Yvonne sloopt Patty


Brard stond weer eens te zwetsen bij Shownieuws over het nieuws betreffende Waylon en de demoontjes. Het was allemaal de schuld van onze lieveling Yvonnen Coldeweijer. Zij had het niet naar buiten mogen brengen want Bibi is zwanger en bla bla bla.

Yv Cold bracht het juist niet naar buiten, maar Patty Patty Patty is een kip zonder kop. Dus die kakkelt maar wat zonder zich te verdiepen in iets. Dus doet Yvje even een kill and attack.

28 reacties op “Yvonne sloopt Patty

  • Anti Alles zegt:

   Mediacourant?? wat is dat? nooit gezien die site en dat houd ik ook zo. Dit is mijn bron voor dit soort non-nieuws vanwege de stukjes en de reacties. Het nieuws an sich is natuurlijk kansloos en totaal oninteressant.
   Als jij zo’n fan bent van Mediacourant, waarom kom je dan hier als een oud zeikwijf met zand in haar kut te drammen, dan blijf je lekker op die site en skip je Roddelpraat. Jij blij en iedereen hier blij.
   Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Je moet echter wel een bepaald IQ hebben om dit te kunnen bedenken….

   16
   16
   • sadist zegt:

    … of gewoon een slecht mens zijn. Voor mij zijn de negatieve debunk-commentaren de voornaamste reden om deze site te bezoeken. Het brengt een beetje leven in de brouwerij.

    6
    4
   • kontsekslover zegt:

    ik kom hier ook voor de commentaren domme staatsmongool. wil alleen even aanstippen wat een ontiegelijk lui varken Jan Roos is. en hoe tyfus hypocriet hij is als hij jankt over de jatmausen van rumag. en hoe compleet ze er met de pet naar gooien. bijzonder dat er zoveel mensen zijn die de dikke wagens van deze luie flikkers subsidieren met hun zuurverdiende centen.

    4
    16
    • luie flikkers zegt:

     Vergeet ook niet, dat ze het editen van de afleveringen niet zelf doen. Dat ze een vacature hadden uitstaan voor 5 dagen per week artikelen op de website plaatsen, die inmiddels vervuld is.

     +1 is wel, dat ze niet meer zeggen, dat ze de donaties nodig hebben om rond te kunnen komen.

     1
     1
     • kontsekslover zegt:

      Maar dat is wel zo, want buiten wouters witgoed hebben ze verder geen inkomsten. En aan de schrijfstijl te zien is het nog altijd Jan zelf die deze tenenkrommend slechte nonsens post.

      0
      5
     • Niet zo dom doen zegt:

      Echt wel, ze hebben naast die witgoed vent nog andere adverteerders die minimaal een rug moeten neertellen per aflevering. Ze hebben nog steeds tientallen donateurs die 5 euro per maand neertellen. En vergeet die google advertenties niet op deze site, waar we massaal op klikken.

      Een duidelijke vereiste voor de vacature was, dat hij/zij de huidige schrijfstijl gebruikt.

      1
      2
  • Johnny zegt:

   Zullen we deze gast gewoon bij zijn naam noemen en de enige echte Waylon er niet mee associëren. Willem Bijkerk. Waylon Jennings wannabe. Lol

   3
   3
 1. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Yvonne Colderweijer, of moet ik zeggen: Yvonne oplichster. Ze is de grootste oplichster van het westelijk halfrond. Ik kocht ooit een truitje van haar op het web voor 80 euro. Toen bleek het zelfde jurkje voor 4 euro verkrijgbaar te zijn op aliexpress. Sindsdien ben ik klaar met deze valse troela!

  1
  7
  • GodInFrankrijk zegt:

   Wie is er dan dom, jij toch?
   Als je iedereen die op een eerlijke manier handel bedrijft een oplicht(st)er noemt dan snap je de wereld niet.
   Niemand heeft jou gedwongen je truitje bij haar te kopen.

   7
   1
 2. Eef zegt:

  De Pat heeft is al AOW-er sinds bijna een jaar. Wanneer gaat deze kwijlebabbel nou eens van de buis. Of beter: wanneer is het Sjon dM contract afgelopen misschien (medio volgend jaar)

  1
  0
 3. Herman zegt:

  Ben bang dat Patty gewoon zoveel gesnoven en gedronken heeft in haar leven dat ze haar hersentjes niet meer optimaal kan gebruiken. Tel daarbij haar leeftijd op en dan krijg je dit dus. Nog leuk voor haar dat ze thuis een man met schortje aan heeft zitten. Meid ga genieten van je oude dag en laat een generatie die het nu al veel beter doet dan jij ooit gedaan hebt aan het woord. Snap dat je nog wat aan pensioenopbouw wilt doen maar dat gaat niet meer lukken, Dus weeeeeeeeeeeeeeeg.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.