Zangeres Anouk in psychische nood


Nadat Anouk haar haren afschoor en moeilijk kijkend in de camera daar foto’s van ging maken was het wel duidelijk dat de zangeres van het padje is. Al eerder deed ze nogal vreemd door haar kinderen niet meer te zien uit angst voor corona. Nu komt ze opeens met de hashtag ‘ik doe niet meer mee’, wat eerder een soort kamikaze actie is geweest van onder andere Famke Louise.

“Stop covid. En kick out Zwarte Piet. We zijn ’t zat.” Bij het bericht tagt ze Geert Wilders, Thierry Baudet, Kanye West, rapper Qucee, Tim Hofman en Yvonne Coldeweijer. Wat Zwarte Piet met covid te maken heeft weet ik niet. En daarbij is de kindervriend al vrijwel overal verdwenen, dus waar maak je je nog druk om. Maar wat ze dan met #ikdoenietmeermee bedoelt is ook totaal onduidelijk, want het lijkt me stug dat iemand die eerst haar kinderen verwaarloost uit angst voor een stevige griep nu opeens tegen de coronamaatregelen is. En waarom ze nou juist deze mensen tagt is ook onbegrijpelijk. Liever gezegd, er is geen touw aan vast te knopen. Maar dat zie je wel vaker bij mensen met een psychose.

52 reacties op “Zangeres Anouk in psychische nood

   • Bert van de Spring zegt:

    Beste Dennis en Jan.
    Zouden jullie deze reaguurder meneertje Gordon Neukgenot voor altijd een van op willen leggen?
    Hij haalt het plezier dat ik zou kunnen beleven aan jullie fantastische website genadeloos onderuit.

    Subscribe met Likes als je het hiermee eens bent.
    Echt #helemaal klaar mee.

    37
    4
   • Bert van de Spring zegt:

    Beste Dennis en Jan.
    Zouden jullie deze reaguurder meneertje Gordon Neukgenot voor altijd een van op willen leggen?
    Hij haalt het plezier dat ik zou kunnen beleven aan jullie fantastische website genadeloos onderuit.

    Subscribe met jouw Likes als je het hiermee eens bent.
    Echt #helemaal klaar mee.

    12
    3
  • Dulac zegt:

   Mocht ze zich toch tegen dit beleid keren zal ze zich wel genaaid voelen door de overheid en dat ze voor niets zich afgezonderd had van de buitenwereld. #stupidmistake

   0
   0
 1. Janus van de Kant zegt:

  die ongevaccineerden zijn in mijn optiek een stelletje botte asocialen die de rest van de Nederlanders onnodig gegijzeld houden.

  En die demonstraties en protesten helpen niet echt mee.

  Dus opsluiten die mafkezen en wappies, het heeft wel weer lang genoeg geduurd.

  59
  106
  • Bettine zegt:

   Precies ja.
   We zijn het zat om zo gepiepeld te worden door die koekwauzen.

   Ik vind dat die ophitserij verboden moet worden en demonstranten tegen vaccinatie kunnen ze het beste een half jaartje opsluiten.

   31
   48
  • Philip Rothgans zegt:

   Ik ben voor meer druk op ongevaccineerden.
   Verplichte quarantaine voor ongevaccineerde veertigplussers vind ik goed te verdedigen, want de maatschappij opnieuw op slot doen levert grote schade op voor de economie en volksgezondheid.

   25
   48
  • Piet zegt:

   Janus, stel nou he, het zal allemaal ook nog eens echt waar zijn wat er allemaal in dat brein van jou rondspeelt.. dan nog is dit een volslagen dom bericht. Ik raad uw aan om nu toch echt eens de ogen te openen voor andere denkbeelden.

   7
   12
   • Nicolaas zegt:

    Piet. Denk ff rustig na.
    Natuurlijk helpt zo’n vaccin wel.
    Die ongevaccineerden maken het onnodig moeilijk voor iedereen. Dus als je net zoals in Oostenrijk die groep mensen isoleert dan blijft de rest veilig.

    Huisarrest dan hè, boodschapjes laten bezorgen en een contact verbod met andere mensen.
    Geen concentratiekamp met prikkeldraad of andere toestanden, dat werkt niet.

    17
    21
    • Beëlzebub zegt:

     Als de vaccins zouden werken hadden we geen 20.000 besmettingen gehad. Het helpt je om bloedproppen in je hoofd te krijgen, iets waar behoorlijk wat mensen hier last van lijken te hebben

     22
     13
  • Dieter von Schmelick zegt:

   Het kabinet is van plan om ongevaccineerde mensen die ook niet recent hersteld zijn van covid-19 straks te weren uit kroegen of van evenementen zonder vaste zitplaats.
   Dat is al een stap in de goede richting.
   Binnenkort kan het dus verleden tijd zijn, niet laten inenten is een onverstandige keuze die onnodig druk zet op het zorgstelsel.

   19
   25
   • Beëlzebub zegt:

    Dus overbelasting van de zorg komt door ongevaccineerden en niet omdat Rutte c.s. de zorg met 50% hebben afgeschaald. Right. Wel een school afgemaakt ooit?

    22
    8
  • Laat iedereen in zijn waarde zegt:

   Gezien je reactie is er bij jou flinke kortsluiting in je bovenkamer en kunnen ze jou dus beter opsluiten… tenzij je gewoon een simpel figuur met het IQ van een postzegel bent… dan ben je gewoon een zielig en sneu persoon… kan je ook niet helpen…

   3
   3
 2. Tom zegt:

  Iedere artiest moet het recht hebben om lekker even van het padje te gaan. Net als iedereen.

  Maar ik hoef dat niet te weten.
  En het gespeculeer erover interesseert me ook niet.

  28
  1
 3. Gordon Neukgenot zegt:

  Mijn naam is slecht gekozen dat weet ik. Vandaag heb ik vier knoopcelbatterijtjes voor een hoortoestel in mijn pisbuis geduwd want ik had gelezen dat dit een lekker gevoel geeft.

  Maar nu moet ik pissen.

  5
  38
 4. Mabel wist de shit zegt:

  Anoukje heeft het gewoon ff moeilijk. Logisch want de zoveelste 30 cm medelander gaat weer vreemd bij de beesten af. Uit eerste hand…hij wilde gewoon een lekkere volle bos om beet te pakken maar heeft Anoukje in een schreeuw om aandacht haar kop kaal geschoren. Vreselijke mensen allemaal, en maar zuigen over Zwarte Piet. Het komt vanzelf weer goed met Anoukje zodra ze weer een nieuwe medelander heeft gescoord met een gigantisch grote lul. Tsja witte boze mannen. Jullie zitten er weer naast.

  13
  3
 5. Trapgat schilderaar zegt:

  Onbegrijpelijk dat ze zwarte piet tagged bij het bericht ik doe niet meer mee.

  Ze was een liefhebber van Piet’s snoepgoed. Zeker van haar geloof gevallen.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.