Yvonne Coldeweijer is een oplichter deel345


Dat de mainstream media Yvonne Coldeweijer, na de Borsato-scoop van ons, op het schild hebben gehesen heeft niets met haar te maken, maar met Roddelpraat. Ze willen het namelijk niet over ons hebben en dus kozen ze maar om de vrouw, die de scoop niet bracht, alle aandacht te geven. Daar hebben we een woord voor: corrupt. En dat is ook precies wat Yvonne en die journalisten bindt: corruptie/oplichting/leugens.

Want zij claimde toch de scoop die ze niet bracht. Wil geld verdienen met een openbaar filmpjes van Youtube. Licht mensen en bedrijven op. En liegt en bedriegt de boel keer op keer bij elkaar. Zo heeft ze ook steeds beweerd contact te hebben gehad met het vermeende slachtoffer van Borsato. Wij weten uit eerste hand dat dat een gore leugen is.

En nu dit weer. Wij brengen verhaal over Ali B, drugs en het meisje van 500 piek en wat doet Coldeweijer? Die zet op haar story een afbeelding van een of andere website met ons verhaal en vraagt dan of iemand er nog informatie over heeft. Nou, wij hebben wel wat info. Wij zijn namelijk de mensen die deze scoop hadden. Net als de andere scoops die ze heeft gejat en heeft gedaan of het uit haar smalle koker kwam. Yvonne Coldeweijer deugt voor geen meter, net als de media die van haar een hit proberen te maken om Roddelpraat maar niet te hoeven noemen.

19 reacties op “Yvonne Coldeweijer is een oplichter deel345

 1. Robbie zegt:

  Eigenlijk moet RP niet rouwig zijn dat de media RP niet in de mond nemen. Ik kijk liever naar scoops op RP waar het met een dikke lach en humor word gebracht, dan zo’n bluffertje dat Yvonne heet en vaak achter de feiten aanloopt. RP heeft toch al aantal maal bewezen hoe gaar en vies de media is, en hoe vaag en raar al dat wokepubliek is. Plus het is natuurlijk satiren en zit RP er weleens naast, maar meestal kloppen ze wel….

  28
  1
  • Simon B. zegt:

   Dat klopt je. En al die woke hippies hebben achteraf toch geen gelijk maar dat gaan ze niet toegeven natuurlijk want anders lijden ze dat ze hun gezicht verliezen

   15
   0
 2. Tim zegt:

  Wist iedereen al.
  Roddelpraat is de leidende factor momenteel. Hier gebeurt het.

  Jan Roos mag zich gelukkig prijzen dat hij onder de bezielende leiding van Dennis Schouten zo een fantastisch nieuwsmedium mag maken.
  Wat een gouden vondst van Dennis Schouten om Jan deze kans te gunnen, en het mooiste is: het werkt!

  Héél veel succes mannen.
  Het is kwart over elf, de dag is nog jong.
  Succes met het fileren van die geblondeerde bedriegster Yvonne, iedereen wist gelijk dat zij geen stuiver waard is. Niks, nada, nothing.

  31
  5
 3. Ping-Wing zegt:

  Toegegeven, ze geeft vaak een eigen draai aan de zaken. Maar juist omdat ze zo glad als een aal is, beschikt ze over een groot netwerk en weet ze veel smeuïge feiten als eerste.

  9
  5
  • Jamin zegt:

   Ze heeft juist geen groot netwerk. Dat is het voordeel van Dennieboy en ome Jan.
   Die komen uit het wereldje en hebben zo hun contacten.
   Zonder heel dat YouTube stond die Yvonne Coldeweijer gewoon snoep te scheppen bij de Jamin.

   14
   0
 4. VerzinZelfIets zegt:

  Oja, dat filmpje had ik al twee weken op mijn Twitter staan toen ie ineens opdook in dat telegramgroepje

  Ik verwacht dat ze nog wel tegen betaling dat filmpje van de finale met Marco en dat meisje dat hij betast gaat “scoopen” Staat al drie weken op mijn Twitter. En ik heb het gewoon weer van de RTL site

  Yvonne heeft ook 5 keer zo weinig views als Roddelpraat, jammer dat RP geen inkomsten heeft van YT

  6
  0
 5. Rotterdam zegt:

  Aldus RoddelPraat, dat steevast drie dagen later met nieuws komt dat allang bij andere juice kanalen heeft gestaan.
  Stop nou eens met janken, Jan. Jouw kracht zit ‘n niet in dat kneuterige Calimerogedrag. Wees gewoon je botte horkerige zelf, doe je eigen ding en stop met dat continu huiliehuilie over hoe anderen succesvoller zijn dan jijzelf.
  Het wordt een beetje zielig zo.

  3
  8
 6. Life of Yvonne zegt:

  Niet zo miepen Jan. Er is genoeg juice voor iedereen. Je kunt ook lid worden van mijn secret juice app. Via petje.af. Doei lieverds!!!

  5
  7
  • Juice over juice zegt:

   Heey Bekkie hé voor eind v t jaar een YT aflevering beloven en gewoon niet doen. Je trouwe YT kijker.
   S zijn niet meer interessant met je secret juiceanaaltje
   ..
   mensen iets beloven gewoon niet doen, voor joker elke keer je kanaal laten checken zodat je meer streams tiks krijgt bij google/YT weten dat je niks gaat plaatsen.
   . Bah bah..zonder ons had je niet een secretapp dussss.next

   2
   0
 7. Lurken zegt:

  Ik word misselijk als je die niks nut ziet zegt niks doet alleen maar lurken aan een beker verschrikkelijk heeft totaal niks te melden ja alleen volgende keer kom ik met ……. Ja Gvd morgen regent het bier en morgen is alles gratis maar morgen komt nooit bitch morgen blijft altijd morgen stom wijf stop met pikken en Ali express dingen aanbieden ga op only Fans en ga daar lurken aan wat anders verschrikkelijk mens

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *