Yvonne Coldeweijer gaat aangifte doen tegen Roddelpraat


Van smaad, laster en vervalsing. Hahahahahahahaha! Wat een enorme domme doos. Zelf aan de lopende band nieuwtjes verzinnen, jatten en verdraaien. Bronnen voor de bus flikkeren. Mensen oplichten met AliExpress meuk. Liegen en bedriegen. En dan nu ons voor de rechter willen trekken. Nou, zoals altijd: See you in court, bitch.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Iemand van een roddelkanaal die een ander roddelkanaal juridisch wil aanpakken wegens roddels. Knettertjegek ben je dan. Yv is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven en wil het nu tegen ons opnemen. Maar het zal een bloedbad worden in de rechtszaal. Want we hebben nu al iedereen bereid gevonden om tegen haar te getuigen.

Oh ja. Vervalsing heeft ze het over, die omhooggevallen kassajuffrouw. Met cirkeltjes toont ze het “bewijs dat eraan gesleuteld is”. Totaal onzin, zoals wel meer wat uit haar mond komt. Hieronder zie je hoe die icoontjes daar komen. Het zijn twee afbeeldingen van DM’s naast elkaar. En daar gaat ze dan aangifte van doen wegens vervalsing. Hahahahaha. Wat een stumperd. Het fabriceren van gebeurtenissen gaat haar te ver. Hahahaha.

56 reacties op “Yvonne Coldeweijer gaat aangifte doen tegen Roddelpraat

  • Kolderkut zegt:

   Weet ze überhaupt wat smaad en laster is?
   Je zal maar dienstdoende agent zijn en deze aangifte moeten opnemen.
   Ik zie haar al staan met het screenshotje op haar veel te grote smartphone.

   Normaliter zal van deze gebeurtenis geen aangifte worden opgemaakt.
   Als je al na weken een afspraak kunt maken. De wouten hebben het veel te druk en geen tijd voor deze ongefundeerde onzin. Het zal mij echter niet verbazen als mevrouw het toch voor elkaar krijgt aangifte te doen. Het is een aantrekkelijke vrouw. Beetje aanstellen en overdrijven en je het voor elkaar in Nederland. Helemaal als vrouw.
   Ze is er immers bij gebaat dat ze eindelijk wat nieuws kan brengen.

   Het zou fijn als deze Yvonne eens gewoon weer achter de kassa kruipt.
   Dan kunnen de wouten de schaarse tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.
   En dan noem ik een Marco B, Ali B enz.

   30
   0
 1. De Blowende Rechter zegt:

  Ik heb het bewijsmateriaal bestudeerd en tot een eensluidend conclusie gekomen.
  Die blonde aandachtshœr kletst uit haar nek en de gepresenteerde stukken zijn niet gemanipuleerd.
  Wat wel opvalt in deze zaak is dat mevrouw Coltemeijer mede-schuldig wordt bevonden aan het publiceren van vertrouwelijke gegevens en het schenden van de privacy dan wel het faciliteren cq. uitlokken hiervan en dat kan haar zwaar aangerekend worden.

  Deze feiten opgeteld bij andere lichte en zwaardere vergrijpen uit haar verleden én het feit dat zij niet zin blijkt te geven zelfinzicht te tonen in het door haar verwijtbaar handelen leiden, helaas voor mevrouw Coltemeijer, onherroepelijk tot een voor haar negatieve uitspraak mocht zij dit voor willen laten komen, alsmede zal dit leiden tot een dwangbevel om een financiële genoegdoening van € 100.000,- zegge honderdduizend euro, te betalen aan Jan Roos en Dennis Schouten, in gebruikte ongemerkte bankbiljetten, voor elke gelegenheid dat mevrouw Coltemeijer Jan Roos of Dennis Schouten belastert.

  Dat is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.

  61
  0
 2. SaraZwoel zegt:

  “Yv is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven”
  Dit is echt zo mensen betalen 10 euro per maand voor niks en filmpjes maakt ze ook niet meer.
  Zij houdt zich liever bezig met het tellen van haar geld.

  16
  0
 3. WW zegt:

  Waarom gaan jullie het elkaar moeilijk maken, ik kijk altijd graag naar beide filmpjes. De echte ‘vijanden’ zitten bij Story, Privé en Shownieuws.

  8
  1
 4. rollins zegt:

  af·val (het; o)
  1
  hetgeen weggegooid wordt: chemisch afval, radioactief afval; Yvonne Coldeweijer, afval scheiden uitsplitsen in verschillende bestanddelen, zoals gft, papier, glas en restafval

  1
  0
 5. Jo zegt:

  Ik ben net geblokkeerd door Yvonne, omdat ik het voor Roddelpraat opnam. Wat een domme doos! Ze heeft trouwens niks aan te merken op de inhoud. Zal wel een reden hebben.

  3
  0
 6. Advocaatje met slagroom zegt:

  @roddelpraat als je 100% zeker bent dat je deze zaak gaag winnen neem dan de duurste advocaat die beschikbaar is. zuig haar helemaal leeg. Haar advo kosten die van jullie en eventuele schade vergoeding plus rechtbank kosten.

  Dit kan haar namelijk wel eens “de kop” kosten

  4
  0
 7. Umfufu zegt:

  Ik snap niet waar ze aan beginnen, of waarom. Life of, die acteur, die loser met strafblad ….. we moeten het inderdaad niet normaal gaan vinden. Om mensen te censureren, het OM’s kostbare tijd verdoen door iedereen maar voor het gerecht slepen omdat ze iets zeggen wat je niet aanstaat of kwetst., kijken naar media waar je je aan ergert, of boos van wordt.
  Het wordt tijd dat die lockdown helemaal wordt opgeheven, want de mensen hebben weer veel te veel vrije tijd.

  1
  0
 8. Dinie zegt:

  Het valt mij al tijden op dat Jan Roos obsessief met Yvonne C bezig is (want ik lees echt het puberale taalgebruik van Roos). Het is een en al jaloezie. Hoe zielig vindt hij dit zelf eigenlijk?
  Heeft ie ooit een blauwtje bij haar gelopen ofzo? Trekt hij het niet dat ze veel succesvoller, slimmer en mooier is dan hij..? Anders kan ik die hetze niet verklaren. Sterkte jongen.

  5
  15
  • Kaasboertje Marcel zegt:

   Haha, Succesvoller als Roddelpraat? meen je dat nu serieus, de laatste video van Yvonne heeft 128K aan views en de laatste roddelpraat video staat op het moment van schrijven op 422k. Ook het aantal abonnees op Youtube wint Roddelpraat met gemak. Wie is er nu succesvoller dan? Die oranje wortel van een Kuldeweijer met haar gejatte roddelpraat scoop en Aliexpress sieraden of Roddelpraat.

   5
   1
   • Dinie zegt:

    Coldeweijer is veel succesvoller ja. Ze wordt vaker geciteerd, gaat veel doordachter met info om en wordt dus veel serieuzer genomen door de MSM. Precies dat wat Roos nooit is gelukt en waarom hij zn frustratie op haar moet uitleven. Amateuristisch 😂😂😂
    Maar fijn voor die grote kleuter dat ie hier nog zoveel vriendjes heeft 👶🏼

    4
    12
 9. Tochookiemand zegt:

  Dit ziet toch elke debiel, zelfs die Yvonne weet dat toch wel? Je ziet ook aan de linkerkant dat het screenshot niet helemaal uitgesneden is. Misschien kan Roddelpraat ook aangifte doen van een valse aangifte, een beetje mevrouw ‘spionnenleger’ stangen.

  5
  1
 10. Mabel wist de shit zegt:

  Veel beloven en weinig geven doet de Yvonne in vreugde leven. Op zich was ’t wel vermakelijk maar om serieus genomen te worden zet ze niet genoeg filmpjes op YouTube. Mensen zijn snel verveeld, en je wil iets waar je van op aan kan. Zeker omdat er daar ook nog een soort van abonnees zijn. Bij Roddelpraat en bv de Kapiteinenlijn weet je dat je op een vast tijdstip kan kijken of luisteren.

  3
  0
  • Juice over.juice zegt:

   Precies Mabel! Na open v haar app met spionnen leger heeft ze al haar trouwe YT kijkers laten ketsen als een baksteen! Beloofde voor einde v t jaar nog een YT aflevering….maar niks! Dan ja VLD week…dan niks! Laat er rustig 2,3 weken tussen zitten ook al beloofd ze up te loaden ….. Echt abbo opgezegd….maar YT abbos blijven haar trouw! Zij hun niet!. Kan je voor liegen en valse beloftes ook aangifte doen? Heb emo schade want voel me in de maling genomen oh wacht dat worden we ook!!!!

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.