Sjors.

En het bulkt van de eenzame bejaarde dames. Dus genoeg vissen in de vijver.

26 reacties op “Yo! Rapper Sjors heeft nieuwe bejaarde

   • >>> B R E A K I N G N I E U W S zegt:

    >>>> N I E U W S B R E A K <<<<

    OUDE MEDIA MIST AANSLUITING

    Dat Roddelpraat nieuws brengt dat up-to-date is met verse geruchten en verrassende inzichten heeft al menig oude media doen verbleken bij gebrek aan urgentie.
    Zo ook vandaag weer….

    We kunnen vandaag vernemen dat Rapper Sjors is in de steek gelaten door zijn Duitse minnares Marion.
    De Duitse Marion uit Helmschildklappbach am Oder had haar drie kleinkinderen de opdracht had gegeven het verleden van rapper Sjors door te spitten.
    Na gedane arbeid hebben Quincy, Berthold und Woke het hele verhaal laten uitprinten op zestien velletjes A4 bij de Duitse Kopierette in de Hauptstraße en dat was dan dus de exit van rapper Sjors.

    Zoals wij op deze Roddelpraat site kunnen zien en horen heeft rapper Sjors inmiddels weer een nieuwe nieuwste vlam van hoge leeftijd gestrikt. Opschieten lijkt hier het motto, echter de vraag is wie er op moet schieten? Rapper Sjors die binnenkort 30 kaarsjes uitblaast en zich nu inmiddels wil settlen met vrouw, hond, huis en boom? Of wil zijn aanstaande liefdespartner en vriendin zich nu nog overhaast binden aan een jonge Hollandse rakker voordat haar eigen kaarsje uitgaat?
    Of is dit slechts puur gebaseerd op lust? Wie zal het zeggen?
    Nou ja. We hopen er natuurlijk weer het beste van.

    Wat echter momenteel niet meer zo hoopgevend is, is het feit dat er nu talloze websites en spinoffs van de oude media zijn die het allemaal niet meer bij kunnen benen. Oude mannen, stoffige redacties, de geur van Sunlight zeep en Tabac-deospray en veel overjarig dor spul met moeilijke kapsels en haarverf. Broekpakken en blokhakken zitten te worstelen op die moderne redacties.

    Telegraaf opent gisteren met de kop dat Rapper Sjors het geluk heeft gevonden bij Marion, zijn 33 jaar oudere vriendin uit Duitsland. Fotootje erbij, Marjon zoals Roddelpraat van Dennis Schouten en Jan Roos al een week geleden of langer al pontificaal op de website plaatsten als Breaking Nieuws. Hallo Telegraaf! Marion is exit! Er is een nieuwe nieuwste vrouw in het leven van rapper Sjors.. Telegraaf is af.

    Cosmopolitan brengt het als wereldnieuws. Al vier dagen staat op de frontpage in dikke chocoladeletters geschreven:
    Rapper Sjors heeft nieuwe, véél oudere, vriendin
    "Rapper Sjors deelt de eerste foto's van Marion, zijn 62-jarige nieuwe liefde!"
    De verantwoordelijke Tanne Vleugels krijgt waarschijnlijk na het online gaan van dit bericht een dikke douw van haar hoofdredacteur wegens onzorgvuldigheid.
    Tot zover: Cosmopolitan is ook af.

    Girlscene, de website voor girls waarschijnlijk, heeft ook niet op zitten letten. Alsof ze incrowd zijn delen de heren tekstschrijvers op meisjesachtige wijze hun kennis met de achterban. Feitelijk hebben ze een nieuwtje lopen tappen bij realtyFBI en er verder niet al te veel mee gedaan. En dat blijkt wel. Want het is al oud en verleden tijd maar ze brengen het als nieuws. Bespottelijk. Girlscene is af.

    SGLX.NL vervolgens, omdat een naam niet altijd uitspreekbaar hoeft te zijn, slaat als tang op het varken de plank mis met oud nieuws. Met een oude foto en met verlopen gelukwensen zijn ze niet actueel en verre van up-to-date en derhalve diskwalificeert SGLX.NL zich.
    En daarmee is ook SGLX.NL af.

    Beautify komt met hetzelfde nieuwsbericht, compleet met een heel artikel eromheen om nog maar enigszins urgent te lijken. Ze schrijven zijn CV uit en noteren dat hij date met Marion uit Duitsland. Beautify is af.

    Nu kennen wij Rapper Sjors ook al jaren vanaf het moment dat hij ontdekt werd in het programma Man bijt Hond. Daarna kwamen de optredens, de roem, de BOOS-afleveringen met Tim Hofman (zaken doen met Sjors), een goeie pornofilm waarin Sjors een knappe Transformer uitelkaar trekt , zijn ziekte en zijn herstel en zijn omgang met agressie en bierdouches.

    Niks mis mee zo'n carrière. Maar kom dan wel met een echt nieuw artikel.
    En dat lukt ook de volgende niet.

    Website Then24 doet hetzelfde maar dan in het Engels. "Rapper George and his older lover.."
    Dan halen ze daar nog een setje andere showbizkoppels bij, Anouk and Dominique Schemmekes.
    Madonna and Alhamalik Williams.
    Heleen van Royen and Bart Meeldijk.
    Sarah Paulson and Holland Taylor.
    Birgit Schuurman and Sander van Haarlem.
    Marco Borsato en zijn 19 jarige vriendinnetje staat er niet bij.
    Martijn Nieman en de veertienjarige onbekende zangeres wordt ook niet genoemd. Maar het gaat hier om showbizkoppels met een groot leeftijdsverschil (waarbij de oudste vaak het meeste geld én de roem heeft. Behalve bij Sjors dan)
    Enfin. Sjors en Marion waren alweer klaar met daten. Then24 is af.

    Elsemieke van het magazine Ze.nl beweert net als de rest van de niet actuele media dat onze Sjors het heeft aangelegd met Marjon. Foto erbij omdat het moet. Alles overbodig. Geen update, geen eindcontrole, alles weer blind overgetypt om de zaterdageditie mee te vullen.
    Elsemieke en de Ze.nl zijn af.

    Nu heeft rapper Sjors dus een nieuwe vlam en de fans zullen reikhalzend uitkijken naar de presentatie.
    Rapper Sjors, die bekend werd met de uitspraak ‘net pindakaas gegeten dus’, heeft zes jaar geleden ontdekt dat alle succesvolle rappers veel knappe vrouwen om zich heen hebben verzameld. Rapper Sjors heeft toen besloten zijn camera op te pakken en een typische rapper Sjors boodschap te plempen op zijn Facebook. Sindsdien heeft rapper Sjors het drukker dan ooit als womanizer.. Met dien verstande dat zijn toekomstige lover wel tussen de vijf en de vijfentwintig jaren ouder moest zijn.
    Zo te zien is hij bij de lieve Marion zijn doel een heel klein beetje voorbij geschoten. We hopen dat Roddelpraat de kans weer krijgt de eerste foto's te plaatsen van de nieuwste nieuwe verovering van rapper Sjors.

    Einde Nieuws Break

    38
    34
  • ShoeNieuws SbS zegt zegt zegt zegt:

   Deze man geeft oudere dames het gevoel dat ze weer meetellen.
   Heel knap van Rapper Sjors om dit op te brengen voor de generatie die dit land heeft opgebouwd

   11
   5
 1. Bovendien zegt:

  Fijn. Weer een social media filmpje met 3 regels tekst eronder.
  Geef maar toe Jan, deze site is er alleen maar voor de reclame-inkomsten die jullie niet via youtube krijgen. En je vult de site eigenlijk met 1 fatsoenlijk artikel per week. Verder alleen maar social media foto’s/filmpjes van nobody’s met enkele regels tekst. Jammer.

  11
  33
 2. De moeder van Ali B zegt:

  Op een oude fiets moet je het leren.
  Sjors begon op een racefiets omgebouwd tot bakfiets maar het zadel deed pijn aan zijn poepert. Nu probeert hij het toch maar op oud modelletje opoe-fiets.

  3
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.