Zaak overval op Gordon geseponeerd


Goh, hoe zou dat nou komen. Misschien wel omdat het helemaal geen overval was. Goor en de “overvaller” hebben het in mediation opgelost. Toch vreemd. Want was de zanger niet verschrikkelijk veel leed aangedaan? Hij stond toch overal van de daken te gillen dat dit het ergste was dat een mens kon meemaken. En nu opeens hoeft de dader geen straf van hem.

“In september 2020 heb ik aangifte gedaan van een strafbaar feit dat veel indruk op mij heeft gemaakt. Maar inmiddels woon ik in Dubai, waar ik mij veilig voel en verder wil gaan met mijn leven. Mijn wens is om deze zaak achter mij te laten. Ik wil er niet meer mee worden geconfronteerd of in een strafzaak worden betrokken.”

Aha. Omdat hij in Dubai woont hoeft een gewelddadige overvaller in Nederland niet meer de bak in. Dat is redelijk asociaal, want Goor zit misschien veilig in de woestijn, maar wij moeten toch ook worden beschermd tegen dit soort uitschot.

“Na overleg tussen mijn advocaat, de officier van justitie en de advocaat van de verdachte is er daarom – op mijn uitdrukkelijke verzoek – uiteindelijk voor gekozen de zaak niet voor de rechter te laten komen. In het belang van mijn privacy en de privacy van andere betrokkenen zal ik noch mijn advocaat verdere mededelingen doen over deze zaak.”

Zou het niet voor de rechter komen ermee te maken kunnen hebben dat die hele overval niet heeft plaatsgevonden, maar gewoon een uit de hand gelopen seksdate was. Want dat is namelijk wat wij horen. In ieder geval is het totaal ongeloofwaardig dat het gegaan is zoals Gordon beweert. Maar dat is eigenlijk structureel zo met alles wat die man zegt.

23 reacties op “Zaak overval op Gordon geseponeerd

  • René Fr.ger zegt:

   Die p.snicht liep zwaar onder invloed naakt over straat te gillen als een speenvarken waardoor de arme mensen die hem/haar toen hebben gezien nog steeds bij een psychiater lopen,

   26
   0
  • Piet zegt:

   Zo Steven, jij bent een partij hypocriet door het te gaan hebben over “liegen”.

   Met die Porsche van Dennis, vond je het toen het einde, toen hij bij SLAM! zei, dat het niet klopte.

   Ga je mond spoelen man!

   30
   8
 1. Dirk III zegt:

  Gefeliciteerd Gordon.
  En wéér een flop.
  Geflopte overval én een geflopte rechtzaak. Wat zal zijn zus ervan vinden? Wedden dat het hem nog niet eens lukt om daar een huis te kopen en daarvan gaat de Nederlandse media de schuld krijgen.

  12
  0
 2. Ludo Sanders zegt:

  Ik denk dat de overvaller een dealershoeveelheid (voor Gorden gebruikershoeveelheid) coke kwam ophalen. Als Gordon dit nu laat voorkomen, zullen deze details naar buiten komen via de rechtszaak. Dus ik begrijp Gordon wel.

  8
  0
 3. Robbie zegt:

  Dus een crimineel vrij uit laten gaan en dan ook nog eens de drugscriminaliteit in stand houden. Wat een schoft is die Gordon toch. De enige keer dat ik een crimineel help is wanneer hij bij ons komt inbreken, ik hem betrap en hij zegt ik zoek geld. Dan help ik hem mee zoeken maar verder……..

  11
  0
 4. Huppelkutje zegt:

  Nou dit is wel erg ongeloof waardig!
  Gordon heeft er waarschijnlijk geen zin in dat er kinky dingetjes aan het licht komen , hij dreigt te pas en te onpas met zijn advocaat en nu het echt nodig is seponeren??? het zaakje stinkt!

  12
  0
 5. Bob de Brouwer zegt:

  Gestoorde freakshow weer in het nieuws, deze keer liep een andere date uit op een handgemeen maar die was te sterk voor Gordon.

  Duidelijk dat het dus wél een vriendje van hem was, na een goed gesprek blijft alleen de aanklacht over de cocaïne nog overeind.

  8
  0
 6. Gnoe zegt:

  Heel vreemd dat de officier meegaat in een verzoek van Gordon. Dit betreft toch een strafzaak? Wanneer een mishandeld iemand de aangifte intrekt gaat de rechtzaak gewoon door. Waarom kan Gordon dit dan wel bepalen??

  6
  0
 7. Jaap Kutter zegt:

  Gordon is een klein onzeker clowntje. Jaren met hem omgegaan en wat ik allemaal met die vleesberg heb meegemaakt… Dit verhaal is verzonnen, net zoals z’n ongeluk op Mykonos, de redenen achter z’n verbroken relaties etc etc etc.

  3
  0
  • Tom van de Molen zegt:

   Mykonos.
   De “aanrijding” met een gekneusde rib en een gebroken arm.
   En de dader “onbekend” en toen ging Gordon verder maar nooit aangifte doen.

   En iedereen wist dat hij agressief tegen de verkeerde Griek was aangelopen die hem klappen gaf en toen z’n arm brak om van het gezeik af te zijn.

   En janken die Gordon.
   Slecht verhaal. Niemand geloofde het

   1
   0
 8. moemeniewille zegt:

  Helaas vallen veel sterren – in dit geval een zo goed als uitgedoofde ster – op de verkeerde types die alleen maar uit zijn op geld, en dit krijg je ervan.

  4
  1
 9. Fan van Roddelpraat zegt:

  Rare beslissing. Als je op die manier berooft wordt en dan laat je het met een gesprekje met dader. Terwijl je doodsangst hebt uitgestaan en naakt over straat rende.
  Trouwens in de buurt waar Gorden woont of woonde in Amsterdam hangt het vol met camera’s en laat nu op de bewuste avond niks te zijn van Gorden loonactie bloot.
  Deze leugenaar had gewoon een sexdate en dat mag niet bekend worden vandaar deze beslissing.

  2
  0
 10. Pisnicht zegt:

  Het is dat er voor een lotterij nog een paar mongolen met hem op pad moeten worden gestuurd. Die zielepoot pist allang geen gaatjes meer in het zand.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.