Zo rijk is de Walgelijk Man!


Dominique Weesie heeft 4 miljoen bij elkaar geharkt volgens het Villamedia, Het vakblad voor journalisten. Nou je geharkt, geroofd van uw belastingcenten. Want dat is natuurlijk wat ie doet. Overigens is die 4 miljoen wel een erge voorzichtige schatting. De man achter die vreselijk k*tomroep PowNed steekt al jaren op alle mogelijke manieren geld in zijn zak. En dat komt allemaal uit onze zak.

Komt ie, beginnende bij 10: Ton Elias, 9 Jort Kelder, 8 Dominique Weesie, 7 Kees Jansma, 6 Jeroen Pauw, 5 Annemarie Van Gaal, 4 Ruud Hendriks, 3 Henk van der Meijden, 2 Derk Sauer en op 1 Pieter Storms. Alleen Weesie, Kelder en Pauw doen het van gemeenschapsgeld, de rest commercieel.

23 reacties op “Zo rijk is de Walgelijk Man!

 1. Pieter zegt:

  Onsamenhangend en barst van de taalfouten.

  Maar het gaat dus over 4 miljoen.

  Doe voor de gein eens een nieuwe poging,deze keer zonder haast. Of heb je weer een date straks Dennis?

  44
  5
 2. Robbie zegt:

  Een hart, principe’s en humor zijn niet te koop (normaal gesproken). Dat straalt Weesie ook echt uit, hij heeft een lelijk wijf zijn kop ziet er grauw en verlopen uit je ziet aan die kop dat hij zielloos is. Ik wens hem echt veel plezier met zijn centjes, ik als onderklasse lach dit soort mensen uit……..

  21
  2
 3. Gérard van Schaarsbergen du Toulon zegt:

  4 miljoen waarvan 2½ miljoen voortkomt uit de verkoop van zijn geesteskindje GeenStijl. Eerlijk verdient nietwaar. Straks is Roddelpraat ook 2½ miljoen waard, er is alleen geen ziel die jullie dat geld zou willen geven, en de enige kanshebber gaat met een klein jaar met pensioen als hij het snevende Talpa weggeeft aan RTL.

  Die resterende 1½ miljoen van Weesie is een salaris uit arbeid. Niks om jaloers op te zijn, de man werkt naar eigen zeggen 16 uur per dag, incl rookpauzes vermoedt ik, en de overheid heeft een Balkenendenorm opgelegd ook nog.

  Ik vind het best meevallen.
  Gelukkig voor Weesie zit vastgoed tegenwoordig in de lift, dus mocht hij ooit gaan verkopen dat zit daar wat winst op.

  En verder blijft dat Powned niet om aan te kijken en vraag ik me af wat ze eigenlijk doen. Maar dat ter zijde,
  want het anti semi tische ON en het anti white establishment Zwart willen en krijgen ook allebei 3 miljoen euro gratis geld van de overheid, dus laten we het liever over deze twee kneuzen clubjes hebben

  11
  6
 4. Ramon zegt:

  Zo ziet men eruit na veel coke gebruik,xtc,ghb,500joints,in een jaar -20piemels-afzuigen-je vrouw slaan tot ze Bi is ,,laten snuiven,,en Kijk nou is goed. naar dit doorgesnoven lijk. Ik geef gas .vieze anaalridder”Gewoon een slecht mens klaar, karma zal wel snel langskomen,,,met of zonder bovenlip_,Een vervelende opgerekte anus.en geen neusschotje meer …poepoe.deze mevreer(geen mevr,en geen meneer)zal snel van ze troon vallen dat is zeker. jan dennis de groeten. Lets go, hetro klinkt goed voor een nieuwe party🤩

  4
  5
 5. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Dit is toch niet zo heel indrukwekkend of? Als je gewoon je best doet in het leven en je neus goed gebruikt kun je een aardig eind komen met boerenwijsheid. En iedereen die loopt te zagen op ons belastinggeld, je kunt hetzelfde doen, moet alleen de ballen en de moed en wil hebben, dus niet zo zuur doen, gewoon je best doen en anders gun een ander zijn succes.

  4
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.