Yo! Rapper Sjors toont nieuwe oude aanwinst


Nondeju jongen! Gisteren vertelde Rapper Sjors dat zijn oude oude aanwinst geen trek meer in hem had. Die Duitse theemuts had de oorlog nog meegemaakt. Maar Sjors meldde gelijk dat ie een nieuwe oude aanwinst had gevonden. Hij toont dit exemplaar vol trots.

Ik denk dat ie deze van de sociale werkplaats heeft. Daar mag ze alleen de limonade ronddelen, want wasknijpers in elkaar zetten is ff te moeilijk voor haar.

30 reacties op “Yo! Rapper Sjors toont nieuwe oude aanwinst

  • Jan Jansen zegt:

   Ik weet niet wie rapper sjors is nog nooit van gehoord maar hij is iedergeval beter bezig als Ali B, hij pakt tenminste vrouwen van leeftijd kunst en kitche.

   14
   0
 1. Drogepoepsteek zegt:

  Sjors, lekker pik! Droge poepsteek is blij voor je! Heeft Dennis trouwens ondertussen alweer een pubertje te pakken? Wat leeftijd betreft zijn Sjors en Dennis tegenpolen. Qua intelligentie zitten ze echter wel op een lijn..

  11
  31
 2. Mo'Nique zegt:

  Ik ben benieuwd wat hij thuis allemaal uitspookt met die vrouwen die spuuglelijk zijn en kennelijk niet meer verstand dan een amoebe mogen hebben.

  12
  2
  • Steven zegt:

   Aldus een nerdje zoals jij. en nee je bent geen vrouw maar een man die een fake vrouwen naam gebruikt, kneus. jij hebt nog nooit een vriendin gehad laat staan seks met een vrouw. kneusje.

   0
   2
 3. Anti Alles zegt:

  Onze vriend Sjors is duidelijk meegaand met de maatschappij. Ik heb ook weleens een te dik wijf geneukt omdat ik ook voor de maatschappij ben. Zolang Sjors ze tevreden houdt, hebben wij er geen last van. Win-win situatie.

  3
  2
 4. Scarface zegt:

  Je kent zegguh wa ge wilt,,,,, maar die Sjors heeft al meer vrouwen in zijn bed gekregen dit jaar dan ik.
  Zijn standaarden zijn misschien van lager niveau,
  maar toch,,
  Respect!!

  3
  0
  • Steven zegt:

   Tis februari Scarface….
   Wie weet wat het lot voor jou in petto heeft?
   Zodirect Is het weer carnaval!
   Jij in een paddestoelenkostuum en alle chickies. willen bovenop je champignon zitten.
   Biertje erbij.
   Beetje romantische deathmetal ..

   2
   0
 5. Dominique (heerlijke vent) zegt:

  Laat ze lekker. Sjors kan hem weer iets om hem in te hangen en de nieuwe oude aanwinst wordt, waarschijnlijk voor het eerst, lekker genomen. Win-win toch?

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.