Yo! Rapper Sjors verliefd op bejaarde Duitse vrouw


Dat Sjors over de grens moet kijken voor een vriendinnetje is begrijpelijk. Na zijn korte pornoloopbaan met een transseksueel en een Snickers werd het in Nederland wat lastiger. Maar hij heeft nu zijn grote liefde gevonden bij de oosterburen. Een dame op leeftijd kunnen we wel stellen. Sjors wil haar anoniem houden, maar dat gaat niet meer lukken.

Onze vrienden van Reality.FBI hebben haar namelijk alweer gevonden. De rapper was even vergeten dat ze ook een Facebook vriend van hem is. Yo! Lekker man. Op een oude fiets moet je het leren. En ik denk dat deze van mijn opa in de oorlog is meegenomen.

33 reacties op “Yo! Rapper Sjors verliefd op bejaarde Duitse vrouw

 1. Boris zegt:

  Zo typerend dat Jan hakt naar de mindere in de samenleving.
  Een psycholoog zou hier zo doorheenprikken.
  Overduidelijk, minderwaardigheidscomplexje.

  20
  82
  • DrTosti zegt:

   Zo typerend dat mensen realiteit en fictie betreft personages niet kunnen scheiden…de app moet gevuld worden met teasy nieuws en dan krijg je deze updates. Beetje plagen maakt de wereld enkel leuker en dat heeft niets met Jan te maken. Media is entertainment….

   31
   2
  • Remco zegt:

   John de Mol Sr., Linda de Mol, Marco Borsato, Ali B, Gordon, Patty Brard, Wilfred Genee, Johan Derksen enz. enz. zijn allemaal minderen in de samenleving waar Jan het over heeft.

   24
   1
 2. rapper Sjors Peter zegt:

  Roddelpraat, dit is niet mijn vriendin! NOGMAALS zij wil niet op het internet gezet worden. IK ZAL STAPPEN ONDERNEMEN met mijn advocaat. verwijderen nu het nog kan! dit is mijn privay leven gaat jullie niks aan. ik heb mijn advocaat ingelicht en de boete kan €5.000 EURO betreffen.

  rapper sjors

  30
  17
 3. Leuk :) zegt:

  Ik vind het echt leuk voor hem 🙂 Ik weet dat het populair is om te oordelen over anderen, maar ik vind dit erg leuk voor Sjors. Voor de rest maakt wat die man doet mij echt niets uit.

  4
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.