Yo! Rapper Sjors nog debieler dan gedacht


En dat is vrij knap omdat we dachten dat rapper Sjors verschrikkelijk debiel is. Hij moest ergens optreden (wie zijn die mensen die hem boeken?) en daar stond ie op het podium een liedje te zingen. Nou ja, zingen. Hij vergeet in de microfoon te rappen. Hij houdt hem hoog in de lucht als een fakkel, terwijl we hem wel horen.

Kijk hem gaan dan. Yo! Yo! Ik playback met de mic omhoooooo!

22 reacties op “Yo! Rapper Sjors nog debieler dan gedacht

 1. Melanie Ketjap Manis Buik zegt:

  ons gezinnetje is groot fan van rapper sjors en mijn kids hopen later ook door te breken als rapper en samen met hem op te treden beide uit limburg dus moet wel te regelen zijn toch haha groetjes melanie en de kids

  11
  1
 2. Hans Worst zegt:

  die gozer doet het best aardig van een mongooltje ieder weekend 3 a 4 optredens 300 euro per keer is meer dan die wajong die hij krijgt

  4
  0
 3. Muziek scoop zegt:

  Roos is amuzikaal !
  Ook al zier hij in de spiegel een drankorgel.

  Wel is hij vernoemd naar de vader van Froger

  Bolle Jan
  😂😂😂

  2
  6
 4. Snowseal zegt:

  Glennis G, Marco B, Ali B, “rapper” Sjors, Charly L, Famke L, Bilal W, Vrienden van Schultenbrau 2023! Meet & Greet speciaal voor de allerkleinste! Hosted by Samantha S. & Koen K. Special act, Zanger Rinus ft André Pronk! Be there! Let’s go, YEAH!

  4
  0
 5. Rapper Jes-C zegt:

  Kan ik als rapper net als Ali-B ook jurylid worden van de nieuwe Voice of Holland? Bij deze open sollicitatie moet ik zeggen dat mijn strafblad, tot op heden nog vrij is van zedendelicten.

  0
  0
 6. Jan Waterlelie zegt:

  Doet me denken aan lil kleine, die zing ook nooit echt live, gewoon wat meebrullen zoals sjors. Ik begrijp niet dat iemand zo playbackers boekt. Waar is die lul van een unagize ergens?

  0
  0
 7. Herman zegt:

  Sjors :
  Helemaal op zijn plekkie bij de mongolen van Roddelpraat soort eenheid familie zeg maar allemaal niksnutten daar zou Adolfje wel raad mee hebben geweten toch niks aan verloren.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.