Zoon Wendy van Dijk toont domheid


We weten natuurlijk dat Sem het liefste een rapper van allochtone afkomst zou zijn, want dan waren zijn moeilijke teksten iets geloofwaardiger. Hij is nu gewoon een verwend rotjong dat stoer doet, maar in werkelijkheid een onzeker resusaapje is. Enfin, die Sem heeft zich gevaccineerd en is daar nu niet meer blij mee.

Hij wilde het eerst niet, toen deed ie het toch omdat echt ziek werd van corona. Uhm, dan hoef je geen vaccin meer. Dan ben je namelijk hersteld en heeft jouw lichaam anti-stoffen aangemaakt. Maar goed, hij deed het toch en heeft nu spijt omdat een lockdown is. Wat heeft dat er in vredesnaam mee te maken? Eerst zeg je te prikken omdat je niet nog een keer ziek wil worden en nu opeens is het niet leuk dat je het vaccin hebt gepakt, maar de kroegen dicht zijn. Kolere, wat is dat jong dom.

66 reacties op “Zoon Wendy van Dijk toont domheid

 1. Bert van de Spring zegt:

  Gisteren las ik weer dat een vaccinatie betere bescherming biedt tegen verschillende covids. Dus ook de nieuwe Delta+ variant uit India.

  Dus zo’n vaccinatie moet toch wel zoden aan de dijk zetten. Van zo een dwaallichtje als Sem hoef je verder niks aan zinnige uitspraken te verwachten overigens, heb je gezien door wie doe wordt opgevoed?

  50
  33
  • Pieter zegt:

   O jij weer.
   Kom je zodirect terug met je onzinnige beweringen dat vaccinaties averechts werken?
   En verkondig je dan weer je deep-state-wappie-shit dat ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerde mensen?

   Succes ermee.
   Door idioten als jij komen we dus niet van die covidmaatregelen af.
   Thanks, but no thanks.

   34
   35
   • Feitenkenner zegt:

    Hallo Pieter,

    Hierbij het feit dat het merendeel van de mensen op de IC’s met covid inderdaad gevaccineerd zijn. Dit is overigens ook geheel logisch aangezien de meeste mensen ( zeker de oudjes ) gevaccineerd zijn en een vaccin steeds slechter en slechter beschemerd tegen varianten. Het Pfizer vaccin nog maar 30% bijvoorbeeld. Daarnaast ontstaan er hardnekkigere varianten door massale vaccinatie d.m.v. een MRNa methode, oftewel de gevaccineerde gaan de gevaccineerde besmetten.
    Is het allemaal nog logisch voor je Pietertje??

    Ik kan je aanraden om eens de website van Geert vanden Bossche te bezoeken. Dit is een Belg en 1 van de meest gerenomeerde mensen in het wereldje van de immunologie en virologie.

    Groetjes de feitenkenner a.k.a. wappie a.k.a. perspectiefplaatser a.k.a. conspiracy theorist a.k.a. wetenschapper a.k.a onderzoeker a.k.a. hugo

    22
    24
   • Pieter zegt:

    Factcheck
    Geert vanden Bossche is een dierenarts en kletst uit zijn nek.

    Fijn dat je zijn uitspraken fantastisch vind. Ben je een vriendje van Willen Engel?

    Hier een serieuze review.
    Succes pik, blijf gezond.😄👍

    De open brief van Geert Vanden Bossche bevat vooral grote uitspraken zonder wetenschappelijke bewijzen. Hij vermeldt aanvaarde wetenschappelijke theorieën maar past ze verkeerd toe. Zo is er geen bewijs dat vaccinatie leidt tot meer varianten, noch dat ons immuunsysteem erdoor verzwakt. Bovendien kunnen de vaccins relatief snel aangepast worden wanneer er toch varianten ontstaan. Vanden Bossche is zelf bezig met de ontwikkeling van een ander type vaccins.

    22
    5
   • Pieter zegt:

    Ik zou deze even lezen.
    Dan wordt je een echte ‘feitenkenner’.

    Het zal niet echt in je straatje passen omdat je jouw informatie alleen via Facebook verzamelt toch zal het geen kwaad kunnen eens echte informatie tot je te nemen ipv die bij elkaar gefantaseerde complottheoriietjes waar je nu steeds mee komt.

    Lees en huiver:
    https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/factcheck-van-de-open-brief-tegen-coronavaccins#article-detail-wrapper

    19
    5
    • Feitenkenner zegt:

     Hahah Pietertje toch, iemand met 30-40 jaar ervaring met top functies betreft vaccinaties / immunologie / virologie neem ik zeker wel serieus. Hoeveel ervaring hebben deze ‘fact checkers’ op dit gebied..?? haha dat dacht ik al. Heb je ook zijn video gezien waar hij deze ‘fact checkers’ op de daadwerkelijke feiten wijst?? ik gok het niet, je loopt achter. Ongeveer de helft waarvan ze hem beschuldigen heeft hij helemaal niet gezegd op die manier. Dus ook niet dat vaccinatie tot meer varianten leidt. Dat je hem een dierenarts noemt zegt genoeg over het checken van video’s over hem en zijn CV. Vergeleken met deze man is Ab Osterhaus een 4e rangs dierenarts, maar die geloof je heilig zeker?
     Ik kan je aanraden om deze video eens grondig te beluisteren.
     https://www.youtube.com/watch?v=qP31cfD3YOY&t=5318s
     Deze mensen hebben niks te winnen door dit soort uitspraken te doen en kunnen alleen maar hun reputatie verliezen. Denk daar eens over na knul i.p.v. blind als een schaap achter de MSM aanlopen die als verdienmodel angst / paniek / sensatie / drama / verdriet hebben.

     1
     4
     • Pieter zegt:

      Mooie woorden, veel geblaat weinig wol.
      Je kletst nog steeds uit je nek.

      Net als Willem Engel.

      Ben jij ook dansschool leraar?
      Of sta je meestal op beurzen met kralenkettinkjes?

      In elk geval ben je nu werkeloos en loop je je eigen waandenkbeelden achterna.

      En een Belgische kruidengenezer.

      Heeft die man niet een steen tegen corona?
      Zon steen die je kunt opladen bij volle maan?

      Ik hoor graag van jou want ik ben wel benieuwd.
      En misschien kun je ook iets vertellen over welke thee het beste helpt tegen corona? Daarzullen ze echt wat aan hebben in de ziekenhuizen.
      Doeidoei!!

      8
      1
 2. Helmgras zegt:

  Zoon zijn van Wendy van Dijk is al niet het meest gunstige dat je kan overkomen. Maar om jezelf dan zo te gaan profileren is helemaal te triestig voor woorden.

  Off topic; Wendy van Dijk haatte haar leven bijzonder toen ze bij die enorm falende dansmarathon naast al die dansers en danseressen op die dansvloer stond om ze te interviewen. Lange tijd geleden dat ik iemand zo ongemakkelijk gezien heb..

  4
  1
  • Pleun in the Morning zegt:

   Gevalletje domme kut moet dom kutprogramma presenteren van haar baas. Niemand keek ernaar.
   Mensen lazen in de krant dat het op tv was. Hoe zielig ben je dan? En daar dus de zoon van. Dat is erg.

   12
   1
  • Remy de Resus zegt:

   Nu gaan jullie echt te ver. Dit is geen Resus. Het betreft hier een kruising tussen een neusaap en een sneuaap. Ik eis rectificatie. Anders kun je een rechtzaak tegemoet zien.

   1
   2
 3. Robbie zegt:

  Haha zeg nou zelf. Als deze knaap op je af komt lopen met waarschijnlijk een bontjasje aan tasje om zijn nek en vraagt ‘ewa heb jij gerro voor mij’ dan lach je jezelf toch helemaal kapot en zeg dat die gewoon op moet donderen…….

  4
  2
 4. Dommie van Dijk zegt:

  Die foto bij dit artikel is ook exemplarisch.
  Sla een willekeurige GGZ brochure open, gericht aan zwakbegaafde hulp en deze foto misstaat niet. Die lege holle blik, die ogen. Pure wanhoop en onmacht.

  2
  3
 5. gebakken aardappels zegt:

  Het lijkt erop dat “het zoontje van” zich heeft voorgenomen om zich qua uiterlijk én innerlijk voortaan volledig te identificeren met Jim Carrey in “Dumb & Dumber”. Ik weet niet of mama Wendy daar nog steeds zo trots op is.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.