Zoals bekend: Glennis Grace is naar wijf


Een verschrikkelijk asociaal takkewijf is het, die tweedehands braderiezangeres. Alleen maar liedjes van anderen blèren met die grote kanis van haar en dan denken dat je een wereldster bent. Nou, Glennis Grace is de kauwgom onder mijn schoenen nog niet waard. En dat vindt ene Stephanie Tency ook.

Glenda deed weer eens waar Glenda goed in is: een verschrikkelijk serpent zijn. Dit keer was die Tency de sjaak. Wie deze overbouwde opblaaspop is weet ik niet, maar gelijk heeft ze. Ook al schrijft ze op het niveau van een peuter met down.

42 reacties op “Zoals bekend: Glennis Grace is naar wijf

  • Martin Cuijpers zegt:

   Niet netjes hoe de dames elkaar aanvallen. De oplossing is : laat Glennis Grace bewijzen dat ze WEL een aardig persoon is en laat haar 1 van haar Tattoos doneren aan het goede doel.
   Via mijn eerste Tattoo Donor Card… in de hele wereld. Zie mijn artikel “Tattoo Donor for Donor Organs”

   0
   0
   • Marcel Schouten zegt:

    De oplossing is opkenkerstralen met je commerciële meuk achterlijke gladiool met een verstandelijke beperking. Kut op met je plakplaatjes en je sympathieke gedoe.

    0
    0
 1. Major asshole zegt:

  Geef dit soort BN ers geen aandacht, kijk er niet naar om want je mist echt niets.

  Gordon, glimworpje, chamydia grace, die grunnigse alfabeet (die dennis beschuld van iets met een P, maar begrijpen en luisteren is moeilijk)
  Ladyshaver snor grijpvogel.

  Laat dit soort zakken vullers gewoon links liggen, probleem lost zich echt wel van zelf op.
  Maar dan moet je wel stoicijns volhouden niet naar deze diaree te kijken of ook maar 1 blik op werpen.

  Maar zolang je deze werkschuwe mensen aandacht geeft positief of negatief blijf je het systeem voeden en ben je inwezen net zo erg/slecht en dus onderdeel van het systeem waar je tegen aan probeert te schoppen.

  Al die “artiesten” hadden zich ook kunnen laten omscholen.
  Als verpleegkundige of waar er ook maar te kort zijn in de tijd dat ze niet konden optreden..
  In plaats van klagen en zelf zieligheid.. van oh we hebben het zo slecht en oh we missen inkomsten (menige hebben inkomsten waar 80% van de bevolking hun hele leven niet de beschikking over hebben)

  Maarja hoogmoed komt voor de val, luxe leven, smijten met geld als water.. en als het even tegen zit zijn het de mensen die vooraan staan met hun handjes op.

  Zelfde geldt voor de horeca waar het altijd al een gegeven feit was dat daar veel mensen binnen die branche zwart aan het werk waren. Dus ze hebben flink bezuinigd op belastingen en niet 1 jaar nee dit gebeurde tot aan de cojona crisis al meer dan 50 jaar en wat dacht je van de belasting vrije “fooien” en nu konden ze na enkele maanden al niet meer de broeksriem op houden, heb ik absoluut geen respect voor dan heb je keuzes gemaakt in het verleden die je nu in dit soort situaties in de kont bijten.

  Zelfde geldt nu voor bedrijven die zich zo strikt aan de cojona jank virus maatregelen houden..

  Word niet vergeten.

  Dennis nog ff geduld en dan is als dit soort gespuis als chylamida grace, glimworpje gordon etc op gerot en vergeten en ome john komt dan vast wel met iets mooi voor jou.

  17
  16
 2. Glenda Batta zegt:

  Volgens mij is Glenes Grees gewoon: Glenda Batta.
  Een verknipt persoon en een Antilliaanse tokkie.

  Ze neemt iedereen de maat. Maar is zo dom dat ze niet door heeft dat ze zelf voldoet aan het profiel!

  15
  0
 3. Depressieve Ketjap Manis zegt:

  Het zijn allebei asociale varkens. Maar het was van Glennis al bekend dat ze een onwijs trailer trash persoon met dito uitstraling en innerlijk was toch?

  7
  0
 4. WegmetRechtsepedos zegt:

  Glennis Grace, dat is toch ook een Transformer? Net zoals Dennis, die heette vroeger Denise en Jantje heette eerst Janine… Lekkere gore incest zooi! Jantje en Dennis neuken elkaar lekker in de kont, mannen die raggen… En maar soppen

  0
  13
 5. Paul Römer ( Talpa Bobo ) zegt:

  Dennis Schouten! Je bent je afspraak bij mij blijkbaar weer vergeten! Hoe durf je, onderkruipsel wat je bent! Je had je eigen talkshow kunnen krijgen, maar nee hoor. Meneertje wilt liever de pik van een dikke junk in zijn kut voelen, dan dat je bij mij onder het bureau zit. Schaam je diep! Je gaat te ver, met je transformer haat. Je bewandeld het verkeerde pad, dat pad loopt dood. Dat heb ik je al vaker gezegd!

  4
  10
  • Herhaalbericht zegt:

   Glennis….
   Wil jij wat voor je vaderland land doen????…..

   EMIGREER!

   Mijn God dat dit aso-ikikik-spook-valszingend-lelijk-tokkie-aandachtvragende mens nog aandacht krijgt

   5
   0
 6. Indira zegt:

  My brother suggested I might like this blog. He was entirely right.
  This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.