Zelfs knokpartij helpt Onrecht 2.0 niet aan kijkers


Ok, ik geef het toe. Ik vind het een beetje zielig voor Slijptol. Mark is een prima gozertje en die krijgt dus nu al de deksel op de neus, terwijl zijn carrière nooit echt wilde vliegen. Dominique Weesie (walgelijke man) heeft hem gewoon voor de bus geflikkerd om het programma van Dennis en Bram Krikke te laten maken. Dan weet je dat het niks wordt. En dus zijn de kijkcijfers schandalig laag.

Voor 93.000 kijkers (3 kijkcijferkastjes) kreeg Mark en die onbekende andere presentator tikken van een bankenverkoper. Op je muil laten meppen voor niks. Wat een armoe.

12 reacties op “Zelfs knokpartij helpt Onrecht 2.0 niet aan kijkers

 1. Gordon Neukgenot zegt:

  Slijptol heeft ‘t gewoon net niet 🥺 … Hij is wel leuk, maar ook snel irritant. Hij drinkt ook teveel, dat is jammer. Op papier klopt het allemaal, maar het is ‘m gewoon niet. Net als RoddelPraat voordat ons Jan in beeld verscheen. Met slijptol was dat ‘m gewoon niet.

  33
  1
 2. Npooo zegt:

  Erg sneu om de confrontatie te gaan opzoeken; alles om nog ergens een verdwaalde kijker te vinden. Het zal Powned een rot zorg zijn. Die blijven wel pulp maken. Zo lang het gratis geld vloeit. Bijna een miljard (inclusief inkomsten derving corona en songfestival). Gaat er naar die inclusieve, ik noem het eerder selectieve publieke omroep. Daar kun je een hoop mee doen. De broodnodige huizen bouwen bijvoorbeeld. Oprotten met deze poppenkast. Ik wens hier niet aan mee te betalen.

  18
  1
 3. Realist zegt:

  Haha zie die kale bankenverkoper slaan als een wijf en een mieterig schopje uitdelen. Man, man, man….en die slijptol gelijk met 5 kilo stront in de boxer. Wat een stel wijven man. Die dikke kleine kale geef je toch gelijk een kopstoot en een paar goeie tikken en dan maak je het af met een knietje of een beste uithaal in zijn zak.

  11
  2
 4. Hondje Toto zegt:

  Wat een armoe dit zeg en mischien nog in scène gezet ook ,en dan die lullige kijkcijfers ook nog helaas Bram en Dennis zijn gewoon niet te vervangen. Ps help Gordon deed gister wijn in mijn drinkbakje heb nu een kater.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *