Zoals Roddelpraat vaak heeft gemeld: Johnny de Mol is agressieve gek


Wij lieten als enige in het medialandschap de tape horen waarop de kleine Mol bevestigt dat hij zijn ex, Shima Kaes, zwaar heeft mishandeld. En dat was niet de eerste keer, zeiden we. Ook konden we melden dat de zaak is afgekocht door papa John voor een flinke zak met geld en een huis op Ibiza. Maar goed, als Roddelpraat iets zegt doet de rest van de media net of ze het niet horen.

Maar nu wordt dat lastig, want HP/De Tijd heeft de aangifte van haar in handen gekregen. En als een lid van de mainstream media iets brengt is het opeens wel waar bij de jongetjes en de meisjes van de pers. Het wordt tijd dat ie snel wat Oekraïners in huis neemt, dat helpt tante Linda ook.

21 reacties op “Zoals Roddelpraat vaak heeft gemeld: Johnny de Mol is agressieve gek

  • Sjonnie heb je een lijntje voor mij ..... ooh .. zegt:

   Aha duidelijk waarom Sjon Sr. royaal de portemonnee heeft getrokken met een grote villa en een grote zak geld voor ex, Shima Kaes:
   ‘In de aangifte wordt zelfs gesteld dat sprake is van poging tot doodslag door Johnny de Mol.’

   8
   0
   • BBK zegt:

    Drie genoteerde gevallen van mishandeling waarbij een bezoek aan het hospitaal nodig was.
    De artsen hadden hun bedenkingen over de oorzaak.

    Hoeveel keren heeft Johnny de Mol dat arme meisje mishandeld zonder dat er een ziekenhuisbe,oek onvermijdelijk was?

    Hoe vaak is dat arme meisje in elkaar geslagen zonder dat er getuigen waren in de dagen erna?

    Monster.
    Kom maar met excuses.
    Nu is het te laat.

    8
    1
 1. Detective Sparkle zegt:

  Sorry.
  Het was de druks.
  Je bent jezelf niet als je snuift.
  Iedereen heeft er last van.
  Overigens. Coke-gebruikers hebben niet alleen vaak bloed in hun neus, maar ook aan hun handen. Denk Derk Wiersum. Troep is het. Niet gebruiken. Je wordt er gek en naar van.

  22
  4
   • Raymond zegt:

    Helemaal waar.
    De goeden lijden onder de slechten.
    Van de winsten kopen ze explosieven om geldautomaten op te blazen.
    En witwassen is ook makkelijker dan ooit, dat doen ze met die domme gastjes als Lil Jorik en Ali B.

    Één grote familie.

    16
    2
   • Anton Heuveling zegt:

    Thierry Baudet zouden ze ook met een grote boog op de keien moeten flikkeren. Wie kan die malloot nog serieus nemen? Of is hij tegenwoordig de democratisch gekozen vertegenwoordiger van alle cokesnuivers en complotdenkers?

    Je kan het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er is wel een complot voor bedacht en Thierry is van de party

    3
    3
 2. rollins zegt:

  Marcheerpoeder he, dat haalt niet het beste in je naar boven. Echte liefde hoef je ook niet te verwachten als je iedereen hebt gehad voor een baantje, een talkshow of als voorproever voor papa’s piemel. (Hoi Bridget). Sta je als non-valeur (want laten we eerlijk zijn, waar blinkt hij nou in uit?) in de schaduw van zijn vader. En dan krijg je een vrouw die je de maat neemt. Dan ga je meppen. Die mensen verdienen elkaar. Zelfde laken een pak destijds; Camiel Eurlings en dat fotomodel uit Santpoort. Beiden poederloeders. En dan gaat het uiteindelijk mis met klappen. Zie ook ‘lil Kleine, Sonja Bakker en al die andere mishandel BN’ers. Als Ome Sjon een beetje clever is, noemt hij het een format en vraagt er reclamegelden voor. Verder is het allemaal afval en zal dat ook altijd blijven.

  19
  0
 3. poedersuiker zegt:

  Extra gratis tip voor ome Sjon: contracteer nooit meer iemand met een zwaar verleden ten aanzien van het pretpoeder. Vroeg of laat krijg je altijd gelazer met zo’n persoon. Maar ik neem aan dat je dat inmiddels vaak genoeg ervaren hebt.

  11
  0
 4. Rutger Jellinek zegt:

  Johnny werd altijd een beetje verward en wantrouwend en overschatte zichzelf vaak omdat hij veel poen had en daardoor grote risico’s dacht te kunnen nemen.
  Op een gegeven moment gaat die cocaïne natuurlijk problemen met het hart of de bloedvaten veroorzaken, temeer omdat je noot weet waarmee het versneden is.

  Na een paar lijntjes cocaïne begon het vaak na een half uurtje drie kwartier uit te werken kan krijg je automatisch zin om meer te nemen.
  En daarna voelde hij zich altijd uitgeput en mistroostig, depressief. Dan wordt je juist afhankelijk of verslaafd. En als geld genoeg hebt koop je voor 50 euro weer nieuwe als je zin krijgt om te gebruiken, en behalve een bloedneus is er ook kans op een rare psychose. Gordon betrapte Johnny de Mol en belde z’n vader om hem te verklikken. Gordon is een vieze verslaafde huichelaar.
  Johnny de Mol was heel erg boos dat Gordon zich bemoeide met zijn cocainegebruik. Eens een junk, altijd een junk. De terugval naar gebruik is elke dag aanwezig. Altijd.

  19
  1
 5. Radicalist zegt:

  Coke is de witte sloper.
  Wat dat aangaat zou het gebruik ook verboden moeten worden en alle poedersnuivers achter slot en grendel. Een grote schoonmaak in televisieland zou wel een heel positief (voor de kijker) kunnen uitpakken.

  19
  0
 6. Jan Roos te Bergen zegt:

  Mijn naam is Jan met het dubbele strafblad wegens mishandeling. Ik ben nu eenmaal een sarcastisch min alcoholvarken. Iedereen mag kapot

  2
  20
 7. LTR boulefart zegt:

  Lol je hebt zelf een strafblad jantje.. ook voor mishandeling. Dennis kust met minderjarige meisjes.. en dan maar met het vingertje wijzen naar talpa, omdat ze jullie beide hebben uitgesloten.. slappe hap..

  Mensen met verslaving doen domme dingen, en dan kan je jaar in jaar uit erover beginnen. Maar je kan ook verder gaan in het leven. Anders zouden jullie ook beide gecanceld moeten worden Jantje en Dennis.

  Het geld zal wel op zijn van die dame. je mag niet eens rechtzaakdossiers doorspelen aan de media. Dat kost haar ook de kop. Sowieso ben je een triest aandachtsgeile persoon als je nadat je schikking hebt getroffen financieel, nog een keer alles de media in gooit. Nu verbreekt zij de afspraken dus kan ze dadelijk alles terug betalen. Als john slim is klaagt ze haar aan.

  1
  12
  • Kaeskop zegt:

   Welnee natuurlijk klaagt hij haar niet aan die is allang blij met z’n baantje bij HLF8 heb je hem nooit zien zitten met zijn uitgestreken smoelwerk?

   Alles weer opnieuw oprakelen is heel slecht voor z’n imago en dat van pa en linda en Jeroentje (vieze) want vergeet niet dat die halve talpa directie nu onder een vergrootglas ligt.

   Ze willen nu het liefste doorpakken.
   Geen gezeur met openbaar ministerie of bemoeials uit de regering. Iedereen blij (behalve de slachtoffers).

   8
   0
 8. postduif zegt:

  het wordt tijd dat het hele land zich tegen de familie de mol keert ze leven boven de wet makkelijk als je geld hebt op rotten met die leugenaars

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.