Yvonne Coldeweijer hartje Roddelpraat


Nou nou nou! Het was gisteravond de grote Yvonne Coldeweijer show. Ze had de scoop over Glenda Disgrace, ze had het filmpje waar Jorikje het hoofd van Jaimie Vaes probeerde te kraken tussen de autodeur, ze mocht aan de balie van RTL Boulevard staan en zat ook nog eens bij Beau. En bij de laatste gaf ze ons nog een compliment ook.

Dus ik denk zomaar dat Yv helegaar geen aangifte gaat doen tegen Jan en Dennis. Ik denk dat Yvonne van Roddelpraat houdt en het liefste een vredespijpje wil roken. Nou, we zullen erover nadenken.

48 reacties op “Yvonne Coldeweijer hartje Roddelpraat

 1. Robbie zegt:

  Nou ik vind het eerlijk gezegd netjes dat zij ook andere benoemd. Jammer dat ze zo snel mensen blokkeert, maar verder vind ik het wel tof dat ze de namen benoemt van kanalen. Juiceshannel is ook top en Rapnieuws is ook top. En kan nu alles gaan benoemen, maar het mooiste is toch echt het ongenuanceerde nieuws dat mainstream niet word uitgezonden. Ja als het te laat is hobbelen ze erachteraan. Maar daarvoor vinden ze alles schandelijk kutvolk eigenlijk. Beau ook jij schaam je man…….

  30
  3
 2. Umfufu zegt:

  Heb het reeds eerder gezegd: jullie YTers moeten een beetje lief zijn voor elkaar. Samen tegen de msm en vies Hilversum, om de Battas, Scholtens en Borsatos’ ware aard te ontbloten.

  10
  3
 3. Fred zegt:

  Jan Roos blijft een volgevroten hatend alcoholistisch kalend varken met disrespect naar echt iedereen. Een mislukte reporter en politicus / met een strafblad voor mishandeling. Ik zal er nog eens over nadenken om mijn mening over jou Roos bij te stellen. Ach nee, toch maar niet bolle zuurklep / glasbaktoerist te Bergen.
  Overigens niets uit eerste hand, allemaal gejat van internet smeerlap Roos.

  2
  74
  • Pascalle zegt:

   Pff hou toch op, het is een hartstikke oprechte man ! Jij snapt er echt geen drol van!!! Deze manier van satire is om een VERSCHIL te maken bij dat inteelt volk in Hilversum en in de media waar niks meer mag omdat ze elkaars hielen likken en vol aan de coke zitten. Dat hij dan bijvoorbeeld aan z’n IKEA bureau met z’n bacootje Patty Brard continu een veenlijk noemt, getuigd alleen maar dat hij een goed staaltje journalistiek begrijpt en kan brengen en tevens hartstikke intellectuele humor de samenleving in knalt met een scherp randje. Iets wat nu keihard nodig is. De enige haat, zit ‘m in medialand zelf. Haat richting dit programma omdat ze iedere talkshow een Poepie laten ruiken en niets en niemand, ook zichzelf niet, spaart om dat politieke correcte moraal zo hypocriet hoog te houden want die BN-ers houden de coke industrie en badboy imago van Lil Kleine en Ali B zonder Jan Roos wel schaamteloos in stand terwijl ze zielig janken om Peter R De Vries. Als je ‘m zo haat dan kijk je lekker niet. Wel hoop ik dat er meer verdraagzaamheid is naar onafhankelijke andere juice channels. Een Yvonne is ook keihard nodig en heeft zichzelf deze week meer dan bewezen. Ik hoop dan ook dat er meer liefde wordt verklaard aan elkaar in plaats van dat gooien met modder. Zo zonde.

   1
   0
 4. GLAnus Greece zegt:

  Gister kwam de aflevering voorbij over Glanus en Jorik. Ik denk ja toch ff kijken. En nu mijn vraag: Hoe krijgt deze chick 40K+ views terwijl ze nieteens de beelden liet zien en bovenal is het een niet-samenhangende bral van woorden. Om nog maar te zwijgen over de ‘spionnen’. Die ze als oud vuil behandeld.

  5
  7
 5. Marcel kaasboer Glanerbrug zegt:

  Eerlijk gezegd kijk ik liever naar Yvonne dan naar die zuurbek Roos. Gordijnen dicht en dromend over dat smachtende bekkie naar mijn zoute kaasstengel.
  Helaas heb ik een zoon die meer van de mannenkwark is

  7
  20
  • Steven zegt:

   Piemelboy, chagrijnige kut.
   Hou is op met die rare opmerkingen.

   Iedereen weet dat jij het bent.
   Trouwens…

   -je reactie wordt verwijderd-

   Dus reageren op dit bericht is nutteloos 😄🤣🤣🤣🤣

   2
   5
 6. Christopher zegt:

  And what do you actually want? Don’t you have any emotions that you would like to satisfy? Personally, I would rent a Ferrari in Dubai https://ferrarididoni.com/ without hesitation, because I think that emotions are much more valuable. And from this machine it is impossible to stay cold.

  1
  5
  • MBO-engels niveau DRIE zegt:

   Hej, go you is effe very snel deaud.
   We from Roddelspeak wanting nothing with commercial Dinges to make have.
   So gay a long way up!! Ballsack.
   And come not back.

   13
   2
 7. Marijke zegt:

  Ik volg haar niet meer..Zo jammer dat ze zo graag zelf op tv wil..Altijd wat te zeiken over de Bekende Nederlanders, die allemaal zo raar zijn, terwijl ze uiteindelijk het zelf ook graag wilt zijn.
  V
  Zou me niks verbazen dat ze als Mol voor RTL gaat werken…wordt goed betaald en haar zogenaamde Spionnen geven gratis en voor niets alles aan haar door.

  3
  0
 8. Life of RoddelPraat zegt:

  Nodig haar uit om bij RoddelPraat aan te schuiven!

  Lijkt me een erg leuke gast, die in tegenstelling tot sommige andere gasten wel mee kan praten over alle roddels en zelf ook flink wat meningen en humor heeft.

  Volgens mij kan dat een hele leuke uitzending worden!

  Make it happen!

  13
  1
 9. Gosslip_88 zegt:

  Die yvonne wil aandacht genereren met een slachtoffer van huiselijk geweld. Hoe narcistisch ben je dan. En die naam gewatermerkt door dat filmpje, walgelijk. Smerig hoor die nep trut. Nodig haar vooral Niet uit.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.