Zangeres Tabitha (wie?) gaat presenteren


Tabitha, ik weet nog steeds niet helemaal wie ze is, behalve dat ze bekend zou moet staan als zangeres. En het geweldige nieuws dat deze ochtend tot mij kwam, verhulde dat ze binnenkort ook gaat [email protected]#? Weer een of andere doos die het medialandschap betreedt zonder ook maar enige vorm van echt onderbouwd talent.

Nou en wat gaat ze dan presenteren vraagt u zich af? ‘Mooi Zoals Je Bent’ gaat het heten, op Videoland. Het doel is om jongeren meer zelfvertrouwen te geven en helpen “hun eigen kracht te ontdekken”. En zij voelt zich daarvoor blijkbaar de aangewezen persoon. Arrogant om te denken dat je na het baren van een kind, je laten ondertatoeëren als een schoolbord en het schrijven van een hitje jezelf als een soort psycholoog waant. Succes ermee lieverd.

11 reacties op “Zangeres Tabitha (wie?) gaat presenteren

   • Dr. Cornelis van Houten zegt:

    M’n waarde…

    E
    Het komt en tikkeltje bevreemdend over om te lezen hoe jij onder jouw twee verschillende aliassen een gesprekje uit zit te tikken.
    Immers.
    Een schizofreen is nooit alleen.

    Het is mij duidelijk dat je als Kritieke Kijkert een opzetje maakt voor je andere nickname de Journalist.

    Echter.
    Het snijdt geen hout en er is geen hond en zn baas geinteresserd in jouw zielige en ook pathetische obsessie voor dit meisje van 17.

    Ergo.
    Ik zou opname aanbevelen in een gesloten inrichting teneinde je dwangmatige geneuzel te leren kanaliseren (niet hier)

    Tevens zou ik een straatverbod, een publicatieverbod en een spreekverbod eisen als ik deze dame in kwestie was want je bent imho een manische, gevaarlijke en ook tamelijk enge creep met een volkomen verknipte mindset.

    Zoek hulp en laat haar met rust.
    Accepteer dat je een probleem hebt en blijf weg van fora op het internet. Doe het nu of pluk er later de zure vruchten van
    Langdurige opsluiting in een kliniek (of erger) is echt geen pretje, dus wees wijs en maak de juiste keuze.

    Dank voor je aandacht.

    0
    1
    • Kritische kijker zegt:

     Geachte Dr. Cornelis van Houten,

     Ik heb allereerst niks te maken met nickname ‘Journalist’. Dat kunt u navragen bij de redactie, als u mij daar niet in gelooft.

     Ten tweede lijkt het wel, of u een pathetische obsessie voor dit meisje van 17 heeft, want er worden in de reacties bij dit artikel, tot nu toe nog geen woord over gerapt.

     U heeft het erover, dat ik een manische, gevaarlijk en ook tamelijk enge creep ben, met een volkomen verknipte mindset. Maar hoe kunt u dat nu al concluderen, als wij mekaar nog niet persoonlijk hebben gesproken?

     Bent u naast dokter ook jurist, omdat u het heeft over een mogelijk straatverbod en een publicatieverbod?

     Ik zie uw reactie graag tegemoet.

     Met vriendelijke groet,

     Kritische kijker

     0
     0
 1. Dark0de Market Link zegt:

  705919 472437Wow, wonderful blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for? you make running a blog glance effortless. The total appear of your internet website is magnificent, properly the content material material! 845345

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *